Не залажувајте се, не постои друг начин освен силикони. Штета што моите никогаш нема да одобрат пари и морам да чекам да се осамостојам финансиски. Жал ми е затоа што сум инаку убава, уште да имав поголеми гради.
Склекoвите се нaјдoбри.Мoжеш дa ги зaцврстиш и сo трчaње.Види тие штo се 30day вежби пoбaрaј си слики и пoчни.
Abe devojki moe mislenje e deka gradite ne rastat od nisto,toa si e gen i nemoze da se smeni ako jades pies nes moze ke ima nekoe podobruvanje no za kratko vreme pak ke e isto.Jas genetski imam golemi gradi koga bev 70kg mi bea ogromni i ednostavno se mrazev mi bese stram,no potoa naglo oslabnav na 49kg i gradite mi stanaa normalni 90 br zatoa vikam toa si e gen genot ne gine e sea bremenosta e veke sosem dr prikazna ko sto kazav ova e moe mislenje
Прочитав еден пост понагоре дека мали гради не те прават помалку убава. Тоа e многу точно. бидејки познавам повеќе девојки, жени.. па и оние од славните личности.. со мали гради, се далеку попривлечни од некои со големи гради, а и воопшто жените со помали гради се поелегантни, атрактивни на изглед.. џабе ти се големи гради ако немаш фаца и став. А најбитно од се е какви и да се здрави да се.
Видете вака јас сум машко и читам што се има напишано.Од машка страна е дали да се плаче дали да се смееме.Секако дека девојките со поголеми гради се поатрактивни но, џабе е ако е фаца лом тело гром.А ако се мислите за силикони не се залажувајте (инаку сите машки ги обожаваме) затоа што по пет или три години тие се отстрануваат.Не е финтата во тоа дали имаш поголеми и помали,УЖИВАЈТЕ во тоа какви сте и бидете свои така сите ќе ве сакаат и почитуваат.Освен ако не ви требат за да станете добри спонзоруши,затоа што друга функција не гледам во нив(извинете но тоа е од реална гледна точка).Што е од Бога тоа е, и да се смените еден ден пак ке биде по старо.
Ама си кондтрадикторен во постов, Бог да чува. Ако мислеше совет или утеха да им дадеш на девојките не успеа премногу, т.е. не успеа ич. Се надевам, не би требало многу да обрнат внимание. И реши се дали сакаш големи гради, или природно како 'што е од Бога', или силикони (инаку кои ги ОБОЖАВАТЕ), оти некако не сфативме. А и тоа 'фаца лом, тело гром' не ти чинеше премногу... она што е за тебе 'ФАЦА ЛОМ', за некој друг ќе биде убавица.
Во општеството ни е проблемот. Прво вие женските што не се почитувате самите себе си, никој не ви кажал дека убави сте какви што сте? Зошто си набивате непотребни комплекси? Е сега ако има некој пари за фрлање за силикони не ги осудувам ама не е природно, не ја глеам поентата во тоа. Второ машките како дечково @thescreamer, извини бате девојка ти беше таа од Victoria's Secret така? Затоа ни се смее светот.. Сите имаме недостатоци, јас и девојка ми сме заедно затоа што сме си ги прифатиле тие недостатоци и сме заедно ради тоа што двајцата имаме размислувања поразлични од вас „класичните“. Женски не си набивајте комплекси убави сте си и без силикони. А машки, дајте почнете да си ги почитувате девојките и почнете малце да го прифаќте светов таков каков што е, а не како што вие сакате да биде.
Мои комплекси не се... тоа секако... јас не ни имам мали гради. A искомплексирани мажи се тие што цитирам 'обожаваат силикони'... ако сакаш природно, батка, кажи дека најубаво е природно. А ти ги советуваш дека големите гради се атрактивни, силиконите се одлични, ама ако имаат мали гради нека не очајуваат оти можело и полошо... т.е. да имаат фаца ЛОМ. WTF???
@jacqueline.s , остави ги, им се дига курето на се и свашта затоа што имаат максимум 18 години. Кога ќе дојде време да треба да имаат фамилија, деца и кога ќе сакаат девојка што ќе ги сака и што е вредна и има памет у глава можда ќе им текне дека у тој момент не им е битна големината на цицките или бубуљиците на фаца..
Не велам јас дека се лично твои комплекси ,но на повеќето се! А инаку за силиконите - реално мене ми е се исто дали имала или немала не ми значи ама баш ич,и уште нешто дали мислите дека некој повеќе ќе ве сака со силикони ?Еве ви и одговор ќе ве сака додека не ве искористи и после чао пријатно.Насила убавина нема ! Како што имаше во еден пост мажите сакаат со око жените со уво. п.с. за фаца лом не ме ни разбра ,а како што гледам нема ни да ме разбереш. Имајте пријатен ден !
За да го сфатиш комплексот, треба најпрво да го имаш, да ти ја уништува самодовербата, пошто се' звучи убаво вака пишано. Кога јас би имала мали гради и би ми претставувале комплекс, би си го решила. Не ради дечко ми, не ради другите, туку зашто сама себе не би си се допаѓала таква. Ете јас сум човек што на себе не би поднел мали гради. Денес има различни методи што може да се употребат за зголемување на гради, како на пример трансфер на сопствено масно ткиво. Односно земање масно ткиво од одредени делови на телото, и потоа вбризгување во гради/усни итн. На тој начин немаш страно (вештачко) тело во себе, резултатот е природен и убав. Значи поентата не ми е дека сите мора да имаме големи гради, туку дека секој човек треба да биде задоволен со себе. Ако има човек комплекс со кој не може да се помири, а има финансии да си го реши, зошто да не.
Се сеќавам до пред година дена кога приоритет ми беше големината на градите (B cup) и се нервирав зошто ми се релативно мали и се нервирав за то и опседната бев со вакви теми и статии по интернетот, па сега машала ни push up имам ставено, ни килца кревам, ни вежби прам, happy the way they are Спојлер Кај мене поголем проблем е разделеноста па кога не носам прслук исто ко да немам Така да, зошто да си реметиме телото за поголеми гради? Сфаќам како е СО ГОДИНИ да се реметиш и да си набиваш комплекси за тоа зошто имаш мали гради ама некако успеав да се помирам со тоа (уште се радвам во пмс ко ќе се двојно поголеми tho) p.s. додека си се обидував на седење дома без прслук и не носење push up и вежбање ми ги напрај малце поарни (пфф)
Hahahaha dajte mi gi mene parite za silikoni,jas maka macam so ovie moive pa ke vi gi dadam em prirodni em golemi zasto pod noz da idete za silikon ko moze prirodno.Devojki nekoj od bolesti i operacii nemozat glava da krenat,a vie cickite vi bile mali,bidete zdravi i zivi toj sto ve saka i takvi ke ve saka.A toj sto ve saka samo radi cickite bataletego i kupete mu kukla od butik,bidejki ne ve saka od ljubov ne ve saka vas tuku vasite cicki,a i glupo e setaj po carsija i vednas se slusa:ej vidi i gi cickite da i go ...,ili ej vidi go sto devojka fatil ke zavrsi rab ke ja batali,a nekoj i od kurcenje odat za videjte me kakva devojka imam,jas znam kako e da si otfrlen,recisi sekoe custvo sto postoi go znam i nekoj koga ima maka sovrseno go razbiram ako mozam i pomagam,no veruvajte ova vasevo veke ne ni nalikuva na maka na preterizam nalikuva izvinete za dolgiot post