Чаша или филџан вода 2 лажици јаболков оцет мешаш правиш гаргара у уста зимаш паста се миеш и тоа е тоа . Кај мене делува.
Kazete nekoja dobra ordinacija za zabi sto rabotat so fzo da ne se privatni (Skopje i za veles me interesira)
Јас уште не можам да си поверувам колку ми побелеа забите. Ви ја препорачувам пастата за заби од тие црвените на Colgate со виолетова шара што е. Ја користам 5-6 месеци и има многу ефект
Може слика да ставиш ако имаш? Сите ми се пробани тие, ама менувам и немам заприметено промена. Може треба подолго една иста.
Еве ова е. Користи ја подолго време и ќе приметиш сигурно. Јас по пола година тек сега забележувам голем ефект
Bev na belenje na zabite so kupon od Grouper.. vrska nema Si dadov 3.000 den.za nisto ... Prvo, na grouper e cenata (bez popust) totalno nerealna.. Koga otidov vo ordinacija, sosema drug muabet bese. Toa e edno sto sakam da go znaete-Belenje na zabi preku Grouper nikako. Drugo, se zamaram za zabite mnogu (staviv porcelan na eden zab samo za da mi bide pobel , taka da toa se vi kazuva), pa vi preporacuvam White&Glow pasta za zabi, ako ja najdete, bidejki kaj se ne ja porabav i ja nema. Mi gi belese podobro od "profesionalnoto" belenje od Grouper (da ne bidam hejter i da ja imenuvam ordinacijata)
Ленти не, но можеш од ebay да ги нарачаш америчките. Crest нешто се викаа, ич не ми текнува. Кај нас можеш да отидеш на стоматолог, да ти изработат трееви за горна и долна вилица. Во нив се аплицира течност за избелување, која ќе ти ја даде стоматологот. Понатака, истите трееви можеш пак да ги користиш,а течноста да си ја докупуваш, а истовремено штитат од бруксисам,т.е шкрипење со заби. Win win ситуација. Ако можеш да ја најдеш течноста самоиницијативно во медицинските центри, ќе те кошта поефтино. Мислам дека 1500 ден беа шприцовите, не сум сигурна. Ама после заби, холивудска насмевка.
Ebay. Инаку јас користам константно веќе 3-4 месеци капки за заби од чајно дрво и ментол, во комбинација со Колгејт црна паста за заби, на база на јаглен. (Црвено пакување). Комбинацијата е сон, не ја менувам никогаш, здивот посвеж од било кога. Добивам многу комплименти, исто како да сум била на белеење на што никогаш не би отишла од причина што пијам кафе сто пати дневно и пушам цигари. Not allowed
Кои капки поточно? Имав јас едни од чајно дрво кои ги користев за лице и баш смрдеа, па сакам да ги побарам овие со ментол.
Zdravo sakam da ve prasam dali nekoj go ima koristeno ova gelce so Uv svetlina za izbeluvanje na zabite. Sakam da go naracam no ne sum bas sigurna.
Пред некое време, ги зедов таблетите со активен јаглен од Lush - Boom. Има ефект на белеење после неколку миења ама страшно ми ги иритираат непцата, ме печат веднаш после миење и во текот на денот иако не ги користев толку често, така да ги прекинав.