Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    од анасон има ли некакви резултати...???
    грчко семе-пискавец и масло од фенол читав малку погоре ...

2. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Имав некаде читано дека на мажите посекси им биле жените со помали гради..
    И јас имам мали гради (мислам ептен мали не се ни познаваат како да немам) но сепак јас сум 13 години и признавам малку ми е глупаво сите другарки мои имаат само јас не и сум имала коментар од едно машко да јадам повеќе стоби флипс од тоа растеле градите..Тоа направи малку да се чуствувам глупаво но како што реков сепак јас сум само 13 години..

3. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    5.194
    Ехеее имаш време, ќе се дооформиш во наредните 2-3 год. А за тоа какви сакале машките, индивидуално си е. А и зависи формата. :)

4. Chiwawa1208

Chiwawa1208 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    51
    Леле бе девојченца...каде со муабетиве ? Ако размислувате за гради,депилации,менструации на 13 години, можам да замислам што ке биде со вас на 15...па уште и читале дека "мажите ги привлекуваат помали гради "... Ало...на 13 години не ни треба да имаш големи гради (сега се зависи од генетиката а и младинава денес брзо напредува),тек сега ви почнува развојот,не си ги замарајте убавите главчиња со такви работи уште сега. Имате цел живот пред вас да размислувате и за момчиња,и за гради и за секс...ама тоа во комплет заедно со размислувањето што понатаму во иднина,со сметки,со тоа како ке им помогнете на родителите и како ќе им се "оддолжите" за тоа што го прават и правеле за вас,што ви подариле живот и и се трудат да ви биде што поудобен. И што е најважно, со каков образ ќе се представите себе а и нив пред светот. Немој да бидете лекоумни и држете се до тоа што сте,а сеуште сте ДЕЦА. Ќе го барате времето кога сте оделе со нечупани веѓи во седмо и требаво да си играте пред врата до 21.ооч, ама ако изиграте погрешно ќе ве памтат како "онаа што одеше во школо со деколте до пупак" иако ќе знаете дека не е точно половина од тоа што се зборува. Точно дека на луѓето никако не можеш да им погодиш и ке зборуваат секогаш,ама барем не им давајте повод,и задржете си го детското обравче бело и чисто и за во иднина. Пс. Кој што сака нека мисли,ама ноу хард филингс :!: :D

5. Najubava09

Najubava09 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    108
    Добро јас да си кажам ова го прочитав случајно кога листав на една страна и добро кажав дека НЕ СЕ ЗАМАРАМ затоа што сум 13 години а ти од мравка направи слон :o

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chiwawa1208

Chiwawa1208 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    51
    И јас реков на крај ноу хард филингс..извини немој да се врегаш твоето мислење беше последно и нагласено со 13 години па ме поттикна да го напишам сето тоа затоа што така е,ама главно се однесува на сите девојчиња затоа што прочитав и предходно многу девојченца се замараа со бесмислени работи не само на оваа тема туку и на други теми што мислам дека сеуште не треба да ги засегаат. Не ми беше намерата да те навредам,зборував општо а и доста сум повозрасна за да посоветувам од лично искуство :)

7. DivineFM

DivineFM Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2014
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Па мајка ми има многу големи гради сирота, а ниту јас ниту сестра ми немаме...

8. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Ништо нема да ви помогне значи се е до генетиката не е воа задник, ќе вежбаш, ќе го стегнеш, ќе го обликуваш, ако немаш, немаш и тоа е тоа.
    Јас немам таков проблем, задоволна сум

9. bluelagoon

bluelagoon Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2014
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    12
    Како до поголеми гради

Имам читано многу за оваа тема, ама секаде се избацуваат некои по мене „глупи“ совети на пр: БИДИ САМОУВЕРЕНА (сигурна си дека така се зголемуваат)? Не седи секој така со скрстени раце и да биде самоуверен и да биде задоволен со тоа што си го има, туку го бараат тоа што сакаат и успеваат во целта, само што не ја кажуваат финтата. Некои пак викаат генетски е се тоа ... СИГУРНА СИ? Баба ми имала големи, мајка ми има големи, и која генетика жити се?! Мора да постои нешто, ги гледаш по плажи исушени, само коските и кожата на нив, а градите до доле што се вика... Тоа со сојата може е ефикасно , ама сојата е многу штетна за организмот, ако ја подобриш таа работа ќе ти се расипе друга... Ако знае некој да каже АСАЛЕН совет или искуство а не да ми вика нема шанси освен со хируршка интервенција ... Сите што имаат големи гради сигурно не ставиле силикони или пак сигурно на сите нив мајките не им имале големи гради ;) инаку имам 17 години, позззз :rofl: :*

10. Shmizzla

Shmizzla Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2014
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    21
  11. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    До поголеми гради - НИКАКО. Тоа што ќе ти го даде мајка природа тоа е, или евентуално ако се одлучиш да ставиш силикони. :puke: :D Во се друго како начин на исхрана, креми, гелови, спрејови, апчиња - не верувам. Мислам ќе се согласите дека е така, овие работи се чисто перење мозок како пилулите за слабеење на пример и слично. :) Бидете задоволни со своето тело, секогаш кога не сте сетете се дека има некој што има помалку и од вас. Сепак, најголем дел од нашата сексипилност е токму во нашата самодоверба. :) Измислиле пуш ап за мачкање очи (сосема доволно) хаха, а дечковците и мажите кои не сакаат, не сакаат секакви. :D

Јас конкретно би сакала мааалце поголеми да можам да наполнам саглам раце :lol: , преголеми никогаш не сум сакала, ама што е тоа е, не се фалам нешто ама имам други поважни квалитети во телото. А и што да се замарам кога ништо не можеме да смениме, најважно е да се сакаш себеси и да бидеш сакана. :)

12. endlesslove

endlesslove Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    75
    ЗНАЧИ девојки многу сте позитивни и охрабрувачки настроени и фала за тоа ама ставрно сум многу очајна..
    ЕДНОСТАВНО СРАМ ми е да одам на плажа и коа ќе купам поголем прслук ми се познаваат корпичките од шо ми се мали градите.Да не се лажеме сите машки сакааат големи гради и убаво бујно деколте :( ВЕ МОЛАМ пратете ми некои вежби а што се однесува до пуш апот срам ми е да купам :$ ама ќе се снајдам ваљда.. :worried: :worried: Сепак јас зборев со мајка ми и она вика дека времето коа си добила меструација е многу важно така да тие што добиле на 10-11години ќе си имаат МАШАЛА циц*и а тие што добиле на 12-13-14години ќе си почекаат до 20 .. јас добив на 13 така да ќе си се мачам..ама сепак би сакала да ја и пробам шминката :) Поздрав до сите девојки со малечки гради :D

На Iviy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    На maravillosa и S.J.Parker им се допаѓа ова.
  14. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Кога ќе прочитам на форумов како некои девојки се толку надежни дека градите ќе им пораснат со помош на семки, креми, гелови, апчиња и што ли не, ме фаќа смеа :^)
    Или силикони, или што ќе ти даде мајка природа, тоа е.

15. Deenica

Deenica Нов член

Се зачлени на:
    16 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    6
    Смешки, се лажите со секакви глупости, ако немале во твоја фамилија големи гради нема да имаш и ти. Во моја фамилија се онака средни, јас ево до пред 2години немав гради, малечки имав а и бев слаба и не се грижев, откако се преселив странство, јадам исто колку и претходно но се здебелив што е резултат на друга храна, а со тоа и градите малку ми пораснаа :)

16. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
  17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    Морач (анасон)

Уште една естрогенско растение кое со векови наназад се користи за зајакнување и создавање на млеко. Можете да го додадете чајот за гради како дополнување на пискавицата. Како маслото, анасонот не е препорачлив за употреба, поготово не за трудниците, бидејки може да предизвика несакан абортус. Во дози поголеми од една лажица на ден анасонот е токсичен, додека во мали дози за зголемување на градите делува и многу повеќе од позитивно.

Ким

И обичниот и црниот ким е докажан како средство кое ги зголемува градите без млечни ќелии кај лабораториските животни. Делувањето на ова растение на градите кај луѓето е слично, бидејки цицачите во принцип имаат слични реакции на соединенијата со млечни дејствија. Направете било каков чај и зачинете го со повеќе измелен ким. Тој зачин исто така зголемете го во исхраната. Брзината на циркулацијата ќе го доведе својот максимум поради која крвта богата со кисика многу брзо влегува во сите органи, вклучувајки го и мозокот, но и градите.

Пискавица

Семето од пискавица (тилчец) има кај народот вековна репутација како средство за зголемување на градите бидејки содржи фитоестроген (растителен естроген). Естрогенот има повеќекратно делување во организамот, а два се однесуваат на зголемување на градите.

kade da gi najdam ovie sostojki kim ima vo marketite a drugite?
    Kako da gi upotrebam ima rezultati od ovie kaj nekoi???

На Norah Jones му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Прво, незнам оти толку се грижите за малите гради, има и други делови од телото што ве прават убава. :P

Второ, големината на градите е наследна и неможе да се зголемат по природен пат. Ако сте со помали гради, престанете да очајувате за нив и работете на делови од телото кои можат да се сменат.
    :emo:
    Трето, има многу вежби за нозе, задник, стомак, раце, и мислам дека убаво оформените нозе или стомачните се попривлечни од градите. :wasntme:

Иначе и јас имам гради како на 11 годишна, ама има уште време за да ми пораснат, зборувам за тие што се веќе над 18 и не се задоволни од големината на градите. :D

19. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    Читав по бугарски форуми дека ова дава навистина резултати.Има 60 дена гаранција што би требало да значи враќање доколку не сте задоволни. се вика Woman Pride ... Би сакала да знам од каде може да се нарача,дали сте пробувале и слично позз

вака изгледа http://46.105.39.177/59/39/60a48e427590 ... _small.png

20. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    Дали би имало резултати? Слим лине имаат резултати во слабеење но дали ќе помогнат во ова? 8) :tmi:

Прикачени фајлови:

• slc plus.jpg
      slc plus.jpg
      Големина на фајлот:
      46,4 KB
      Прегледи:
      66