Jas sum pomala, prochitav vo dr tema kolku god imash, ako ne izlazha tamu Smokite shto gi reklamiraa na A1 sekoj den, ne gi pamtish li?
Таблетите се за да не останиш трудна значи се пијат само по потреба.Не се издаваат без лекарски рецепт,а и прилично се скапи.
Haj znaci jas imam 15 godini i imam mnogu mali gradi ama nemozam da objasnam ne ubo se osekjam moite drugarki imaat golemite gradi. Se osekjam ko daska nemie ubo neznam sto da pravamm
Pred da stavate silikoni i da odite pod noz, probajte so krema, 2023 godina sme. Ovie dve gi falat, GUAM se okolu 50e https://zegin.com.mk/mk/guam-krema-za-volumen-na-gradi-i-push-efekt-150-ml Vakvo nesto ima i vo DM po cena od 400 denari. Vikaat deka ima efekt.
Девојки си ја купив од Zegin кремата на Guam, скапичка е 2800ден.многу сум љубопитна да видам дали има било каков ефект иако тешко ми е да поверувам дека градиве ќе пораснат од крема, ама мора да си направам експеримент на сама себе па и да нема никаков ефект бар ќе сум мирна дека сум пробала еве редовно ја користам и ќе ви споделам по извесно време дали има некаков помак
Дали вие најсериозно мислите дека од кремиве ќе ви се зголемат градите??? Идете на пластична и решете си проблем, баталете ги овие глупости.
zdravo,prasuvam bidejki oslabev a so toa i mi oslabnaa gradite.. me interesira dali moze da se vratat kako sto mi bea
Пошо гледам дека си прашала во две теми. Малку морав да гуглам за ова со филериве. И се прави ама кај нас не сум слушнала искуство. Ниту па е нешто рекламирано. Така да, што знам. Пак ќе треба да е поголема количина на филер, не е како во уста 1мл или 2..... А за трансфер на масти има слушнато дека постои ама пак кај нас не знам кој прави и колку успешно, пошо сметај дека е поголем зафат. Ако толку сакаш барем кај нас за силиконски гради се изведувани, побарај искуство во таква тема од членки што поминале низ тоа. П.С. одат и во Турција доста, можеби таму се изведувани, јас за дилери конкретно во гради немам слушнато некој од нашите да прави
Јас од кога се здебелив малку ми пораснаа и градите, најсериозно, многу им се радувам и се плашам дека ако ослабам ќе ги снема.. Имам и стрии на нив од што ми се зголемија многу наеднаш.. Не верувам во креми и разно разни глупости, ама од лично искуство кажувам дека со зголемување на килажа ми се зголемија и градите..
Не кај сите. Јас кога сум се здебелувала, само во газ и бутови. Гради никако. Додека бев трудна пораснаа, им се порадував малку, ама снема млеко и си се вратија како што беа.