Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    Не си играјте со апчиња ниту за слабеење ниту за 'зголемување на гради'. Ќе си ги пореметите хормоните, здравјето целосно. Да не пишувам примери. Ако толку било лесно да се дојде до витка линија и големи гради со апчиња сите ќе бидат манекенки и нема да постојат пластични операции.

На joy1 и Oscar Lady им се допаѓа ова.
  2. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Како? Па останете бремени :D
    Навистина, многу ми се допаѓат градите во бременоста. Сега сум повторно бремена, на почетокот од бременоста, а градите сигурно за бројче ми се поголеми и така убаво обликувани :lol:

3. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980

офф топик- а после бременост? ;( јас второ дете дојам и сега за сега се ок ама после доење ќе се обесат:)

4. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    е па, барем да уживаме во период кога ни се убави :D После ќе останат поголеми во бројче највероватно, ама обликувани со пуш ап градник :D

На leona83 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.557
    Допаѓања:
    5.904
    Чај од анасон некој пробал?
    Какви резултати дава и какоо се приготвува?

sega go najdov ova
    Направете чај од АНАСОН на следниов начин:
    Една кафена лажица семе од анасон се става во врела вода. Отстојува 15 – 30 минути за да искисне. НЕ СЕ ВАРИ!
    Се пие три пати на ден по една чаша – секогаш свежо подготвено.
    Содржината на anetholim-от, dianetholim-от i photoanetholim-от ја зголемува количината на естрогенот во телото.Покрај тоа содржи ФИТОЕСТРОГЕН КОЈ ГО СТИМУЛИРА РАСТЕЊЕТО НА ГРАДИТЕ и го зголемува производството на млеко за време на доењето.

6. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.820
    Зголеменото количество естроген во телото често е причина за појава на тумор на градите... не си играјте со тие работи.

На baby-star и joy1 им се допаѓа ова.
  7. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    2.927
    Кога си јадам како бише, многу се зголемуваат, а кога ослабнувам се намалуваат.. и се tака :D

На Devoj4eto_12, softy1 и Hipica им се допаѓа ова.
  8. emilija:r

emilija:r Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Decki poracav jas od na internet mast da zgolemuvanje na gradite..dali nekoj do sega od vas ima poracano??nezz kakvake bidi i dali deluva :|

9. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    737
    Девојки каде можам да најдам хмељ? Фала :)

10. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    мене татко ми бере од планина хмељ.....и добар е за зголмевање на градите ..ама мислам дека на пролет го има ....

11. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    Јас имам купено и јадено хмељ и сум машко, што ќе ми се деси?

Иначе хељда има од виталија, може да се најде во поголемите маркети, јас лично земав од карфур.

Последна измена: 20 јануари 2015
    На presiosaP и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  12. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.382
    Извинете, не знам што ми стана вчера, но ги побркав термините хмељ со хељда. Хмељот е една од главните состојки во пивото па ако забележите маж што пие многу пиво има гради налик женски.

Последна измена: 21 јануари 2015
  13. biggirl18

biggirl18 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Гради немам ни за лек!
    Се осеќам како некомплетно девојче..
    Се трудам колку шо можам да не се комплексирам ама неможам, скоро секој пат кога одам да си купам некој фустан, кошула блуза итн. ми иде да се извикам да се расплачам и да си ги откинам брадавиците од нервоза!!!
    Имам дечко ... секој пат кога ќе легнеме и ќе сака да ми го откопча прслучето се осеќам ужасно поради тоа што немам шо да му понудам и неможам комплетно да го задоволам, едноставно не се осеќам убаво ама ич!! стварно незнам шо да праам.. Дали некоја има пиено нешто, бла бла, шо и помогнало колку толку?

14. greyk

greyk Нов член

Се зачлени на:
    8 март 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    imam golem problem so gradite desnata mi e drasticno pogolema od levata toa me mn nervira osven so plasticna hirurgija ima li nekoj dr nacin so koj mozam da gi izednacam inaku se prasuvam go ima li nekoja dr toj problem? :)

15. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    Девојки, редовно масирај те си ги градите да ви бидат убави и стегнати. големината е чиста генетика и не паѓајте во депресија ради тоа, дечките ќе ве сакаат вака или онака. чим ве избрале тоа е тоа, @biggirl18 има милион начини да го задоволиш не е се до градите де. јес дека сакаат сите убави и големи али не е крај на светот, барем не уште неколку милијарди години....

На biggirl18 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. biggirl18

biggirl18 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5

Тоа да, дека постојат милиони начини да го задоволам. Но, што правиме кога јас не се осеќам убаво и привлечно?

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. lalalo12

lalalo12 Нов член

Се зачлени на:
    29 април 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    И јас истото така имам големи комплекси со градите. Имам дечко веќе скоро година дена имаме одличен секс , но гради воопшто немам.. знам дека не е се до градите но сепак сакам да изгледам убаво за самата себе коа ќе се погледнам така рамна за време на сексот страшно се бедирам и снемувам желба и се . Големи гради не сакам да не знаат кај тераат но сепак женско сум треба да никнат колку толку ...Читав на интернет и многу ме интересира околу брава системот каде може да се набави и дали има некои последици ?

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.557
    Допаѓања:
    5.904
    Еднa неделa јaдaм лененo семе пo еднa гoлемa лaжицa дневнo пoсле јaдење. Јa џвaкaм. Имa ефект кaј мене.. истo тaкa oд семетo се oди пo вц.

19. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    ne e da Ve razocaram ama i bev bremena i vistina togash mi porasnaja ama posle toa mi se uzas pomali od sto bea imam se i seshto koristeno od kremovi do silikoni vo prslukot ama koga ke se soblecam toa e toa...zatoa povekje ne se zamaram (a imase periodi koga navistina bev iskomleksirana)....se pomiriv deka toa e toa

20. Lovely.student.girl

Lovely.student.girl Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    5