Секој си има право на избор. Не можеш сега ти некого да убедуваш дали се добри силиконите или не. Ако им се допаѓаат ќе ги носат.
Podaleku od toa kazav sto e zdravo sto ne,kade vide deka ubeduvam nekoj,dali sum napisala na nekoj aman nemoj da si stavila,kolku sto znam site si go kazuvaat svoeto mislenje duri nekoi i napagaat.No naprotiv ne napagam nitu navreduvam si kazuvam mislenje toa e se
Ako sum napisala nesto i ti ako mislis na custvoto sto pisav toa e tocno niti uveruvam niti dokazuvam.Ti ili mene me pravis glupava ili nanazat uste 2 3 strani ne si gi procitala postovite nego si videla eden i se zapali,daj odi procitaj sto imam pisuvano a posle dojdi i raspravaj se.Duri nekade imam napisano deka izborot e niven,sledi sto kako posle pustaj se vo kavgi a pred se da se mesas kade sto 2 citiraat
Нема потреба никој да ме уверува мене во спротивно. Јас точно знам што мислам и што сакам. Не значи дека не се сакам себеси ако се стремам кон уште подобро.
имам 20 години и немам воопшто големи гради може да се каже дека сум рамна како даска малку ми е неубаво кога треба да облечам некој фустан што ее отворен во пределот на градите и кога треба да носам бикини ама едноставно се навикнав
Па и моите беа многу мали, но почнав да јадам храна со повеќе хормони како што е пилешкото месо и ми станаа многу поголеми
Хахах ме насмеа темава е како де? Па никако ако те обдарила природата супер, ако не, силоконски гради имате на располагање во најразлични величини. xD (за жал једина опција) храната игра многу мала улога, одредени продукти го стимулираат хормонот естроген па можно е да дадат одреден минимален волумен на обемот на градите но верувајте ништо драстично нема да се смени.
ПИСКАВЕЦ (грчко семе) Сум читала на повеќе сајтови за оваа семе.Демек ги зголемувало градите а ја тенчело половината Можете да го најдете во сите доброснабдени билни аптеки.Ја има тука кај нас и утре одам да си купам обавезно.Ако има некакви резултати ви пишам.
Не е точно но сепак, многумина велат дека треба да јадеш смоки и чипсови ако сакаш поголеми градди. Ама мислам дека не е точно, бидејќи ако беше тоа мене до земја ќе ми се влечеа.
Брачеда ми е сега 5-то одделение има 10 години и има 30 кила....се е ок ама работата е што нема гради...ме замоли да најдам некаде некој совет да почнат да и растат....сте имале вакво искуство или пак знаете некоја што имала,па да ми дадете совет