Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    ^ Таблети за контрацепција. Мислам, знаеш што е контрацепција, нели?

2. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Мислам спречување на несакана бременост :P

3. vesnaaaaaa

vesnaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    15
    Здраво,
    Моја другарка ги зголемуваше градите. Целиот третман во Ремедика е 3000 евра (тука спаѓа операцијата+ болнички трошоци+контрола преку цела година). Oна имаше ептен мали гради, сега и се таман за нејзината конструкција. Ептен е задоволна. Инаку операциите се такви што воопшто нема засеци на градите и визуелниот ефект е постигнат одлично:)

4. sportistka1995

sportistka1995 Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    21
    Вака сега... хахаха јас спортувам и од тренингот имаме еднаш неделно теретана. Пред да почнам со теретана природно имав широки рамења, а сега па кога почнавме со теретаната уште повеќе ми се проширија. На мене градите ми се големи ама само напред но, бидејки имам широки рамиња некако воопшто не ми изгледат големи и тешко да имам деколте зошто ми се многу оддалечени... како некако да го спречам тоа ако воопшто некој знае (само не кажуавјте да се откажам од теретаната бидејки со спорт живеам :D ) :/

5. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    жени јадете семки од лен, содржат фитоестроген...друго не знам шо да ви речам...ако ова не можи да помогни тогаш ништо друго нема :)

6. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Јас искрено ќе си кажам иако ми е непријатно, имам мали гради носев бр.75 градник цел живот, се до пред неколку месеци откако почна дечко ми да се грижи за нив :D сега можам комотно да се пофалам 80, значи масажа му е мајката :D

7. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Имам слyшнато дека гласното пеење помагало за зголемување на градите!Лицето ми беше :o :o
    Немам испробано но ако некој има слободно нека каже :P :D

8. briti123

briti123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Градите не ми растат?

вака. јас сум сега веќе 8. даска сум скоро скроз :( можам да носам и бебидол и мало прслуче. ама кај беби-долите проблемот ми е што ми се големи кај градите а мали кај градниот кош и не ми се удобни. почнаа да ми растат во 4 ама со 2 милиметри годишно. буквално... си купив едно прслуше од jumbo 70А/Ѕ ама малце ми е голем па сеа вие претпоставете колкави ми се. мајка ми тетка ми и братучетка ми се машала а ја гревче... добив летово и таа недела се здебелив 1 кило во стомакот и бутовите и многу многу малце ми пораснаа. и сеа ако ослабам :( незнам што да правам. имам газ бааѓи и многу ми е глупа градбата. дај помагајте ве молам стварно не знам со да праам а пушап не ми помага зашо ми се мали, а и да имав малце поголеми не планирам на моиве години да носам пушап.

9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Ма ништо не помага, ако ти е пишано да имаш мали гради цел живот ќе си ги имаш. Порано ептен си набиваб комплекси, сега искрено вооптшо не се оптеретувам, какви сте такви сте, ако на некого му се допаѓате ќе му се допаѓате секако.

На SlAtKi4ka.SlAtKi4ka и Gordana10 им се допаѓа ова.
  10. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Дали некој знае по колку на ден треба да се јаде ленено семе?
    Благодарам однапред.

11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Jaс цел месец го јадев, со мед заедно.
    И знаеш што постигнав? - Ништо.
    Не си го роши времето залудно, ништо нема да ти помогне. :)
    Силикони му е мајката :lol:

12. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    хаха :D ахаа силиконии .. какви силикоони :$ нека си бидат какви што се :D

13. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Случајно налетав на темава, па само да Ве поправам и малку расположам :) ...градите и те како ќе Ви се зголемат кога ќе станете мајки. :!: , значи нема цел живот да имате мали гради. ;)

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.134
    Допаѓања:
    156.152
    Лолита,нив за сега им се! :D Тогаш ќе бидат мајки, верни сопруги, нема да им биде во интерес да се соблакаат и да позираат по плажи,да вадат деколтеа. Сега е болката Викторијас сикрет да ја глумат,моделите де! :lol:

На thelittle17 и lolyta777 им се допаѓа ова.
  15. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Покрај ленено семе, јади и смоки :rofl: Ако некој сака можам комотно да му дам од моите,да сечам и пресадиме :D :$ 95-тка бре носам нигде не ми ги бери :lol: :tmi: Шала настрана на секоја жена како што кажа и Лолита кога ќе станете мајки градите и тоа како ќе ви се зголемат,а ако не ви се чека до тогаш силиконите не ви бегат.

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    А бе и ја ко џокер у покер се убацив :rofl: :rofl: , ама па пишало девојчето цел живот :( , па малку да ја расположам :wasntme: :angel:

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. beautiful.lady

beautiful.lady Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    имам многу многу мали гради ве молам кажете нешто да ми пораснат ве молам

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.134
    Допаѓања:
    156.152
    ^ На 27 години бејб, само молитва на богот на големите гради.
    Абе ај до 20 години да прашуваат, па и да пробуваат нешто, да има надеж,ама на 27 години прашањава?!
    Заблуди,заблуди,заблудииии...
    Шо се секираш, за некоја година по примерот на Лолита како и да е ќе ти бидат поголеми...

19. beautiful.lady

beautiful.lady Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    znaci te prasuvam jas kako do pogolemi gradi nemam 27 godini inache ;)

20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    102.170
    Другар ми се зезаше едно време гради растеле од смоки и од мајонез, па да видиш девојчињава од клас купување смоки од наредниот ден, овој пола им ги изеде, додека да сфатат дека ги заебава пројде доста време. Гради растење амин драга после 25тата, може ако се поправиш малку, набациш некое килце плус или нешто такво, ама па не ти е во прилог тоа јас мислам. Знаеш колку негативни работи има од тие пусти гради, од искуство, искривена кичма, проблеми со наоѓање на бројче гардероба, кошули не ми се фаќаат во граден кош а иначе супер си стојат, прслуче не смеам да помислам од пазарче да купам, од оние по 150, моиве другарки на купување долен вбеш си купуваат по 5 пара во сите бои, ја јадна морам прво да најдам некое асално па да купам одвај едно пошто е нормално 2500 денари и да го чувам ко очи. Не е многу забавно со големи гради веруј ;)
    А годините поправи си ги, нема смисла, нема потреба да лажеме и така не се знаеме овде кои сме што сме ;)