Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. Cherry1555

Cherry1555 Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Јас имам мали гради,ептен ама не се опседнувам многу со тоа,сепак спортувам имам задник и се,бев малце дебелка до пред 1 месец во стомачето ама го симнав малце, задоволна сум од моето тело,немора да имаш гради за да му се допаднеш на некое машко,мајка ми до 16 години немала големи гради ептен мали и биле и после почнале да и растат и сега и се таман,се надевам и кај мене ќе е така,ваљда нема даска да си останам :D

2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.733
    Допаѓања:
    145.137
    Никако, или си надарен или не си, мајка природа е во прашање. И моите не се нешто големи, но во однос на телото се ок. Спасот е операција , а ленено семе , смоки и такви ствари тешкоо дека ќе ви помогнат.

3. Hazel

Hazel Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Слабо и моиве никако не растат... ама не се замарам се навикнав веќе :D
    push up и мака немам :D

4. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    И јас за разлика од моите другарки имам значително помали гради, но тое тоа, ниту сестра ми ниту мајка ми имаат големи гради. :)

5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    Користејќи ги овие три билки вашите гради ќе изгледаат како да сте вградиле силикони.

Чичок- Билката го зголемува протокот на крв во ткивото на дојката, го потикнува женскиот репрудуктивен систем и помага при варењето.

Анис- Оваа кинеска билка се користи како зачин кој дава специфичен вкус во јадењето, но исто така може да се користи за зголемување на вашите гради.

Пискавец- Семето пискавец треба да се стави во вода преку ноќ, а потоа со таа вода масирајте ги вашите гради. Резултатите ќе бидат очигледни.

И само разни билки..ген си е ген... ;) (ама и не треба да се губе надеж)

6. Ramboto.9

Ramboto.9 Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Јас имам решение за тоа пред некое време прочитав во списание ЗДРАВЈЕ српско дека има маст се вика Масло од Фенел кој помага во ослободуванјето од вишокот килограми и помага во природното зголемување на градите...Не знам колку чини но го има тука во македонија по аптеките и ефикасно е..И ШТО Е НАЈУБО НЕ Е ХОРМОНСКИИ ПРЕПАРАТ...

Навечер кога лчегнубате секогаш соблекувајте го прслукот и така може да се зголемат ефектот нема да го видите одма но за месев два ќе го забележите...

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.134
    Допаѓања:
    156.155
    ^ Не мора да е хормонски за да не предизвикува хормонски промени. Го поттикнува создавањето на естроген и вика ги доведува во баланс сите хормони. Ако го поттикнува лачењето на естроген ( се си има граници на нормала), како е тоа баланс?
    А плус, естрогенот е причина за целулит кај жените,како тогаш го намалува?!
    Без консултација со лекар, не се препорачува да го зимате.
    http://www.icg.mk/mk/fennel-oil-details.html
    700 денари е инаку. Баба ми го пие заради проблемите у делот запек...кхм... си оди на дијализа жената и си има проблем, доктор и го препорачал.
    Генијално ти е решениево маст кој се вика масло од фенел...

8. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    На мене една шкоска ми има кажано, секогаш да носиш еден број помал градник доколку имаш мали гради. Ваљда бидејки тоа ги стега и можда излгедаат на поголеми. :^)

За поголеми гради има од оние силиконски потпунки (или незнам точно како се викаа), може да носете по 2 градници, нормално некои кои нема да ви сметаат а и да не се познава, или наједноставно може да си носите пуш-ап градник.

Не верувајте во такви работи, демек ако јадеш смоки ќе ти пораснат. :D
    Верувајте, пробав!
    :rofl:

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Може да изгледаат поголеми, ама преголемо и/или долготрајно стегање во тој дел може да донесе катастрофални последици. Не зборам на памет. Не си играјте, удобност и здравје пред се`.

На FotoLina3, Jenniffer и XMaN им се допаѓа ова.
  10. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Имав прилично големи гради,но во последно време нешто ми се случува,секој ден се помали ми се.Не слабеам,имам иста килажа со години..незнам во што е проблемот.
    Само ми се зголемуваат во пмс,али пак не е тоа тоа :/ Чаре некое? :/

11. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Градите помали неможат да ми бидат. ДАСКА! :( Преку зимо ајде поголемо елече ова она ама преку летото се се познава неможам да носам отворена облека, всушност и немам сите ми се до гуша затворени :( А мнооогу сакам девојка со огромни гради сите мои другарки имаат огромни гради дури и преголеми за нашата возраст а јас како сираче молчам кога почнаат да се пресоблекуваат, едноставно им се восхутувам, плус неможам да си најдам купачи бидејки имам широки кукови абе ужаси здравје боже ДА СИ ДОЈДАМ ДО СВОЈА ПАРА ОБАВЕЗНО СИЛИКОНИ Е СПАСОТ ;(

12. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Научниците сметаат дека ако го зголемите внесувањето на естрогенот во телото, нема да ви треба операција за зголемување на градите - телото само ќе ја изврши оваа задача. Бидејќи естрогенот е природна состојка, можете да го добиете од многу билки. Во природата, тој се нарекува фитоестроген (растителен естроген), кој можете да го добиете од сојата, тофуто и семките од лен.

Подетално на..
    http://karmin.tocka.com.mk/56/98716/namirnici-od-koi-se-zgolemuvaat-gradite

13. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Вие што имате мали гради не знаете колку сте срекни луге, големи грати се голем товар во секоја ситуација. Плус кога имаш големи гради сите те гледаат во гради а не во очи, посебно летно време. Да не зборувам за тоа што ти го оптоваруваат кичмениот столб, неможеш да шеташ без прслуци, неможеш да спиеш на стомак..... Едистена кар од нив е што можеби малку повеќе ќе се посакувани од мажите за секс, бидејки општо ознато е дека мажите се љубители на поголеми гради.
    П.С Инаку велат дека масажата со кружни движења на градите помагало. Имам читано дека додека се туширате треба да земете крпа или ешто што не е толку мазно и по десетина минути да ги масирате градите со кружни движења од горе кон брадавиците, тоа треба да го правите барем еднаш дневн подолг временски период.

На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    triactol
    викаат дека имало ефект.... ;)

15. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    А што се овие?

16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Хахах како јас да сум го пишувала ова. Мене наследно ми е да ми бидат мали градите. Сега за сега само добар пуш ап градник и се добива ефект како да имаш нешто. Во иднина не знам хахаха :)

17. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    А која е целта на големи женски гради ? :^)

подвижна млекара :rofl:

18. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Дали се штетни хормонските таблети ?

19. cookie19

cookie19 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    imam drugarka koja pieshe hormonski tableti i i se poremeti ciklusot pa morashe da prestane so niv. inache ucham vo medicina i uchevme bashka za hormoni a i profesorkata ni veleshe deka bilo koj hormon da se vnesuva preku tableti ili potkozhno e shtetno bidejki samoto telo dobiva informacija deka ne treba da lachi od toj hormon povekje, bidejkji go vnesuvame nadvoreshno. taka da ne bi ve sovetuvala da piete hormonski tableti

На FotoLina3 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. alexsandraa

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Ти благодарам :*

На cookie19 му/ѝ се допаѓа ова.