Кога ке бидете бремени ке ви пораснат градите, а во меѓувреме јадете повеќе зрнесни продукти како кикиритки и сл... или тоа за машки беше...?
Дечкоми вика ''боље да љуља не да жуља''. Мене па подобро ми е малце да ми висат а не до заби напрчени како балони бидејќи не ми изгледа природно. Секој со свој вкус а и природата игра улога и тоа голема. Мајками 50ка тера, бааѓи големи гради има и воопшто не и висат за разлика од моите.
Работава секој со свои проблеми. Верувајте дека не сакате големи гради. Еве јас плачам за операција за смалување! Грбот боли, не можеш точен број кошула да најдеш, да не почнам да зборувам за трчање и скокање, и ред други проблеми... А инаку, што сакате јадете или пијте, градите се само масно ткиво. Со вежбање се зајакнува и обликува градниот мускул (кој се наоѓа под женската града), па затоа само може да ви станат поцврсти, ама зголемување едино ако почнете да се дебелеете молејќи се мастите да решат да се складираат на тоа место, инаку друго чаре нема.
Истите маки ги имаме, но сепак многу си ги сакам истовремено ги мразам. Да му кажам на дечкоми дека ќе ги смалувам има да ме заклучи дома. Спојлер
Не сакате (по)големи гради. Верувајте А уште па ако сте покрупни... Тежат, висат, се клатаат натаму наваму Нема градник што ќе ги прибере и ќе изгледаат како сите нормални гради..
Не можам, ако веруваш една од најголемите желби ми е да ги смалам. Што знам, 37642 луѓе ме убедуваат во спротивното, ама кога не осетиле на свој грб (буквално!) како е, немаат право на коментар. А инаку сликава е еден од мноооогуте проблеми. Сонувам за денот кога ќе најдам кошула која ќе ми стои нормално, и од која нема да се дешава prison break
Зошто е касно на 14? И за каков мајонез зборуваш? Не е касно никогаш, мене ми пораснаа на полни 18, верувале или не. Никогаш не ми биле мали, ама рипнав од корпа B на корпа D за многу краток период. Никогаш не сум сакала големи, ама нели што не сакаш, тоа ќе снајде во животот.
@senza.parole касно мислам, дека ќе беше многу подруго со веке акумулиран мајонез да влези во пубертет, и веке кога е влезена, не знам дали може мајонезот да ги побудали хормоните. Инаку целосно се согласувам, Сенза, тоа што најмалку сакаме, тоа се случува.
Не се залажувајте со мајонези и глупости... Знаете колку мозолчиња можете да заработите од прекумерно конзумирање на мајонез?