Не си играјте со апчиња ниту за слабеење ниту за 'зголемување на гради'. Ќе си ги пореметите хормоните, здравјето целосно. Да не пишувам примери. Ако толку било лесно да се дојде до витка линија и големи гради со апчиња сите ќе бидат манекенки и нема да постојат пластични операции.
Како? Па останете бремени Навистина, многу ми се допаѓат градите во бременоста. Сега сум повторно бремена, на почетокот од бременоста, а градите сигурно за бројче ми се поголеми и така убаво обликувани
Спојлер офф топик- а после бременост? јас второ дете дојам и сега за сега се ок ама после доење ќе се обесат
Спојлер е па, барем да уживаме во период кога ни се убави После ќе останат поголеми во бројче највероватно, ама обликувани со пуш ап градник
Чај од анасон некој пробал? Какви резултати дава и какоо се приготвува? sega go najdov ova Направете чај од АНАСОН на следниов начин: Спојлер Една кафена лажица семе од анасон се става во врела вода. Отстојува 15 – 30 минути за да искисне. НЕ СЕ ВАРИ! Се пие три пати на ден по една чаша – секогаш свежо подготвено. Содржината на anetholim-от, dianetholim-от i photoanetholim-от ја зголемува количината на естрогенот во телото.Покрај тоа содржи ФИТОЕСТРОГЕН КОЈ ГО СТИМУЛИРА РАСТЕЊЕТО НА ГРАДИТЕ и го зголемува производството на млеко за време на доењето.
Зголеменото количество естроген во телото често е причина за појава на тумор на градите... не си играјте со тие работи.
Decki poracav jas od na internet mast da zgolemuvanje na gradite..dali nekoj do sega od vas ima poracano??nezz kakvake bidi i dali deluva
мене татко ми бере од планина хмељ.....и добар е за зголмевање на градите ..ама мислам дека на пролет го има ....
Јас имам купено и јадено хмељ и сум машко, што ќе ми се деси? Иначе хељда има од виталија, може да се најде во поголемите маркети, јас лично земав од карфур.
Извинете, не знам што ми стана вчера, но ги побркав термините хмељ со хељда. Хмељот е една од главните состојки во пивото па ако забележите маж што пие многу пиво има гради налик женски.
Гради немам ни за лек! Се осеќам како некомплетно девојче.. Се трудам колку шо можам да не се комплексирам ама неможам, скоро секој пат кога одам да си купам некој фустан, кошула блуза итн. ми иде да се извикам да се расплачам и да си ги откинам брадавиците од нервоза!!! Имам дечко ... секој пат кога ќе легнеме и ќе сака да ми го откопча прслучето се осеќам ужасно поради тоа што немам шо да му понудам и неможам комплетно да го задоволам, едноставно не се осеќам убаво ама ич!! стварно незнам шо да праам.. Дали некоја има пиено нешто, бла бла, шо и помогнало колку толку?
imam golem problem so gradite desnata mi e drasticno pogolema od levata toa me mn nervira osven so plasticna hirurgija ima li nekoj dr nacin so koj mozam da gi izednacam inaku se prasuvam go ima li nekoja dr toj problem?
Девојки, редовно масирај те си ги градите да ви бидат убави и стегнати. големината е чиста генетика и не паѓајте во депресија ради тоа, дечките ќе ве сакаат вака или онака. чим ве избрале тоа е тоа, @biggirl18 има милион начини да го задоволиш не е се до градите де. јес дека сакаат сите убави и големи али не е крај на светот, барем не уште неколку милијарди години....
Тоа да, дека постојат милиони начини да го задоволам. Но, што правиме кога јас не се осеќам убаво и привлечно?
И јас истото така имам големи комплекси со градите. Имам дечко веќе скоро година дена имаме одличен секс , но гради воопшто немам.. знам дека не е се до градите но сепак сакам да изгледам убаво за самата себе коа ќе се погледнам така рамна за време на сексот страшно се бедирам и снемувам желба и се . Големи гради не сакам да не знаат кај тераат но сепак женско сум треба да никнат колку толку ...Читав на интернет и многу ме интересира околу брава системот каде може да се набави и дали има некои последици ?
Еднa неделa јaдaм лененo семе пo еднa гoлемa лaжицa дневнo пoсле јaдење. Јa џвaкaм. Имa ефект кaј мене.. истo тaкa oд семетo се oди пo вц.
ne e da Ve razocaram ama i bev bremena i vistina togash mi porasnaja ama posle toa mi se uzas pomali od sto bea imam se i seshto koristeno od kremovi do silikoni vo prslukot ama koga ke se soblecam toa e toa...zatoa povekje ne se zamaram (a imase periodi koga navistina bev iskomleksirana)....se pomiriv deka toa e toa
Eve vi go resenieto na site maki jas finaly go najdov i na net : http://fox.mk/zabava/zanimlivosti/ishrana-koja-gi-zgolemuva-zhenskite-gradi/ pretisnete go linkot i kje go najdete reshenieto definitivno .. se nadevam deka kje vi pomogne ovoj na4in e najpriroden i nema da se pokaete ( drug nema osven vesta4ki sho e stavanje selikoni ..