Здраво, Моја другарка ги зголемуваше градите. Целиот третман во Ремедика е 3000 евра (тука спаѓа операцијата+ болнички трошоци+контрола преку цела година). Oна имаше ептен мали гради, сега и се таман за нејзината конструкција. Ептен е задоволна. Инаку операциите се такви што воопшто нема засеци на градите и визуелниот ефект е постигнат одлично
Вака сега... хахаха јас спортувам и од тренингот имаме еднаш неделно теретана. Пред да почнам со теретана природно имав широки рамења, а сега па кога почнавме со теретаната уште повеќе ми се проширија. На мене градите ми се големи ама само напред но, бидејки имам широки рамиња некако воопшто не ми изгледат големи и тешко да имам деколте зошто ми се многу оддалечени... како некако да го спречам тоа ако воопшто некој знае (само не кажуавјте да се откажам од теретаната бидејки со спорт живеам ) :/
жени јадете семки од лен, содржат фитоестроген...друго не знам шо да ви речам...ако ова не можи да помогни тогаш ништо друго нема
Јас искрено ќе си кажам иако ми е непријатно, имам мали гради носев бр.75 градник цел живот, се до пред неколку месеци откако почна дечко ми да се грижи за нив сега можам комотно да се пофалам 80, значи масажа му е мајката
Имам слyшнато дека гласното пеење помагало за зголемување на градите!Лицето ми беше Немам испробано но ако некој има слободно нека каже
Градите не ми растат? вака. јас сум сега веќе 8. даска сум скоро скроз можам да носам и бебидол и мало прслуче. ама кај беби-долите проблемот ми е што ми се големи кај градите а мали кај градниот кош и не ми се удобни. почнаа да ми растат во 4 ама со 2 милиметри годишно. буквално... си купив едно прслуше од jumbo 70А/Ѕ ама малце ми е голем па сеа вие претпоставете колкави ми се. мајка ми тетка ми и братучетка ми се машала а ја гревче... добив летово и таа недела се здебелив 1 кило во стомакот и бутовите и многу многу малце ми пораснаа. и сеа ако ослабам незнам што да правам. имам газ бааѓи и многу ми е глупа градбата. дај помагајте ве молам стварно не знам со да праам а пушап не ми помага зашо ми се мали, а и да имав малце поголеми не планирам на моиве години да носам пушап.
Ма ништо не помага, ако ти е пишано да имаш мали гради цел живот ќе си ги имаш. Порано ептен си набиваб комплекси, сега искрено вооптшо не се оптеретувам, какви сте такви сте, ако на некого му се допаѓате ќе му се допаѓате секако.
Jaс цел месец го јадев, со мед заедно. И знаеш што постигнав? - Ништо. Не си го роши времето залудно, ништо нема да ти помогне. Силикони му е мајката
Случајно налетав на темава, па само да Ве поправам и малку расположам ...градите и те како ќе Ви се зголемат кога ќе станете мајки. , значи нема цел живот да имате мали гради.
Лолита,нив за сега им се! Тогаш ќе бидат мајки, верни сопруги, нема да им биде во интерес да се соблакаат и да позираат по плажи,да вадат деколтеа. Сега е болката Викторијас сикрет да ја глумат,моделите де!
Покрај ленено семе, јади и смоки Ако некој сака можам комотно да му дам од моите,да сечам и пресадиме 95-тка бре носам нигде не ми ги бери Шала настрана на секоја жена како што кажа и Лолита кога ќе станете мајки градите и тоа како ќе ви се зголемат,а ако не ви се чека до тогаш силиконите не ви бегат.
^ На 27 години бејб, само молитва на богот на големите гради. Абе ај до 20 години да прашуваат, па и да пробуваат нешто, да има надеж,ама на 27 години прашањава?! Заблуди,заблуди,заблудииии... Шо се секираш, за некоја година по примерот на Лолита како и да е ќе ти бидат поголеми...
Другар ми се зезаше едно време гради растеле од смоки и од мајонез, па да видиш девојчињава од клас купување смоки од наредниот ден, овој пола им ги изеде, додека да сфатат дека ги заебава пројде доста време. Гради растење амин драга после 25тата, може ако се поправиш малку, набациш некое килце плус или нешто такво, ама па не ти е во прилог тоа јас мислам. Знаеш колку негативни работи има од тие пусти гради, од искуство, искривена кичма, проблеми со наоѓање на бројче гардероба, кошули не ми се фаќаат во граден кош а иначе супер си стојат, прслуче не смеам да помислам од пазарче да купам, од оние по 150, моиве другарки на купување долен вбеш си купуваат по 5 пара во сите бои, ја јадна морам прво да најдам некое асално па да купам одвај едно пошто е нормално 2500 денари и да го чувам ко очи. Не е многу забавно со големи гради веруј А годините поправи си ги, нема смисла, нема потреба да лажеме и така не се знаеме овде кои сме што сме