Ја порачав преку дечко ми Ќе ви кажам резултати . Само да прашам да не сум ја утнала . На нејзе пишува Solution?
Јас имам мали гради и постојано се нервирам за тоа...кога ке облечам нешто блуза маицка мозам да ги истакнам малку не сум целосна даска но сепак кога ке се соблечам на купачи се гледа дека немам гради а инаку имам прекрасно тело...проблемот е во тоа што мајка ми има средни гради..можеби одат и накај големи и двете мои баби исто така огромни! а мојата пребаба таа е слаба преслаба а пак има гради ...иако е слаба изнемоштена на некој начин сепак има поголеми од моите и тоа стварно поголеми...само јас...
Пробајте со шминка за гради стар холивудски трик мислам дека го имаше тој совет тука или на друго место беше незнам Сешто треба се 2вида пудра: потемна и посветла од вашиот тен од потемната се става меѓу гради а од посветлата во вид на мала елипса (на делот врз града) се создава илузија на тој начин со среќа
mali gradi ( ke se ubijam veke IMAM 14 GODINI OD STRANATA NA TATKO MI ZENITE IMAAT EPTEN GOLEMI GRADI A OD STRANAATA NA MAJKA MI ZENITE IMAAT MNOGU MALI KAKO DETENCE OD 1O GODINI ODNOSNO IC A I MAJKA MI E TAKVA BEZ IC GRADI...I SEGA I JAS IMAM MNOGU MALI ABE 4OEK KAKO DETE OD 10 GODINI A IMAM 14 GODINI,A NEKOGAS PUPKITE MI SE SOBIRAAT A NEKOGAS PAK SE OPUSTAAT A KOGA SE OPUSTAT GOLEMI MI SE PUPKITE,DALI TOA ZNACI DEKA E MOZNO DA PORASNAT NAGLO GRADITE MOI AKO IMAM GOLEMI PUPKI ILI NE?
извини ама прва реакција ..безобразно се изнасмеав и да имаш само 14 години алооо и сега цела ЖЕНА си станала wow уживај си ЧОЕК рано е ќе пораснат
^^ Значи...Без комплекси девојки! И јас немам големи гради,какви што сум посакува,што да правам..Мајка е крива! Па да,крива е,генетски е се..Така да,слабо дека нешто е воопшто возможно да се направи,но сепак...Надежта последна умира! Треба да се потрудиме да излгедаме супер на другиот дел од телото.... Ако самите не го сметаме за комплекс,другите нема ни да забележуваат!Ако сами се омаловажувате или слично,ништо не сме направиле..Така и ќе не гледаат.... А ако имате други адути со кои вашиот дечко би си ги наполнил рацете,тогаш супер! Бидете ми поздравени!
Мајка ми и сестра ми се доволно надарени, јас ништо посебно. Не се жалам, ама би сакала да ми се малку поголеми градите. Сепак не сум пробувала ништо за да ми пораснат, затоа што освен со пластична опрација со друго не може да се зголемат. Барем така знам. И сепак, и малите гради може да изгледаат секси, исто како што и преголемите гради делуваат одбивно а некои машки.
Знам дека ретко која девојка е задоволна од големината на градите Пример за тоа се другарките мои кои стално се жалат како немале јас воопшто не се замарам за тоа зашто и мајка ми и тетка ми се природно надарени а богами и јас сум ....... сега кога ослабнав и тие се намалија ама бидејќи порано сите ми велеа wowww колку ти се големи сега си се таман
i + gi zgrbavuvaat mislam ot pregolema tezina na gradite nemozat da odat ispraveno p.s Devojkite so mali gradi imaat golemo srce
Jas imam 15 god i imam mali gradi..Ne mi e toa nekoj kompleks ama ponekogas mi smeta toa mn retko ama se slucuva...Se sluci ednas da go slusnam eden drugar kako i vika na drugarka koja ima dosta golemi gradi (i onaka se mn dobri drugari nekoj ke rece i deka idat) demek so vi e ubavo vas na zenskite ke obleces bluza so dekolte i segde popusti dobivas..nesto vo toj stil i rece i ja za taka sakam da bidam zensko ama ne ako imal gradi kako moite..toa mn me povredi znaci..do togas nemav kompleks dobro i seuste nemam ama toj komentar ke go pamtam sekogas..se prasuvam dali i drugite vo klasot me ozboruvaat zaradi toa..? do togas nikogas i ne mi padnalo na pamet da pomislam sto mislat drugite za moite gradi... Inaku sum citala deka bluzi so svetli boi gi pravele malku pogolemi gradite, bluzi so monistri na gradite gi pravele pogolemi i takvata sara so monistri go otrgnuvala pogledot od malite gradi..i istotaka onie koi imale mali gradi najcesto imale tenki race pa dobro e niv da gi istaknat so nekoj fustan koj e otvoren na grbot i da prasam nesto jas ne sum debelaama imam malku pogolemo stomace ako oslabam dali toa ke vlijae na namaluvane na gradite..zatoa sto procitav deka ako se zdebelis gradite ke ti se zgolemat..pa da prasam
Зашто дозволуваш еден asshole да ти ја наруши самодовербата? Мислиш дека не си убава ако имаш мали гради?
vo pravo si!! ama ponekogas takvi komentari mozat da ni ja namalat samodoverbata..Toa sto go kaza me povredi ama mn poveke me razocara sto toa go slusnav od nego.....sakav da go kazam ova zatoa sto go nemam na nikoj kazano...inaku za razlika od porano samodoverbata mn mi e zgolemena nauciv da se sakam onakva kakva sto sum i mislam deka sum ubava (znam deka ne sum manekenka ama se cenam toa e vajda najvazno..)
Да, ама убавината не е во градите . Кога сме кај самодовербата, јас имам големи гради и баш поради тоа некогаш немам самодоверба и сакам да се помали..
Најискрено не се замарај што зборуваат машките оти толку им сече на нив Тој не сакал да има мали гради ако бил женско божеееее која будала била таа не знам Едноставно такви коментари не треба да те погодуваат воопшто, тој што те цени те цени без разлика дали имаш големи или мали гради.... А пак да ти кажам не е секогаш убаво и да имаш големи, на пример мене секогаш ми велат лелелее што ти се убави и тн, а од оние одвратните машки пак само зјапаат во нив и дури понекогаш си мислиш оти само тоа и го гледаат кај тебе....... затоа не си стварај комплекси без потреба
I jas imam mali gradi sakam pogolemi,ama vece se pomiriv so toa deka nema!!! mislam deka soja,smoki i tie takvi raboti ne pomagaat,edinstveno plasticna operacija.Medjutoa licno jas,NIKOGAS ne bi stavila silikoni.Prirodno si e prirodno.Kakvi i da se-moi se pa na krajot na kraistata stvarno imam mali gradi ama ubavi mi se. Za izleguvanje si imam push up gradnici-merak! Osven toa,gradite stvarno mi se mali,ama zatoa zadnikot mi e sovrsen.Nekoj drug ima tenka polovina,nekoj dolgi i ubavi noze,ubavo lice... I ne e se vo izgledot,ubavinata e minliva.Vazen e karakterot.Mislam deka na ocajnite devojki im treba povece samodoverba.Ako samite sebe se sakame i se prifatime kakvi sto sme,ke ne sakaat i prifatat i drugite.Treba da go istakneme najdobroto od nas,pa zeni sme,ne biduva za toa....
А јас пак, што да речам. И од кај мајка ми и од кај татко ми страна имаат гради за извоз. Сите се со преголеми гради. Само јас сум сирота, кизнај на кого имам испаднато ваква Но, да имав гради толкави поарно ќе си ги пресечев, не би сакала толку енормни. Последнава година ми се наголемија за 1 број, незнам зошто, не се ни здебелив, ни јадев нешто посебно..незнам Порано си имав комплекси, но кога гледам дечко ми колку ми ги сака и дека му се омилен дел од моето тело, задоволна си сум од моите гради...Иако пак би сакала колку-толку да ми се во склад со телото, бидејќи имам големо газе
Секако дека треба без комплекси...Но сепак јас имам мали гради и ми е страм да облечам купачи зошто нема со што да ги пополнам...а имам 16 години..и мислам дека веќе треба да имам малку поголеми гради....Тоа мн.ме нервираа И дали можеби знаете некој масажи за поттик на растот на градите??