Велат дека слободно дишелее Што знам и јас така сум слушнала и си велам дај да им кажам! Не биле стегнати со градник и така растеле!
Девојки мајками од кога се породи за братми премогу и се намалија градите,и еднаш имавме гости и уз муабет жената му рече да јадела пилешко месо.И мајками е човек што не верува во такви работи но е глем љубител на пилешкото и ајде вика и така го сакам месото ќе пробам и почна,не секој ден но во неделата си купуваше копан и си јадеше,леле луѓе кога почнале да и растат градите,сега и се преубави прслуците што ги имаше пред тоа сега нема шанси да ги носи. И да кај сите жени е различно,зависи до организмот и гените играат улога тука. И имам слушнато дека боза помаба за растење на градите.
Пилешкото месо, рибата и сојата изобилуваат со протеини кои секако влијаат врз развитокот на целиот организам воопшто. Е сега дали ќе се сместат на вистинското место, зависи пред се од генската предиспозиција, па од организмот-нели кај секој човек е различно.
Има логика, посебно ако е оној гаден, словенски батак преполнет со хормони и триста хемикалии... па да...
Најсериозно зборувам,многу и порастија а и не би требало ова да е со хемикали,најчесто го земаше од промес месарницата .а и многу пати земаше од кај бабами оти чуваат кокошки,па и од таму земаше барем тоа знаеме дека е природно.
You never know. Ипак, киселото секогаш го тепа благото, никогаш обратно. Исто и овдека. Јади секоја недела словенски батак, чат пат домашен, исто ти се фаќа.
Jaс мислам со ништо освен силикони не можат да ви се зголемат Е така зборувам,оти си ги имам големки Наследни се градите.Гледајте мајка ви какви има исти и вие ќе бидете.Јас имав помалечки до 1 год факс,кога нагло се поправив и пораснаа и доста тие,иако ослабев -они си останаа и добредојдени се Сум слушала дека со смоки јадење се зголемувале. Сеа очекувајте малку ,сосем малку да ви се зголемат од храна,ама нешто повеќе не
Баш ќе пробам ова со ленено семе, ако успее цела нива ќе посеам со семето како знак на благодарност... барем еден број да се зголемат
Од пилешко растат исклучиво од хормони во месото а тоа што јадела природно не влијаело туку тоа од фарма каде кокошките ги товат за побргу да растат. Затоа и на машки што многу јадат пилешко им растат цицки. Баш од тие причини пилешко јадам само ако е природно а од дуќан воошто не го јадам. Веќе пишав претходно зашто би можело да пораснат гради од ленено семе.
Точно Мајка ми има мали гради, ама затоа јас имам и за двете. Носам девееска градник, имам голема среќа па и обликот ми е добар, и не ми се виснати... се плашам само кога ќе бидам бремена и ќе родам што ќе се деси со мене хахаха. А за овоа смоките што викате, па јас многу јадам а исто и пилешко.
Ленено семе? Цел живот го јадам и не сум знаела дека и за ова е корисно . Јас го јадам за исфрлање на шлајм, дека е здраво за срцето и забрзува перисталтика. За да ви биде поубаво кога ќе го јадете мешајте го со мед. Јас го мелам и мешам една лажичка мед и една лажичка од семето. Така 3 пати на ден.