Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Со бременост. :lol: Знам дека повеќето од вас сте уште девојчиња и не ми требаше постов ама ќе видите кога ќе останете бремени колку ќе ви се зголемат градите. Мене до сега 2 броја. Инаку сакајте се какви што сте,ги гледате манекенките која од нив има големи гради па се најпосакувани жени во светот. Ако се сакате самите ќе ве сакаат и другите, без разлика колкави ви се градите. ;)

На alexsandraa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Можеби ке звучи глупаво :lol: Ама сакам да прашам лененото семе нема некои штетни ефекти? Знам дека е природно ама сепак има естроген во него... :?:

3. FKIC

FKIC Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Кога читам што пишувате малку се разведрив и си велам па што сум ги стегнала градите со прслуци ова она ... Имам 13 ипол години и имам нормални гради за моја возраст но нешто во последно време многу малку му растат т.е нр забележувам никаква разлика но иамм време ке пораснат ;)

4. Girl-love

Girl-love Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    18
    а дали семките од лен се штетни :)

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Хахах јас 19 имам па уште ми немаат пораснато како што треба, не се замарам да јадам нешто конкретно зошто имам слушано дека од семко од лен, соино млеко, смоки и пилешко месо растеле градите. Ако растат ќе си пораснат, ако не пуш ап и ќе си поминиме така :lol:

6. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    душо семките од лен не се штетни,само што нема да имаат ефект врз градите...
    по мене сум забележала кога не носев пруслоци по дома и на спиење како поголемки да ми беа градите.. ;)
    кај мене никој во сојот нема големи гради и тоа го прифатив и јас дека нема да имам затоа што се е во гените :*

7. osi17

osi17 Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Da imas mali gradi i ne e taka loso. Moite se mali i toa bas mali odvaj si naogjam prsluce da zalicam malku na zena. Koga se porodiv mi nadojde mleko gradite se zgolemija malku, kjerkata ne sakase da cica mi se napravija rani, mleko imase po cel stan (oti morav da se setam toples za da pobrzo mi zarasnat ranite), bese strasno. Posle otkako prestana mlekoto uste tolku mi se smalija, pa duri i ne mi nababruvaa pred da dobijam, katastrofa.Sega posle tri goini mi se vratija vo normala isit se kako i pred da se porodam mi nababruvaat pred da dobijam, zadovolna sum. Mozebi bidejki poslednite dva meseci jadam jatkasti plodovi (orevi ,semki od tikva,soncogled nepeceni, nepeceni bademi) Zborot mi bese vo nekoi slucai nema vrska doenjeto so goleminata na gradite nekogas se zgolemuvaat, nekogas namaluvaat, nekogas visnuvaat, a kaj nekoi ostanuvaat isti (imam prijatelka so fenomenalni gradi na koja sto doenjeto voopsto ne i vlijaese)
    Sakajte si go svoeto telo , taka i drugite povekje kje vesakaat :)

8. osi17

osi17 Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Jas sum farmacevt i tuka moram da iskomentiram deka bilo koja semka da sakate da ja konzumirate najdobro e da e nepecena i taze somelena. Kaj nekoi moze kje deluva malku nivnoto koristenje kaj nekoi mozebi ne , no sepak se mnogu korisni za nasiot organizam.

9. ParadisoGirl

ParadisoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    30
    И јас имам мали гради, добро би ми дошло уште малку да ми зголемат.Немам пробано никакви начини за зголемување на градите, по шо не верувам во нивната ефикасност, само залудно надевање. Инаку баба ми и мајка имаат големи гради, а јас се шегувам на моја сметка дека градите сум ги наследила од татко ми :lol:

На Jovana.P му/ѝ се допаѓа ова.
  10. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    да бе некоја да не знае како се прошируваат колкови?
    Моите се така по тесни ?
    Да стаам од цицињава тука од страна и така имам вишок а?

11. FKIC

FKIC Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    6
    Сега баш прочитав дека за зголемување на гради според јапонските медиуми треба една година да не се носи градник со тоа градите не само што се зголемувале туку и се затегнувале и подигнувале... :)

12. LadyNitro

LadyNitro Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    31
    Во трето одделение почнаа да ми растат градите, сега сум осмо и ја имам истата големина. Значи само пупките ми се пораснати и личам на 6 годишно девојче :| Се прашувам дали нешто го попречило нивниот развој, ноо останувам без одговори. :^) Се прашувам и како ли ќе ми стои фустанот за полуматура, Ахххххххх :o

13. mia005

mia005 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    По природен пат има сега некој Брава систем за зголемување на гради, ама не знам колку е ефикасен. Друга опција импланти :)

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Јас и мојата несоница :) ....
    Прочитав на интернет дека со секојдневна масажа 2-3 пати на ден по 10минути СО МАСЛО ОД ЛЕН, (1лажичка) градите РАСТЕЛЕ! :D

На некој си форум кај беше да ме утепате, имаше и слики после месец дена употреба и имаше некоја разлика онака воочлива. не дека беше без ич :D

Епа моми вооружете се со МАСЛО ОД ЛЕН (140 денари е на Виталија) И масажа 10 мин 2-3 пати на ден.
    После 1 месец веќе се приметувало.

Па не губите ништо, може ќе делува :)

15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Не можам ни да претпоставам која верува во вакво нешто,Па и сте напишале 48 стр.БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    За мене ова е смешно и несфатливо

На LittlePinky, LiliMari, veronikaveronika и 2 други им се допаѓа ова.
  16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    http://www.bioclinica.com.mk/shop/categ ... x?catid=14

барав , читав по коментари и овие биле најефикасни од кремовите што ги пробале некои..имате ли порачувано.. Што мислите?

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887

го порачав кремот и додека да стигне дома...хих..ќе ви пишам резултати... ;)

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887

го порачав...ќе пишам резултати...

а читав ленено семе за 2 недели имало резултати..како а се употребува?

19. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    јас тешко верувам дека со некакви кремови, чаеви и слични работи ке ви пораснат градите....тоа е само беспотребно пари трошење, градите кај жената растат до одредена возртаст и толку, а за време на бременост под дејство на хормоните се менуваат нормално....единствен начин да ви се зголемат градите онолку колку што сакате е да си одите на хирушка интервенција и да ставите силикони, а со различните препарати као за таа намена што се може да си направите некое хормонално нарушување и да си го пореметите организмот.....нема играње со такви работи.

На LittlePinky, Cloee, badgalriri и 3 други им се допаѓа ова.
  20. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    добро...читав за овој крем и имало резултати за 15 дена затоа инаку се е до гените и како што велиш до одредена возраст...силикони помагаат и за време на бременост може да се промени нешто ;)
    а кој сака може да проба ...секој со своја замисла за своето тело..