Купив ленено семе и мене ми е баш добро и го јадам така со кисело млеко и не го голтам него си го џвакам буквално ... е сега сакам да прашам дали да го мелам или вака да го јадам ?
еееее да откако ќе се полиете со ладна вода, грч ладна, ќе искочите така смрзнати од када и удрете си ја еднаш главата ама со десна рака на десната страна од главата. Ако правите вака со лева нема успешно да е, дека со лева послабо удираме. А супер што јадете ленено семе. Барем ќе имате серка редовно секој ден, кога веќе цицките не ви раснат
Има едно многу едноставно решение што не вклучува ретка столица, пневмонија и слични контра - индикации. Се вика чорап во прслук.
Хумус помешано со малку мед и три-четири ливчиња од жална врба да се стават во превриена вода и после туширање да се масираш со оваа смеса 5-10 минути. После еден месец ќе забележите напредок.
Од ова единствено што ќе добиеш, освен смрзнувачка, е поцврсти гради. Растот на градите има врска со генетика, хормони, какви ладни тушеви и смоки
Јас го јадам мелено,бидејќи ако не е мелено е за редовна столица.Секоје сабајле пијам по 2 лажици со млеко.Мене ми имаат кажано дека треба само на гладно срце,а потоа да се јаде после најмалку 1 саат,за да има ефект.Само што кога ке бидам прва смена нема шански да можам после 1 саат да јадам бидејќи нема да имаме време.И да прашам дали смета многу ако некој ден прескокнеш.Бидејќи се случува да преспијам кај другарка или слично,и тоа најчесто после излагање и неможам со тегла ленено семе да шетам низ град
Стварно глупости, ладни тушеви и смоки. А секој ден мавајте по 3-4 џамбо пакувања смоки и ем големи гради ем на вагата 10 кила плус . Немојте да се залажувате без веза .
Така,така.Со мраз ладна вода,па на тераса да се исушите,ама гледајте да биде -10 за да бидете 90ка корпа.
не се семки, туку е семе Секаде ги има по маркетите, обично на рафтовите за здрава храна. Од Виталија има.
Од смоки ке имаш поголеми гради само ако го ставиш пакетчето во прслук. Мајка природа, прифатете. И јас имам помали гради и не дозволувам да ми се комплекс. Досега не сум слушнала за ефикасен начин да се зголемат, освен со операција, така да не се залажувајте со секакви глупости и сакајте си го телото такво какво што е Девојките со мали гради имаат големо срце..така де!
Темава не се вика "Како до упала плуќа" Гените се најважни, луѓе гените. Не испробувајте се и сешто, a тоа ленено семе и други житарици, внимателно, ако се претера со употреба и рачунајте дека сте зае*але и столица и хормони.
Зарем некој стварно верува дека со нешто слично на горенаведеното смоки, семиња и слично ке си ги зголеми градите, не ми е јасно а и секогаш ми било смешно, ете судбина и јас иам мали гради, за кои неам генетски предиспозиции, така да и генетиката во мојов случај не е битна. Ова не го доживувавам воопшто како комплекс, напротив, а и на либето му се допаѓаат Нешто сеа скоро прочитав (незнам колку е точно,но јас се пронајдов) дека девојките кои се бавеле со спорт во клучните години за развој на телото (и на градите ) , влијаело на тоа да имаат мали гради, поради зголеменото лачење на тестостеронот, а со тоа и на мускулна маса, а не на масни ткива. Јас си се надевам дека со бременост здравје некогаш, ке ми се зголемат, пуста надеж последна умира , и друга опција силикон кој не ми е мене опција во никој случај.