vitanova onie sho se cokoladcana definitifno pomaagaat sodrzat poiushe kalorii i jas gi jadev na golem odmor po dve tri i ima efekt navistina
го порачав...ќе пишам резултати... rezultati ima rezultati ete 10 dena go goristam,inkau 19 vo preod na 20 godini...znaci koga stanam si stavam i pomegju niv(gradite)i okolu bradavicite 3 kruga pravam so losionot, i pred da si legnam si stavam,spijam so gradnik,neznam mozebi treba da se isusi , no takvi mi se uslovite ne mozam da setam doma "gola" ... i go koristam od koga se istusiram,banjam od koga kj e se "isplaknam" od skama,kupka itn. na gradite so jak tush i topol i pravam 5 kruga okolu bradavicite,i potoa so laden 5 kruga i uste mokra go stavam losionot/kremot. Potoa si go mackam teloto so mleko za telo samo toa vreme mi e koga sum "gola" na gore-gradite za da se upie tecnosta od losionot/kremot.
^ Мој совет е да престанете со кремите и здравата исхрана и да земете 3 пакувања XXL Стоби Флипс и да набутате во уста па да видите како градите ке ви се напумпаат. Орбит за побели заби,стоби(пумпа)флипс за посекси гради!
Ме пресмеа срцка28 ,стоби му е решението.. Мајтап на страна.Кога бев 9 год имав другарка на мои год. која имаше неверојатно големи гради,а јас штица,како машките .И многу и завидував се до летово..Кога моиве се зголемија некако на брзински.Мајка ми,баба ми имат поголемки сега и моите си се. Исто така и многу се здебелив .... Ако имате совршено тело и малите гради се добри.. И јас обично носам облека која ми ги намалува градите.. Сега ич неќам поголемки гарди
Dali nekoj razmisluva za zgolemuvanje na gradi kaj d-r Ostoic, bi mozele da go naterame da dojde vo Makedonija ako sme dve - tri? Pisete ako ima zainteresirani?
Jас мислам дека сето тоа со храната и кремите е потполно залажување, или ги имаш или ги немаш. Се нервирам кога некој ќе ме праша со што се хранам за да имам големи гради. Tоа е дар, тоа се гени. Познавам девојка која има испробано се и сешто, има исфрлано многу пари и повторно без ефекти. Сакајте се такви какви што сте, никој не е совршен.
Имам слушнато за митов со стоби флипс за зголемување на градите, уште одамна...Тоа може е извадено од самата компанија како маркетинг трик Луѓенца, јас јадам скоро секој ден по едно џамбо пек смоки (оти ми се вкусни и можно е да сум и зависна ), и имам мали гради...Така да, не се надевајте дека тоа е чарето. Не знам само вежбите со тегови за граниот кош колку имаат влијание,..ама тоа ми е еднинствено логично решение (покрај силикон).
Значи кој ве лаже дека растат со стоби филпс? Туку, кога сум на таа тема да ви кажам веќе ми е мизер да си купам стоби филпс. Мене ми се омилени тие смоки и ги јадам стално и кога и да си купам некоја паметна мора да се избаци и да каже „ааа јади јади да ти пораснат“ wtf bitch Јас се држам на тоа дека се' е до гените.
НАЈДОБАР СОВЕТ прочитејте го ова и ќе дознаете како до поголеми гради : Здраво јас сум Лора, Имам 16 години и огромен ПРОБЛЕМ ! Дојде летото, базентот се отвори и често одам на базен со пријатели/ки . Често ме задиркуваат дека имам мали гради Кога купувам костим за капење многу е тешко да најдам некој мал горен дел - сите мали се детска величина и не ми одговараат според годините ... Ми беше страв од операции .. Но не се откажав постојано експерементирав Барав на Интернет, гледав разни емисии и го открив најдобриот лек.. .. Тој лек се вика СОЈА Но треба да се постапува многу внимателно со неа .. Бидејќи не е убаво да се зема така јас по малку ставав во супа - не е важно дали е кокошкова или свинска, важно е да ви биде вкусна - Но сепак та не значи дека одма само соја да се зема !! Најдоволно 2 пати во неделата - ни повеќе,ни помалку .ОПОМЕНА ... Ако се претера со земањето повеќе пати од 2 - може да се дојде до рак на дојката ЗАТОА БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ .... Во една книга пишуваше дека растењето гради трае само од 11 - 17 год. Но сега е зголемен процесот па сега трае од 10 - 22 год. ако некој има повеќе или помалку од дадената граница подобро би било да не се испробува бидејќи нема да добие никакви резултати ... од кога почнав со ова до сега моиве гради постигнаа голема величина .. Додека го испробувата ова бидете упорни кај сите кои го користат советот различни резултати добиваат затоа кај некои ќе траи подолг временски период ... Испробајте го ова ако го имате истиот проблем - пратете ми порака ако имате некое прашање и известете ме дали сте го постигнале успехот .. поззз
^^ Сојата колку што знам не е ни свинска ни кокошкина, тоа се добива од житно растение. Ама не ми текнува како се вика. Дома имаме правено соја. Знам дека се пече, па за друго не знам. А се купува и во продавница. Мали зрна се, како леблебија нешто.
Точно дека сојата не е свинска ни кокошкова, но прочитај убаво Јас ја ставам во таква супа за да ми биде повкусно и поздраво .. Мислам дека не е убаво да се зема така на суво па затоа ја ставам во супа
Е ајде де, ги лажет само, ни смоки, ни соја, ни ленено семе нема да им помогне.Само операцион нада мас. Секако дека е генетика.
Sunnygirl,можеш ли да ми кажеш како оди процесот со кремот? Има ли ефект,и кое поточно го имаш порачано,гелот или лосионот? Инаку јас користев грчко семе го има во билна аптека спроти УЈП кај рампа ефтино е ама не ми текнува точно. Имаше ефекти ама јас го прекинав поради тоа што е мноооогу грдо и грдо мириса се вари со незнам колку лажици не ми текнува и се мачка на градите а ефективен и за менструални болки. Исто така и масло од фенел го има во зегин,содржи мислам естроген и е на природна база,и тоа го користев но и тоа смрди многу и има гаден вкус,можеш да ги масираш градите со тоа ама никако директно на рака пошто ке ти смрди една недела,на памукце или вата па со незжни кружења.Исто можеш да ставаш во чај по неколку капки ама дека е масло се двои нели,и ке имаш одвратен масен вкус И ова е исто така за смирување на менструални болки и имаше уште некои позитивни влијанија на организмот,природно е така да нема што да се изгуби.Сепак ке повторам и двете се претерано одвратни
Храна за поголеми гради Многу девојки сакаат да имаат поголеми гради. Еден од најсигурните начини за постигнување на ова е промената во менито. Според стручњаците хормоналната нерамнотежа е една од главните причини жените да имаат мали гради. Колку повеќе тестостерон произведува женскиот организам, толку помали се градите. За да се намали производството на овој хормон, треба да се зголеми потрошувачката на некои свежо овошје и зеленчук производи. На овој начин значително се зголемува нивото на естрогенот. Житариците, како кафеав ориз, овес и јачмен, исто така ги зголемуваат големината на градите. Црешите, јагодите, боровинките и пилешкото месо содржат супстанции кои го стимулираат производството на естроген. Црвениот и бел грав, наутот, магдоносот, грашокот и леќата исто придонесуваат за зголемување на градите. Во морковите, зелката, кромидот, цвеклото, тиквата, краставиците и карфиолот се содржат многу корисни протеини. Препорачана е и потрошувачката на зеленолистните зеленчуци и храна богата со протеини и минерали. Експертите советуваат да се избегнуваат газираните пијалаци, кофеинот и солта.
Останете бремени и ќе видите што се гради мене дури мака ми е од нив, ќе дадам на кој сака со радо срце...
Според мене ако толку помагаа житариците, сојата и слично, немаше луѓето да трошат илјадници за операции и притоа да се изложуваат на ризик. Најважна е генетиката. Според најнови истражувања структурата на дна може да се промени преку храна, но за тоа треба цел живот да се посветиш на одреден вид храна. А со вежбање прво се губи салото, односно прво тие би се намалиле, па зацврстиле.