Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    ^^ А бе сега на голем баш не би рекла...ама на добро обликуван и стегнат задник да, дефинитивно се палат.Од искуство. ;)

На Stam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^^ Аааа да да! Можам само да потврдам ;) Кај сте бе Шакири? :lol:
    А за градите, кога - тогаш ќе се зголемат и на тие на кои им се ептен мали, па после ќе кукате дека сакате помали. Абе жена што ти е, никогаш задоволна :)

Правете финти со прслуците девојки, друго фајде нема. Или ти се погодиле или не. Само Силикон Сису Спашава, ама мене лично да ми платат не би сакала :worried: Јас сум си задоволна со моите и точка.

3. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.475
    Допаѓања:
    91.880
    Имам мали гради и задоволна сум. Не ги зголемувам ниту со пуш-ап градник. Сега малце сум поправена, па гледам се зголемиле. Но, несакам големи гради.

4. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    До лани сакав да имам поголеми но оваа година за 3 броја ми пораснаа сеа се плашам колкави ќе ми бидат трудна ко ќе сум хахахха природа си е тоа бидете тоа што сте кој ве сака ќе ве сака такви какви што сте ни пуш ап градници ни ништо уживајте со и кулирајте :!:

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Луѓе, ај шо неможат да се зголемат неможат.. ама да ми дадете некој совет за облеката визиелно да ги зголемам барем :)

Едит:Мислењето е редактирано од страна на модератор.Користете задебелување на буквите само кога сакате да потенцирате дел од текстот.

6. Snegulkaa

Snegulkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    44
    И јас имам мали гради и такви си ги прифатив. :) Големи гради некогаш навистина знаат да сметаат (другарка ми има кажано :lol: )

7. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    Јадејќи Ленено семе секојдневно градите можат многу да пораснат.
    Само во едно семе има по 25-30% хормони.
    Но тие немаат некој одреден вкус, но не ни имаат ни баш најпријатен вкус.
    Препорачувам да се јадат со јогурт, а може и со кисело млеко (но подобро е со јогурт.)
    :)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    A тебе ти пораснаа ли
    ? :) Jадеш?

9. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    да, јадев. но не толку активно.
    нооо има резултати.

10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :lol: кажи за колку време-----------колку броја???? :lol: Cе приметува??? :rofl: аууу ајде ако иде работава ќе јадам и јас :D

11. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    Јас не бев активна со јадењето но и на интернет сум читала но да приметливо е ;)
    и од зависност од времето, нема врска, треба само често да се јаде.

12. haha

haha Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Имам мали гради .. јадам колку што можам но и самата сум свесна .. едноставно не сум голем љубител на јадењето што да се прави ... :(

13. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    Ако толку сакате големи гради, сликони се единственосто решение.
    Ниту смоките ниту млекото и кремите нема да ви помогнат. Јас искрено имам мали гради и задоволна сум со нив. За мене тие се многу по секси него големи.

На haha му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ljulju

ljulju Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    i jas imam mali i si gi sakam i decko mi gi saka (barem toj taka veli, ama sigurno saka pogolemi) ama mnogu mi e gajle...
    [mod-kirilica:3mpwngk0][/mod-kirilica:3mpwngk0]

15. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    И јас имам мали гради, и да, сакам да ми потпораснат мааалку.не сакам големи гради,али би сакала да се поголемки.
    и зарем верувате во се.. креми,семиња,смоки.... |(
    еве како да ги зголемите градите
    застанете исправено,направете чекор нанапред и потоа соберете ја десната нога и скокнете само со левата три пати на десно.потоа изговорете на глас "Сакам Еден Број Поголеми Гради" и затворете ги очите и плеснете со рацете 3 пати.Направете го ова отсабајле и навечер 3 дена по ред и веке четвртиот ке забележите разлика!! :clap:
    |(
    не да звучам луто и слично али кога ке видам глупи коментари...размислете луге со своја глава малце не да верувате во се и сешто..
    мислам едино можат да се зголемат они ако и тежината се зголеми,потоа вежбате и правите мускул за да немате сало и сл.а градите остануваат :) ако не сакате да се здебелите, тогаш за гради..незнам..операција им е мајката што не би препорачала..ние сите гледаме реклами и слично како со операција брзо и безболно ги зголемуваат градите и се тоа најуспешно се завршува..а да видите вие колкучести се и неуспешните операции каде на крајот имате видливо нееднакви гради,или пак по сите маки на крајот не се ни по укус,а камо ли па здравствено какви проблеми има кои ни самата не ги знам....
    треба да го сакаме она што го имаме бидејки може и тоа да го изгубиме..

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Новата крема за големување на женските гради се вика Boob Job, а на пазарот ја пласирала Maria Hatzistefanis, сопственичка на козметичка линија за нега на тело и кожа.

За само неколку дена во Британија од полиците ја снемало новата крема за која производителите се колнат дека растат женските гради.

Новата крема за големување на женските гради се вика Boob Job, а на пазарот ја пласирала Maria Hatzistefanis, сопственичка на козметичка линија за нега на тело и кожа.

Производот прво се појави на полиците на една специјализирана продавница за козметика. Управата била изненадена од исклучително добрата продажба на призводот, па после неколку дена нарачале нова пратка.

Револуционерниот козметички производ на местото каде што ќе се нанесе сосема видливо ја зацврстува кожата и го зголемува волуменот на градите.

Девојките од Британија биле изненадени од оваа крема. Длабоко се уверени дека со помош на овој козметички препарат кој чини 15 фунти ќе дојдат до големи и бујни гради без помошта на хируршкиот нож. :D

17. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Јас нема ни мали па ни пак големи онака средни иако сакам барем малце да ми беа помали ама сега тоа е пророда ... не сакам многу големи гради или пак селиконски(вештачки) тоа ми е некако |( најубаво е да имаш онака помали или пак средни а големи не ми се баш по кеф :rofl:

18. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881

од кај го ископа ова жити се :D
    уф се колнеле,ма ако сакаат оро нека играат :rofl:
    а не напишале КАКО овој производ работи...само дека бил као добар?
    тоа ако уште на почеток се потрошиле шишенцата не значи дека е добар производот..жените го испокупиле од радозналост нека не се прчат одма дека ја откриле америка.нека помине некое време па да видиме како ке се одржаваат на пазарот и ке ги видиме 'критиките' (reviews)... :))

19. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    http://star.tocka.com.mk/vest.php?vest=7893&page=13 Хахахахаха :D

20. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    30
    Не пишавте што се случи со таа кремата од авон?? solution мислам дека се викаше.. Дали има резултати или ништо??