Не си пробала, затоа не можеш... Почни да јадеш неколку месеци константно и ќе ти пораснат ко на Џеј Кеј.
Знам дека додека бевме во основно училиште многу имаше што кажуваа дека "им пораснале" од стоби флипс смоки, е сега јас имам ептен мали ма да не сум ни пробала да ги растам така да немам точна инф дали ств растат... тоа нека каже некој што пробал да знаеме наместо стомаци гради да си ќариме аххахаха
Има во КАМ едни, ги допираш и масло се цеди од нив, ама не ми текнува како се викаат. Мислам дека се нови.
Па, ништо не е ефикасно од нив. Пилешкото месо купено од маркет, само тоа може да помогне во зголемување на сѐ, не само на градите.
Пилешкото месо е хемија, пилињата се вакцинираат, т.е се бустаат со стероиди и за две три недели од пиле стануваат кокошки наместо за година ипол од пиле да стане кокошка.. Не се радувајте на тоа што ви раснат градите со јадење пилешко, се бустате со хемија, и после крив ви е Цацко за сѐ.. Најубаво е кога се е природно, не мора сите да имаат големи гради.
Што било од пилешко месо. Мене ми имаат кажано да не јадам пилешко месо купено од маркет оти полн хормони бил и можеле многу да ми пораснат колковите и градите. Се надевам не е некој мит ова.
У маало коа игравме ко деца кружеше муабет ако сакаме да ни бидат како на Памела Андерсон да сме пиеле Schweppes
Ако ги боцни пчела или оса готово че издиша, остај та работа, не че можиш на ливајџе да си го напрајте кево.
Ne, na ovie mislev: A tie od saluti se mnogu slichni na stobi flips, samo poronlivi. Mene stobi flips ne mi se dopagjaat. Onie na Agroplod/SL se povkusni, ama sega gi nema nikade, i taka retko jadam smoki (ne oti nekogash jadev chesto) Najvkusni vo zhivotov mi bea na stratus, so zhetonite