Najbitno e da se onaka, zategnati, do togash ne bi se zhalela, a goleminata nikad ne mi bila vazhna. Inaku moite ushte rastat, ne znam zoshto. Nemam nikakva promena na ostatokot od teloto, fala bogu i kilazhata mi e ista, samo gradite pochnaa da mi rastat. Me chudi, ne mislev deka posle 20-ta godina mozhat da zateraat. Ama ete.
Девојки не жалете се ако имате мали гради , понекогаш све зависи од килажата , од лично искуство и искуство на другарка кажувам , кога бев мала бев многу слаба , пубертетот ме здебели , па така за мои 14 имав 65 кила , што е премногу , па и градите ми пораснаа ( донекаде можеби и наследно од мајка ми , но не верувам сестра ми нема големи гради за нејзини 25 години ) , прва средно , сите девојки слаби , јас - мечка ! Се срамев нормално , па внимавав на исхрана и вежбав малку , и така ослабев 7-8 кила и нормално градите дојдоа во нормала за таа возраст повеќе не ми тежеа како порано , а сега веќе ми нема назад едно бебе па уште едно во стомак и градите со килажата заедно вон нормала на високо ниво , исто се случи и со моја другарка , беше премногу слаба , имаше гради ама не големи и постојано ми завидуваше , се поправи некое кило и оп ете ги и градите можеби е индивидуално , ама јас споделив лично искуство па сега ..
Нова сум на формумов и не знам многу да го користам ако нешто не е во ред однапред се извинувам...Сакав да ве прашам бидејќи имам 17 години а немам воопшто гради не носам ни градник ,дали има некое решение за тоа...Не можам да ставам корсет ,да си најдам горни купачи и слично .Стварно ми е незгодно и на лето кога ќе одам на одмор со пријателките сите се убаво пополнети а јас немам ништо Помагајте ве молам ,секој коментар е добредојден.
Zarem temava ima dostignato 32 strani ? Seriozni ste ? Volku "slatko "od damna se nemam nasmeano.. 1:80% imame nasledeleno od nashite "bliski" 2tvarno nema smisla vakvi temi da postojat..Otvorete be luge (deca ) barem ednas mesecno ucebnik po Biologija Oti da bidete nepismeni? OBRAZOVANIETO E SILA I MOK.
Како прво на форумот треба да пишуваш на кирилица, а како второ изгледа не знаеш дека има многу начини и методи за да се зголемат градите визуелно. Биди во тек, да не те прелаже некоја па да се туфкаш после ни сила ни моќ не ти помага
Kako nekoja da me prelaze i za shto ? Pa jas ne sum mazh A i sigurna sum deka tuka ovie deca ne sakaat vizuelno golemi gradi TUKU golemi gradi koi ako genetikata ne im e jaka strana ,tesko toa ke go postignat Ostanimi pozdravena
Хахаха има пластични операции ако е некоја до толку несигурна за големината на нејзините гради. Па јас мислам дека добар задник повеќе сакаат, ама се е до приоритетите
Извинете ако се повторувам, да не ги разгледувам сите страни. Сакам да прашам дали некој има искуство со гел за гради кој се порачува од интернет? http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=85 или http://topprodukti.mk/index.php?route=product/product&product_id=175 И јас имам проблем со мали гради, но не знам колку можам да им верувам на овие продукти, па ако некој има пробано, нека сподели искуство
Od iskustvo ti kazuvam ne se lazi so takvi gelovi...kolku porano si go trgnish kompleksot deka imas mali gradi tolku pobrzo ke bidesh zadovolna so istite.ako ne sttavi silikoni....ima i trevki nekoi ama neznam kolku deluvaat...da edno vreme imav i jas kompleks ama si go resiv vo glavata....
Може некој да ми каже како се викаат апчињата за зголемување на гради и дали освен со апчиња има друг начин да си ги зголемам градите??? Фала однапред
Пребарував на интернет за големи гради,помагало јадење кикирики,месо,млекото и јаболката..оваа храна ја применувам и исти се,мали...што да правам друго?
Или сакај ги какви што се како што кажа butterfly или пластична операција.... Ама јас би ти препорачала да си ги сакаш какви што ти се.. Имам доста големи гради, не дека не сакам, си ги сакам ама со нив доаѓаат и доста проблеми... еве лето дојде јас уште неможам костим за капење да најдам, за градници да не зборам... Погоре читав дека со зголемување на тежината се зголемувале и градите.. мисам дека нема врска, 68 кила имам а гради имам за 2 девојки.. 32DD (70F).. Мислам дека генетиката игра најголема улога тука, така да ако има мајкати големи гради, големи се шансите да имаш и ти, што е случајот како кај мене.. Мајками има големи имам и јас...