За поголеми гради некаде имам прочитано ,помагало конзумирање на ленено семе,пробајте мене не ми требаат силикони,ионака имам големи гради
Девојче извини што се мешам ама стваρно незнам шо ти е филмот шо насила саκаш да се пρавиш паметна, а устваρи изгледаш напната и упоρна за глупости.. Дечκото баш ρеално си κажа деκа силиκоните се пρивлечни но пρиρодното е она што е здρаво и исто таκа убаво.. И точно е деκа сите. мажи се палат на убави силиκони се додеκа не наидат на неκоја κвалитетна и убава пρиρодна цицκа! Дечκото баш се убаво си κажа κаκо што е, не ми е јасно што напаѓате безвеза? Само да се најдете на муабет? Пρијатно. @Џокер ти па шо напаѓаш? Сигуρно си имаш неκоја своја сκρиена пρичина оти стваρно нема вρсκа твоето напаѓање! Ц ц ц ц @butterfly* затоа јас си велам само да се здρави тоа е нааајбитно, големината и не е битна, девојκа аκо има ионаκа шаρм аκо знае κаκо да заведе и κаκо да се понаша големината на гρадите е 0% битна! Κаκо што се вели: Κога ќе се појави девојκа слρомно облечена и со Шаρм, оние со деκолтето можат само да си заминат! Хеххх
Toa e toa sto kazav ali izborot si e niven,a nie samo si kazuvame nase mislenje PRIRODNO SI E PRIRODNO
Ne napadnav samo sakav da si go preispitaat uste ednas takvoto razmisluvanje i toa sto go kazav msm na moeto mislenje e vistina sea koj kako svatil
E toa e veke dr rab,sosem 3razmisluvanje i ne veruvam deka so napaganje ke postignat nes osven da gi navredat devojkite
Пρоблемот е шо ниκој не ги напаѓа девојκите туκу девојκата и дечκото шо ги означив напаѓаат κоρисниκ што ρеално си споделил мислење κое е 100% вистинито..
Девојко, ако за тебе и за него е вистинито, не значи дека е универзална вистина за сите. Дали јас се правам паметна, или сум напната, тебе воопшто не те прашав. Психоанализа од тебе не ми треба, фала ти многу за трудот. Одговорот мој си беше убав, кој си сфати си сфати, кој не сфати, многу ми е гајле
Природно големи гради не се толку јаки како силиконите. Природно големи гради и попуштаат на гравитацијата. Силиконот разубавува.
Epa znaci tebe gradite ti se takvi a ne popusteni a moz i greska sum razbrala,a dali znaes deka so samoto stavanje silikoni se gubi oset na gradite.I utre so deckoti ke imate sex a ti gorda silikoni imas i toj ke pocne da ti gi lize a ti se prenemagas kolku ti e ubavo a ustvari nisto ne custvuvas pa sea vidi sto e povazno izgledot ili custvoto
Abe i telo imam i faca i gradi.Ama ne e seta vo toa ako nemas sreka i ljubov,i nikoj nemoze da me ubedi vo sprotivnoto ako ne e taka eve kazete
Моите гради се затегнати ама мали. И чувствителни се на допир, не сакам многу играње со нив. А ти зошто се расправаш со мене?
абе јас ако имам големи граи имам и убаво лице ама некако мала сум имам 13 шо ќе прам допрва ако продолжат да растат
Немам гради и убаво ми е. Џомити даска сум. А @butterfly* едно прашање.... зошто мора сите да ги цитираш?
Ne se raspravam ni najmalku samo sakam da ti kazam deka silikonot ne e nitu najmalku ubav kako sto izgleda,mozebi sega imas custvo msm site go imame ali zborot mi bese otkako stavaat silikoni gubat custvo.Ne te citiram veke samo sakav da te uveram vo sprotivnoto i da si gi sakate kakvi sto se,no ako seto toa vi izgleda za raspravija togas sto sakate pravete pozz