1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголема концентрација?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Go-Girl, 19 март 2010.

1. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.087
    Допаѓања:
    26.908
    Билобил е лек на база на растение кое се вика Гинко билоба. Функција му е да ја подобри циркулацијата во мозокот. Јесте да е потребен совет од лекар или фармацевт, ама од некој постручен. А, не од некој што вели дека е само за стари лица и дека се трови човек со нив.

На theowndemon, NoirSerpentine и Bezobrazna01 им се допаѓа ова.
  2. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.424
    Допаѓања:
    24.769
    780i8t.jpg

На Bezobrazna01 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Sugar Ray

Sugar Ray Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Suplementi od Ginko zgolemuvaat cirkulacija ,kislorod vo mozokot , Krvni sadovi . Za da se primeti efekt trebA redovno koristenje rok od 4-6 nedeli kaj pomlada populacija . Kaj postari ima pogolem efekt , bidejki imaat pospora cirkulacija. I zatoa toj farmacevt taka I rekol . Ja gi iam probano I minimalen efekt imaat , podobri omega 3 I b6 B12 , ama B vitamin zgolemuvaat appetit , malce ... Pozz

4. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.420
    Допаѓања:
    165.270
    Јас пијам неурофорте и б12, ко ќе ми текни. Шо е иронично, не стигам да пијам редовно пошто :*:заборавам:*:. Неурофорте има магнезиум, б6, ц + гинко. Гинко не е штетно за млади, така да се согласувам дека е сомнително дека така рекол фармацевтот. Некогаш е неопходно дури. И секој додаток во исхрана на природна база мора да се пие редовно неколку месеци за да се види ефект.

На Milobebence му/ѝ се допаѓа ова.