Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.347
    Допаѓања:
    3.605
    Слабо англискиот со лененово семе а? Штета, а баш реков имало спас и за мене :rofl: :rofl: Како и да е, ќе треба да си се сакам и со помали гради..јбг :lol: :rofl: :rofl:

2. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ја добив првата менструација и градите повеќе не ме болат,можно ли е да престанат да ми растат.Не ми се многу мали но сепак сигурно несакам да бидам ваква кога ќе пораснам... незнам што да мислам,ве молам помогнете ми.Пишував и во друга тема но нема одговор :?:

3. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Не е можно да престанат. Тоа пред да добиеш знааат да болат, и така чат пат.

4. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Сте ја читале книгата “ Ангус танги и бакнување со фаќање ’’ ?

Таму девојчето редовно си ги галеше, мислам дека и пораснаа :lol:
    *проверено*

Се извинувам за офф топик :wasntme:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Лејдис дали ќе можи да ми кажи некој искуство ако ги има зголемено градите... Т.е ако има направено пластична операција зашто сакам да си ги зголемам кога ќе дојдам во мк.. Плс ако се страми јавно пишете ми порака.. Сакам гради ич немам за грев дури сум :$ :$ :$

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tiffany187

tiffany187 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    jadi poveke proteini belkovini jajca

7. barbie-hilton

barbie-hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    82
    Сакам импланти, не сакам ни протеини ни јајца не сакам да се лажам со глупости или дека ќе ми порастат градите од смоки лол.. Ако има некој со искуство нека ми пиши или ако знае некој добар доктор..

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  8. miacrystal

miacrystal Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Градите не ми растат?

Не бев сигурна каде да ја ставам темава ама некако не ми одеше за во "здравствени проблеми".

Имам седумнаесет години и мнооогу мали гради. Како на некое шест годишно девојче :o .
    Мајка ми има доста големи гради, што значи дека не е генетски.
    Не сум преслаба, всушност имам облини, така да и тоа отпаѓа.
    Тогаш што ми е? Не знам дали некој го има истиот проблем, и со кој и да разговарам за ова ми викаат да су м почекала, сум била млада, ке пораснеле, ама имам полни седумнаесет години и тој момент сеуште не дошол. Сите околу мене веќе одамна си имаат нормални гради додека јас изгледам како некој дегенерик.
    Носам градници со потпунки меѓутоа кога немаш ништо под градникот ни градниците не помагаат :( .

Доколку некој знае што би помогнало, дали е некоја болест или нешто слично, би било добро да знам...

На Tamatam и STROUBERI им се допаѓа ова.
  9. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Градите не ми растат?

Не е никаква болест, толкави ти се градите и крај. Не значи дека ако мајка ти има големи гради и ти обавезно ќе имаш. Искрено и не верувам дека значително ќе ти пораснат, голема си веќе. Прифати си се каква што си, ете ти имаш мали гради ама облини, некои имаат огромни а тело ко труп, трети имаат се што треба ама немаат мозок :P итн итн. Ако имаш менструација, тогаш дефинитивно се си е во ред едноставно толкави ти се. Ако немаш на пр воопшто добиено до сега тогаш веќе и малите гради се резултат на некое пореметување со хормоните.

На ivonna48 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Градите не ми растат?

A ако немаш којзнаае какви облини, ни гради, и притоа си слаба и никако да се здебелиш....тогаш чаре ? иначе имам 16 години.

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Градите не ми растат?

|( Па и мене не ми растат и што да правам, му викам пред спиење да растат ама не ме слушаат и што сега ништо. Ќе си носиш поголем градник и тоа е тоа. Мене ми е наследно да ми се мали градите ама си се тешам со тоа што имам висина и кога ќе излезам со дечко не ме гледа во деколтето туку во фацата. Ако ти е од некоја помош јади повеќе храна што содржи протеини и соја, макар што тоа нема врска. Нема не ти ја смалува самодовербата, патем каде имаш видено ти манекенка со големи гради :rofl: :rofl:

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Градите не ми растат?

Немој воопшто мозокот да си го оптеретуваш со вакви ствари.Те разбирам како ти е,зошто сите сме биле во пубертет и токму ваквите работи ни влијаеле на самодовербата.Помири се со тоа дека градите ти се толкави и гледај да ги стакнеш другите квалитети што ги поседуваш.Верувај дека никој нема да те сака или цени повеќе само затоа што имаш поголеми гради.Ако веќе толку ти смета тоа,носи си пуш-ап градник и колку толку градите ќе ти изгледаат поголеми.Да не ти давам лажна надеж,ама мене конкретно градите доста ми се зголемија на 19 години така да се е индивидуално :)

13. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Градите не ми растат?

И мене не ми растат |(
    ама не се оптоварувам какви се такви се иако сите во фамилија се со големи гради јас немам ич xD

14. Mer4e

Mer4e Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    Градите не ми растат?

кукло и јас имав мали гради до 18 г ама со време ми пораснаа и сега ми се машала :) јади смоки од нив растат градите (хахахха се шегувам )

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Градите не ми растат?

кога те читам тебе исто ко да се слушам себе пред неколку години
    ама ете дојде времето кога и мене ми пораснаа-не се ни големи ни мали, се нормални за женско
    а за градник можеш да пробаш оние со пуш ап ефект, така ке изгледа дека имаш поголеми гради, не се грижи се во свое време :hug:

16. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    312
    Градите не ми растат?

кога те читам тебе ме потсетуваш на една моја роднина која не сум ја видела 2 години.

17. pit

pit Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Од естрогенот дали има ризик за појава на рак на дојка? секој ден може да се користи? преголема количина да не направи белја

18. sleepingbeauty

sleepingbeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    640
    Мислењево го пишав во темата фитнес но не добив одговор па го цитирав и тука..доколку некоја феминка знае..ве молам нека ми кажее

Феминки ве молам за помош.. Вака во изминативе две недели од икс причини и депресивни некои ствари ослабанав дури 6 килограми, а имав 62 и вака сум слаба ама имав троа убавки и големи гради не претерано ама 85-90 не ми бегаше и сега откако ослабнав градиве ми ослабнаа пола.сучка се направив .. сакав да ве прашам дали ако се здебелам некако ќе ми се вратат градите или засекогаш ги изгубив..Фалаа

19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    ќе ти се вратат, и таму се фаќа сало како и сегде кога се дебелееш :lol:
    јас кога се здебелив едино ми потпораснаа малце, ако може да се каже дека се потпораснати, зашто всушност ти оди од страна повеќе :^)

20. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.903
    Естрогенот е хормон,кој се лачи во поголема количина кај жените во репродуктивен период.Меѓутоа естрогенска терапија се користи за ЛЕКУВАЊЕ на хормонски дисбаланс,а не за да ти пораснат градите.
    Немој да се лажете дека градите може да пораснат со смоки,со чипс,со јаболка,со ленено семе.Најважни се генетските фактори.Јас имам големи гради и сум задоволна,меѓутоа бидете задоволни такви какви што сте.А машките па секако дека сакаат големи гради,ама тоа не е пресудно за една врска..Без дилеми и испробување на разни глупости.