Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.922
    Допаѓања:
    81.199
    Епа Бјути лејди, ако сакаш одговор на место, внеси си ја вистинската возраст, зашто со овие години кои моментално ги имаш ставено, прашањава ти се и повеќе од смешни.

2. irenceto

irenceto Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    znaci ova so nakacuvajneto na nekoe kilce ke ti porasnat gradite..e sosem tocno...jas zboruvam od iskustvo, na mene mi se ima sluceno toa pred nekoj period i odma imav zabeleski si se popravila malku i ti porasnale gradite....

3. Boum

Boum Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    A mene nekoj da mi kaze od kade da kupam leneno seme i sojino mleko ?? :)

4. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Џабе ке си купувате производи кои демек ги зголемувале градите, џабе ке си давате пари.
    Неможе вашите мајки и баби да имаат мали гради, а вие да имате големи, и плус кога ке станете мајки ке ви се зголемат.

5. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973

6. LOmikol

LOmikol Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Со силикони

7. marija.an

marija.an Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    веќе наполнив 18 години и имам многу мали гради :( не знам како да ги поттикнам да пораснат
    ме интересира дали имате некој личен корисен совет а и до колку години растат градите
    да знам дали уште да се надевам на чудо :D

8. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Носам градник 75-80 ама некако ми стојат многу мали имам 17 год дали уште ке ми растат а менструацијата ми дојде на 15 год во осмо одд и како да ми бидат подигнати ?? :)

9. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Имав мали гради и поради здравствени проблеми пиев таблети за контрацепција ,а бидејќи тие содржат некои хормони мене градите ми пораснаа и си бев таман. Али после неколку дена раскинав со дечкото и престанав да јадам , ослабев негде 10-15 кг и пак градите ми се смалија сосе килажата :( . Сега си го вратив стариот дечко и старите (мали) гради :( Така да женски џабе се мачите сакајте си се какви што сте си и пуш ап градник може да ви помогне визуелно :P

10. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Абе џабе е и јадење, и таблети и све. Тоа си е генетско. И да јадеш, секако дека ќе пораснат, ама нагло ослабнување и пак ќе се вратат во правобитната форма. ;)

11. MartinaT

MartinaT Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Градите не ми растат?

Jas imam 17 god i si nosam 95ka C korpa prazna :D

jadi smoki so jogurt,leneno seme , soja :) jas od ova samo soja jadev i toa koga drzhev dieta no mislam deka pomaga :)

12. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    се е во генитее . кој сака поголеми постојат силикони :$

13. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    Пластичните операции станаа мода, но природата сепак најдоброто го дава. Овие билки не се вообичаени, а имаат силен ефект на големината на билките.
    Прва билка на листата е пискавецот, со потекло од Грција. Семките можете да ги купите во билна аптека, а треба да ги потопите во вода преку ноќ. Наредниот ден со таа вода масирајте ги градите.
    Чичка - диво трнливо растение е одамна познато по разните благотворни својства, а консумирањето чичка го зголемува протекот на крв во ткивото на дојките и го зајакнува репродуктивниот систем. А поради тоа што и одлично помага при варењето, причините за неговото консумирање се бесконечни.
    Анасон не служи само за чаеви за смирување на грчевите кај бебињата, туку со своите состојки anetholim, dianetholim i photoanetholim го зголемува нивото на естроген во телото. Покрај тоа содржи и фитоестроген што го стимулира растењето на градите и го зголемува производството кај доилките.
    Багремот исто така ги содржи истите состојки како и анасонот па ефектот е ист.
    Анисот е кинеска билка која се користи како зачин, но нејзините состојки влијаат на растењето на градите, па можете да почнете почесто да ја користите во таа цел.
    За крај, тука е pueraria mirifica, билка од Тајланд што се користи за кремови и лосиони против брчки, но покрај тоа е активна состојка во кремовите и таблетите за зголемување на градите, бидејќи ги исполнува и ги зацврстува градите.

мора да пробам :) нели е хит

14. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    а каде можам да ги најдам сите овие?? ме заинтересира и мене :lol:

15. Smiles

Smiles Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    Не верувам во ништо од наведеното, освен во тоа дека причина за мали или големи гради е генетиката. Единствено со импланти можат да се зголемат. Сепак, која сака може да проба и на природен начин да ги зголеми, ништо од наведеното не е штетно, само не се разочарувајте ако не постигнете ефект.

16. cucka17

cucka17 Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    Веќе почнувам да паѓам во депресија поради тоа што имам мали гради, значи ме фрустрира тоа што неможам да облечам разгрлена блуза или фустан затоа што штрчи!! ме нервира тоа што сите околу мене се со огромни гради(во споредба со моите) а јас немам ни за да го наполнам најмалиот градник кој што е со пуш-ап!!... Помагајте луѓе, шо да правам?

17. zaj4ee

zaj4ee Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    0
    Јас колку што сум слушала градите може да се зголемат со користење на Мајонез и со Јајца... А колку е точно незнам. Пробајте .... :)

18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Со операција дами, со операција.
    Со пластична операција.
    Со мајонез, со смоки, со ладен туш да, секако, верувајте и може и ќе нараснат како квасец.
    (секако дека нема, за жал ова не помага)

Ако меракот е толку голем, и ако тоа ви ја зголеме самодовербата и ве донесе близу совршенство, ќе си соберите пари, на пластичен хирург правец, и бирајте големина, и оп, за некој саат конечно ќе дојдете до поголеми гради.

Јас да немав големи гради, пошто многу сакам големи гради, имам кажано дека одма ќе си направам операција, но нема да ставам балоништа, туку онака нормално големи.

Бијонсе го има ставено најмалиот селикон, и изгледа прекрасно, како точно и пропорционално и лежи на телото, чудо некое е, а јас дури пред некој ден прочитав дека ставила селикон, а со години си го носела.

Големите гради слушнав дека се наследни, кај мене бар знам се, на татко ми двете сестри надарени, пренадарени се у газовите и у цицките, па фала Богу, само тоа од нивна страна сум наследила, за разлика од мајка, која е без облини, само слаба женичка.

Другарките често ме зафркаваат, ти на татко ти цицките си ги наследила :D :D :D

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ivana241

ivana241 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    i jas isto taka imam mali gradi no sepak imam zgodno telo bidejki sportuvam no sepak golem kompleks mi se gradite i baram sekakov mozen nacin za da mi porasnat.. vie vikate deka e genetsko na vo mojata familija samo mojata maljka ima mali gradi drugite site imat golemi :doh: golema maka mi e toa

20. minne03

minne03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Koj saka mozam da mu dadam gi imam od pojke mozebi 5 kg, tezi ednata,,,ne sum debela no nasledni mi se ,,,ikoga slabeam i koga se debeleam istite se tie :)