Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.194
    Najbitno e da se onaka, zategnati, do togash ne bi se zhalela, a goleminata nikad ne mi bila vazhna.
    Inaku moite ushte rastat, ne znam zoshto. Nemam nikakva promena na ostatokot od teloto, fala bogu i kilazhata mi e ista, samo gradite pochnaa da mi rastat. Me chudi, ne mislev deka posle 20-ta godina mozhat da zateraat. Ama ete.

На Аliсe и Petar80 им се допаѓа ова.
  2. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.879
    Допаѓања:
    25.390
    Девојки не жалете се ако имате мали гради , понекогаш све зависи од килажата , од лично искуство и искуство на другарка кажувам , кога бев мала бев многу слаба , пубертетот ме здебели , па така за мои 14 имав 65 кила , што е премногу , па и градите ми пораснаа ( донекаде можеби и наследно од мајка ми , но не верувам сестра ми нема големи гради за нејзини 25 години ) , прва средно , сите девојки слаби , јас - мечка ! Се срамев нормално , па внимавав на исхрана и вежбав малку , и така ослабев 7-8 кила и нормално градите дојдоа во нормала за таа возраст повеќе не ми тежеа како порано , а сега веќе ми нема назад(facepalm) едно бебе па уште едно во стомак и градите со килажата заедно вон нормала на високо ниво (facepalm):tmi: , исто се случи и со моја другарка , беше премногу слаба , имаше гради ама не големи и постојано ми завидуваше , се поправи некое кило и оп ете ги и градите :) можеби е индивидуално , ама јас споделив лично искуство па сега .. :$

3. Asiana

Asiana Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    938
    Сега сум бремена и конечно малку ми потпораснаа градите :D :rofl:

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Јадете смоки и јогурт. :lol::lol:

На Petra777 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Sto se burickas vo tugi gaki :D :P

На iloveyou29 и Marick14 им се допаѓа ова.
  6. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Со две перници.

На wanderlust, sugarlips, blueberry93 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Девојко за совети можеш слободно да ме прашаш. :lol::lol::lol:
    Не се срами, бар советите ми се бесплатни.

На butterfly* му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ansmith

ansmith Нов член

Се зачлени на:
    29 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Нова сум на формумов и не знам многу да го користам ако нешто не е во ред однапред се извинувам...Сакав да ве прашам бидејќи имам 17 години а немам воопшто гради не носам ни градник ,дали има некое решение за тоа...Не можам да ставам корсет ,да си најдам горни купачи и слично .Стварно ми е незгодно и на лето кога ќе одам на одмор со пријателките сите се убаво пополнети а јас немам ништо :( Помагајте ве молам ,секој коментар е добредојден.

9. Vori

Vori Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    56
  10. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145
    Zarem temava ima dostignato 32 strani ? Seriozni ste :o ? Volku "slatko "od damna se nemam nasmeano..
    1:80% imame nasledeleno od nashite "bliski"
    2:worried:tvarno nema smisla vakvi temi da postojat..Otvorete be luge (deca ) barem ednas mesecno ucebnik po Biologija :o Oti da bidete nepismeni?

OBRAZOVANIETO E SILA I MOK.

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Како прво на форумот треба да пишуваш на кирилица, а како второ изгледа не знаеш дека има многу начини и методи за да се зголемат градите визуелно. Биди во тек, да не те прелаже некоја па да се туфкаш после ни сила ни моќ не ти помага ;)

На SnowWhite8 и fificaaa им се допаѓа ова.
  12. Ицолгудбејбе

Ицолгудбејбе Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    404
    Допаѓања:
    1.145

Kako nekoja da me prelaze i za shto ? Pa jas ne sum mazh :) A i sigurna sum deka tuka ovie deca ne sakaat vizuelno golemi gradi TUKU golemi gradi koi ako genetikata ne im e jaka strana ,tesko toa ke go postignat :) Ostanimi pozdravena :)

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Хахаха има пластични операции ако е некоја до толку несигурна за големината на нејзините гради. Па јас мислам дека добар задник повеќе сакаат, ама се е до приоритетите

На Petra777 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. one_girl

one_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    161
    Извинете ако се повторувам, да не ги разгледувам сите страни. Сакам да прашам дали некој има искуство со гел за гради кој се порачува од интернет?
    http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=85 или http://topprodukti.mk/index.php?route=product/product&product_id=175
    И јас имам проблем со мали гради, но не знам колку можам да им верувам на овие продукти, па ако некој има пробано, нека сподели искуство :)

На zokipoki.1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.370
    Od iskustvo ti kazuvam ne se lazi so takvi gelovi...kolku porano si go trgnish kompleksot deka imas mali gradi tolku pobrzo ke bidesh zadovolna so istite.ako ne sttavi silikoni....ima i trevki nekoi ama neznam kolku deluvaat...da edno vreme imav i jas kompleks ama si go resiv vo glavata....

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SlatkoLizavce

SlatkoLizavce Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    22
    дo кoлку гoдини рaстaт грaдите?

17. buce123

buce123 Нов член

Се зачлени на:
    1 мај 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Може некој да ми каже како се викаат апчињата за зголемување на гради и дали освен со апчиња има друг начин да си ги зголемам градите???
    Фала однапред

18. mizerija

mizerija Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    68
    Пребарував на интернет за големи гради,помагало јадење кикирики,месо,млекото и јаболката..оваа храна ја применувам и исти се,мали...што да правам друго?

19. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Nisto,sakaj gi kakvi sto se

На sugarlips, Asiana и elimkd им се допаѓа ова.
  20. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    470
    Или сакај ги какви што се како што кажа butterfly или пластична операција.... Ама јас би ти препорачала да си ги сакаш какви што ти се.. Имам доста големи гради, не дека не сакам, си ги сакам ама со нив доаѓаат и доста проблеми... еве лето дојде јас уште неможам костим за капење да најдам, за градници да не зборам... Погоре читав дека со зголемување на тежината се зголемувале и градите.. мисам дека нема врска, 68 кила
    имам а гради имам за 2 девојки.. 32DD (70F).. :) Мислам дека генетиката игра најголема улога тука, така да ако има мајкати големи гради, големи се шансите да имаш и ти, што е случајот како кај мене.. Мајками има големи имам и јас... :)

На ivanceto1 и mizerija им се допаѓа ова.