Еи првпат слушам за ваков третман, фала ти што сподели. Ова е стандардно белење заби на стоматолог или е посебен вид на третман? Мислам би ми одговарало оти исто не пушам, не пијам, единствено кафето може да смета. Отприлика колку чини овој третман и во кои ординации го нудат?
@Seli20 мислам дека е еден од начините на белеење. Околу 100 евра ме чинеше сè заедно ако добро паметам. Ама навлаките ми стојат, така да ако сакам треба само гел (кој секако е многу поевтин, тука трошокот ти е повеќе за калапите првиот пат) кај стоматологот да си земам и сама си ги белеам во домашни услови. Распрашај се и објасни го начинов би требало сегде да го има.
Девојки читам дека ја користите лакалут за белење, може ли да ставите слика затоа што има повеќе white да не купам погрешна
Едно прашање сигурно има стоматолог на форумов колку е безбедно да се поправа заб дали може да се фати корона на забар имам за поправање заб па само одлага ама оваа пандемија никако да помине
Јас секој месец одам на контрола кај стоматолог од кога почна коронава до сега и не сум се заразила од таму.Мислам дека си дезинфицираат после секој пациент.Отиди негде на приватно и немаш гајле, ако чекаш може повеќе да ти се расипе забот или да ти се скрши.
И пред корона алатите редовно се чистат, сега за време на коронава сигурна сум дека уште повеќе внимаваат. Нема зошто грижи.
Мене AIM ми ги избелуваше забите, но не доволно. Подобар ефект имав од Colgate Optic. Во рок од една недела ми беа побели за нијанса. Исто така, нарачав ленти од АлиЕкспрес. Имаат ептен добра рецензија, а и една колешка ги користеше, и баш ги испофали, а не се повеќе од 4 долари.