Го имам дома, брат ми го нарача од мк онлајн страница, нема воопшто никаков ефект. Обично светло има внатре од тие на запалките што ги ставаат.
Од оваа сум задоволна, но не ја користам секој ден. Во меѓувреме 3мин со сода ги четкам, 2-3 пати неделно поради тоа што ако се користи често, ја гризе обвивката на забот.
Јас ги користев но, не доволно долго за да забележам значителен ефект на избелување бидејќи после неколку редовни користења ми се јави печење во непцата, речиси неиздржливо, како да ми еродираат. Прекинав да ги користам, па подоцна им дадов уште една шанса но, повторно имав печење и при нередовна употреба. Мислам дека во составот има масло од црн бибер и мелено чили, па најверојатно тоа ми правеше проблем. Сега ене, така седи шишенцето повеќе од пола полно. За џабе фрлив 600 денари.
Gi ima na iherb, neznam dali skroz istite ili slicni no od istata firma. Gi nemam probano a sakam. Imam slusnato dobri raboti ama ne bi znaela dodeka ne probam
Јас ги имам користено и се најефикасни од се што сум пробала досега достапно за македонски пазар, би ти ги препорачала да ги пробаш Јас имам користено неколку препарати за беелење заби, најзадоволна сум од таблетите од Lush, исто така сега најново ja порачав oваа паста за заби (од iherb) уште ми е на тест, рано е да кажам резултат
До побели заби со повеќе четкање хехе...се зезам, кај секој е различно... Само, два стоматолози до сеа ми имаат кажано максимално да ги избегнувам пастите што пишуваат whitening што се за избелување. Не се сеќавам точно зошто, нешто многу хемија имало ја уништувало глеѓта нешто така. Дали и некој друг има слушнато за ова??