Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Градите не ми растат?

Ова со генетикава, едино кај мене не важи. :devil:

На sweet-star, macysh и Rose96 им се допаѓа ова.
  2. STROUBERI

STROUBERI Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

ххх

3. STROUBERI

STROUBERI Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

:D хмм

4. STROUBERI

STROUBERI Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

јас уште ко мала имав големи гради а кон 11 год ми беа поголеми од од на мојата повозрасна сестра :D

5. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Градите не ми растат?

И малите гради можат да изгледаат добро во добар градник :D Јас сум слаба и гради ич немами пак се чувствувам секси не е се во градите ако имаш убаво тело и ако се чуствуваш убаво во неговне е битна големината на градите и мислењето на другите ;)
    (и кај мене не растат 16 години имам а имам многу мали гради скоро сите градници ми се push up дури и мојата помала сестра има поголеми гради од мене ама не сакам заради тоа да немам самодоверба :D )

На FotoLina3, Name, Wild-GirL и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Вака за сите оние кои имаат гради а сакаат да имаат поголеми. Природен начин без да вградувате силикони, без да јадете и пиете разни глупости. Доволно е при ањање да земете некоја не толу мазна ткаенина, да ја ставите на рака и со кружни движења да ги масирате градите некаде по десетина инути. Секако нетрба да очекувате ефекти преку ноќ но ако се започнерано уште кога се градите о фаза на растење ефеките би биле одлични. Поентата е о тоа што со дразнечето стимулирате одредени центри кои го потикнуваат растењето на градите. Знач не треба ниту влечење ниту стегае, туку доволно се само благо кружно движење особено околу брадавиците бидејќи таму се најголемиот број нерви завршетоци, значи движењата треба да бидат обратно од стрелките на часовикот. Со тоа не само што го потикнувате растењето тук придонесувате за нивн подобр оформување. Исто така избегнувајте носење прслуци кога не морате бидејќи погрешен прслук може да доведе до деформитет т.е непавилен раст н градите

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.134
    Допаѓања:
    156.152
  8. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Што ќе ви се поголеми гради ..ќе имате болки го грбот ,ќе треба да ги подместувате , ќе неможете да си изберете убав градник ...ај седете си мадро ...
    Освен ако не ги шмукате со правосмукалка мајката му е силикон ..ама не оној за прозорци ..тој ептен ако ви загусти за пред искачање ....или пак традиционално чорапчики или хартија .... ;)

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  9. sweetgirz

sweetgirz Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    5
    некој глупави митови велат да врискате до поголеми гради. хахахаха митови :D

10. Miss.Selfridge

Miss.Selfridge Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    17
    Масажа масажа и само масажа ! барем кај мене функционира !

11. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Ленено семе

Точно но овој лаксатив има големо количество на растителен естероген.

12. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Каква масажа?

13. Neny12

Neny12 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Devojki imam 15 god i gradite mi se mali 90 ama gi sakam poveke od se. Inaku moite drugarki imaa kompleks so gradite i slusnale deka gradite rastat od smoki i jogurt (kombinacija) pa cela godina po tripati na den jadea smoki i jogurt. Mene mi bea stvarno smesni bidejki nemaa vidlivi rezultati a megu nas kazuvaa deka se porasnati. taka da mene ova mi e smesno :D. Kolkavi ti se tolkavi ti se treba da gi sakas kakvi sto ti se. :D

14. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Ја пиев таблети за контрацепција и ми пораснаа малце пред некој ден приметив. Е сеа тоа е ваљда ради тоа што во апчињата има хормони...

15. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.757
    Допаѓања:
    93.460
    останте трудни..друго чаре нема :D
    се зезам,нама формула да ви пораснат градите по природен пат-ако е така сите ке имаа големи!
    помирете се,тоа е генетика,какви -такви носете си ги гордо!

16. STROUBERI

STROUBERI Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

сакав да прашам нешто имам 11 годишна брачеда и има баги големи гради па сакав да прашам дали е здраво да ги мачка со мраз и масло за да ги зацврсти ве молам вашето мислење

17. STROUBERI

STROUBERI Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

сакав да прашам нешто.имам брачеда 11 годишна има доволно големи граади за нејзина возраст и многу и се меки па сакашв да прашам за неа дали ке биде штето на толку мала возраст да ги мачка со масло и мраз ве молам кажете го вашето мислење :)

18. yass

yass Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    I jas isto imam golem problem so gradite... Imam 23god.i epten mi se mali, se se nadevav deka ke porasnat ama nisto. Procitav deka isto ima vrska so genite, ali ja valjda sum nekoj izrod u familija :D posto site od kaj mene imaat ubavi gradi.
    Procitav deka rastot na gradite trae do 18god. Procitav i nekoi trikovi so soino mleko. Bas ke probam. :)
    Ne ziveam vo Makedonija, i tuka se mnogu skapi plasticnite operacii. Me interesira dali nekoj znae kolku kosta vo Makedonija i na kolku godini treba da se obnovuvaat?
    Fala odnapred ;)

19. DragonLady

DragonLady Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    23
    Да, да, една девојка објаснуваше како може да ви се зголемат од анти беби пилули. :?:

20. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    А за што се овие таблети, дали се штетни или не, каде можам да ги најдам, и како да побарам во аптека, како да и речам на аптекарката :$
    Фала однапред. :)