Билобил е лек на база на растение кое се вика Гинко билоба. Функција му е да ја подобри циркулацијата во мозокот. Јесте да е потребен совет од лекар или фармацевт, ама од некој постручен. А, не од некој што вели дека е само за стари лица и дека се трови човек со нив.
Suplementi od Ginko zgolemuvaat cirkulacija ,kislorod vo mozokot , Krvni sadovi . Za da se primeti efekt trebA redovno koristenje rok od 4-6 nedeli kaj pomlada populacija . Kaj postari ima pogolem efekt , bidejki imaat pospora cirkulacija. I zatoa toj farmacevt taka I rekol . Ja gi iam probano I minimalen efekt imaat , podobri omega 3 I b6 B12 , ama B vitamin zgolemuvaat appetit , malce ... Pozz
Јас пијам неурофорте и б12, ко ќе ми текни. Шо е иронично, не стигам да пијам редовно пошто заборавам. Неурофорте има магнезиум, б6, ц + гинко. Гинко не е штетно за млади, така да се согласувам дека е сомнително дека така рекол фармацевтот. Некогаш е неопходно дури. И секој додаток во исхрана на природна база мора да се пие редовно неколку месеци за да се види ефект.
Девојки ќе ми треба премногу концентрација периодов, знаете се ближат испити... Земав Гинко билоба, и сега ме интересираат ваши искуства доколку ги имате со Гинкото, за колку време делува и како делува? Ако знаете некои посилни што делувале пишете.