https://forum.femina.mk/members/kimberly11.105423/ Сакаше да ти каже дека поубави се мали брадавици од големи евети одговор од машка страна а ако ти сакаш да изгледаш понападно со големи брадавици тоа е друго решение е само се знае истегнување да не објаснувам како мислам ќе сватиш.....
Кога ќе го видам насловов на темава ме потсеќа на времето кога не' лажеа дека со смоки растеле градите
Откако знам за себе, јадам премногу смоки и навечер-сабајле чаша млеко. Место у +, градиве у - отидоа
Ништо не помага. Вечна неостварена желба за поголеми гради. Не сакам големи, ама барем малце така поокругли и оформени. 30 години сум, како на девојче од 8 одделение ми се. Не пораснаа. Знам сите имаме различни, има девојки со мали гради, ама овие моите за никаде. Ако не носам градник, рамна даска сум. Ниту градник можам лесно да си најдам, ниту бикини.
Ова со јадењето храна за поголеми гради е само еден голем мит. Ни смоки јадам, ни моркови, пилешко ретко.. па пак имам големи гради. Другарка уште во основно откако слушна за тоа со смоките до ден денес јаде многу смоки, па ене уште и немаат пораснато..
Генетиката игра улога најмногу, ама и храна помага посебно пилешкото. Лани ништо немав и почнав да бутам пилешко премногу и ми пораснаа и имам чувство дека уште ќе растат
Пилешкото ако не е домашно и штетно е, полно хормони, не гради и рогчиња ќе почнат да ни никнуваат . Јас искрено не верувам дека ќе ми пораснат од некоја храна, освен кога ќе накачам некој кг, тогаш приметувам дека раснат, како и да е живи и здрави да ни бидат, големината за мене не е загрижувачка 85-90 ка арно е а и помали да се ништо страшно.
Ако генетски не ви било пишано да имате големи гради, џабе ви е храната. Јас цел живот варирам со тежина ама, градите си се константа мали . Поголеми гради ќе имате за време на и по бременост (што не мора да значи за секоја) или пак со операција.
Којзнае какво чудо е ова.. Посебно шо се продава по фб страни, зар има луѓе што се лажат на вакви нешта..
Jas ramna ko stativa sum vo gradite i se gordeam so toa. Ne sakam pogolemi, duri i sakam malku da gi smalam.
Пилешкото месо многу дебелеело, но исто така и градите ги зголемувало. Пробајте вака, но после па ќе треба да се мачите да слабеете... Или пластична хирургија. За трето не знам.
Девојкииииии со поголеми гради за Вас е прашањетоИмам мали гради, кажано ми е од гинеколог дека тек ќе растеле. Е сега прашањето ми е кога Ви растеа градите, чувствувавте ли болка на друго место освен во градите? На пример над гради, под гради, долниот дел на грбот, дали чувствувавте чешање на брадавицата итн....
https://lm.facebook.com/l.php?u=htt..._UgLhDEh1JVZd8NSl0AsNaRv7KwXnU9M4uZ08Q2Oi74UX Што мислите за ова? Ха ха
Не чувствував никаква болка додека растеа,ниту чешање. Ако те чешаат може да е до материјалот на прслукот. По пубертетот дури и ги приметив и се сеќавам кога имав час по физичко ми беше срам да трчам во петто шесто одделение. Потоа еден период нагло ослабев немав ни 45 килограми и се смалија. Единствено можно е да чувствуваш тапа болка во грбот ако премногу ти пораснат и се нерамномерни со телото.
Mozebi ke mi se smeete no jas sama se smeam na svoja smetka Pred da se omazam nosev br 90 ka od prsluk sega od koga se omaziv i imam 2 decinja posto gi doev i dvajca ja prifajkaa samo levata grada i samo od neja gi doev vo meguvreme desnata cicka mi e tolku malecka sto mi nalikuva na 70 ka a levata na 100 ka i sega ja so da pravam vaka so gradite
Имам средна големина на гради , а многу ме интересира ова како се зголемуваат? Од смоки, млеко, пилешко ли се зголемиле моиве ? Не сум сигурна за оваа информација дека колку што приметив на себе дебелина има од тоа, а не зголемување.. Сакам многу да знам како ова ќе се случи да се зголемат. И ако некој знае да ми кажете до која возраст растат? Инаку сум задоволна од моиве, кога би можело многу би сакала и да ги зголемам уште малку. А дека ќе ги зголемам е тешка случка според мене. Не ми се случи досега да ги зголемам, а многу често конзумирам од тие нешта, млеко, пилешко, смоки. Ништо ми се нема случено освен дебелина која ми се намалува после диети.
Мене ми пораснаа на 26. Гинекологот ми кажа такво ми е телото ќе растеле на стари години и вистина. Пред тоа како даска за пеглање, само две розеви точки што обележуваа каде би имало гради кога би имало гради