Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до поголеми гради?

Дискусија во 'Тело' започната од Deni-f, 19 јануари 2010.

1. jovanka.K

jovanka.K Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки :)
    Јас имам ист проблем како и вас но , сакав да прашам до кога , мислам до која година може градите да ти растат ? до 20 ? 18? зашо во последно време градите ме болат и ми се као отечени ама ова трае подолг временски период веке , а добиено имав најнормално и 3недели откако добиеното ми заврши мене уште градите ме болат , прво се израдував не дека не , ама после хмм малку ме исплаши работава дали е можно пошо иам 18 години ? и морам да напоменам дека почнав веке скоро 2 месеца да пијам од оние апчињата со се со пивски квасец можно ли е од нив да ми се зголемуваат градите?

2. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Имам мали гради но кога ќе облечам пушап градник некако добри се :) и сум забележала дека кога имам ставено едно ланче пократко а едно подолгоо ми ги правии визуелно поголем,па пробајте со овој трик ;)

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. simonaspase

simonaspase Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    10
    Имам слушнато дека од СМОКИ и СОнчОГлед растеле градите ..,

Дали е вистина незнамм... :^)

4. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    Хмм од виталија баш се вкусни. Како сончоглед:D Дури зараза стануваат. Сега почнаф да си јадам нема уште резултати сепак рано е.. Но ме тера повеќе да јадам, значи апетит до даска :D[/quotа

А кај мозе да се купи тоа ленено семе???

5. sakamramenstomak

sakamramenstomak Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1

види и кај мене е истиот проблем -.- сите од одд се miss цицлести :rofl: а ја...-.- :puke:

На Cloee му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sakamramenstomak

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    значи јас имам 14 години а имам мали гради -.-
    Значи еднаш носев една маичка и седевме со другар ми и другарка ми на клупа а другар ми ми рече:Мн мали цициња имаш бе! -.-
    А другарка ми се смееше и рече:Епа,она,шо сакаш,ЗАОСТАНАТА :(
    Т О А мн ме повреди :( :( :(

7. sakamramenstomak

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    значи јас имам 14 години а имам мали гради -.-
    Значи еднаш носев една маичка и седевме со другар ми и другарка ми на клупа а другар ми ми рече:Мн мали цициња имаш бе! -.-
    А другарка ми се смееше и рече:Епа,она,шо сакаш,ЗАОСТАНАТА
    Т О А мн ме повреди

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас сум цела слаба а имам бујни гради, за вие што сакате поголеми сум слушнала од јадење смоки и зелка дека имало можност малку да се зголемат. Ја не верувам во такви работи, затоа што на секој човек на различно место му се лепи храната што ја јаде зависи јас кога јадам во гради ми оди се и малце во задник и стомак, кај други во нозе (бутови) и задник, кај трети спојлери и околу стомак тој регион цел и на други места по малце. Сепак ја мислам дека е природно тоа не може да се постигне баш посакуван ефект со други методи.

9. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    За поголеми гради мислам дека помага чајот така имам слушнато сега не знам колку е тоа точно.

10. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    О боже |(
    Друг пат коа ќе носи кратки панталони речи му:
    Абе ти мал алат си имал! |(

Он е заостанат во мозокот(што е најтрагично :sweat: ) а не ти :*

11. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    A,да пробате со вежби за зацврстување на гради?
    Нема да ви пораснат и онака(jaдење смоки,семки,ленено семе, глупости во боја) вака со вежбиве визуелно ќе се ви зголемат, бидејќи ќе се поцврсти и малку подигнати.

На пример
    склекови:
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

или со тегчиња(од по 1-1.5 кг максимум)
    [​IMG][​IMG]

12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Еве нешто јас што пронајдов за зацвртсување на градите од црно бело

1. Стиснати до ѕид. Потпрете се со дланките на ѕидот, стиснете со рацете колку можете посилно и задржете ја таа положба неколку секунди. Повторете ја вежбата неколку пати. Кога ќе соберете сила, задржете го притисокот десет секунди.

2. Спојте ги лактите. Застанете исправено, рацете свиткајте ги благо и потпрете ги дланките на колковите. Обидете се да ги споите лактите позади грбот и задржете ја оваа позиција 10- 15 секунди. Направете го ова полека за да се фокусирате на истегнувањето на мускулите. Повторете ја вежбата 8 пати.

3. Моќна прегратка. Спојте ги дланките пред градите и притиснете ги меѓусебно во траење од 5 секунди, а вежбата повторете ја 10 пати.

4. Силни дланки. Спојте ги дланките пред брадата и притискајте ги едни од други во траење од 3-5 секунди. Ова притискање повторете го 8 до 10 пати.

5. И неизбежно – склекови. Сите ги мразиме, но задолжителни се особено ако сакате да ги затегнете градите. За почеток одберете ги женските склекови – наместо да стоите на прстите од стапалата, потпрени сте на колената кои се превиткани.

13. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Му текнало на некој да измисли дека од смоки растат гради, па за чудо гледам сите веруваат во тој штос. Како вчера да беше се сеќавам во основно како машките ни викаа, јадете смоки да ви растат цицки :D

14. Caramelle

Caramelle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Хм...и јас немам од оние 'големите' гради :) ама можам да си ги наречам средни :D ама веќе мислам дека го надминав тоа..како демек комплекс...носам 75Б :!: накај 80 ,зависи од моделот..инаку за растење,мислам дека нема ефект од ништо,колку дал Господ-толку :wasntme: ,ама сепак може некоја вежбичка да помогне,еве на пример по некој склек на ден колку да сe зацврстат,ако не друго барем визуелно со push up може да се реши проблемот...ќе лажеме очи :lol:

15. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Абе јас мислам дека не може со ништо да се постигне толку голем видлив ефект, т.е. поголеми гради со вежби или СМОКИ, секој со тоа шо си го има.. ја на пример и4 неам ама не се замарам сеа таа е...

16. DarkandWhite

DarkandWhite Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Загрижена сум

Можеби и темава не е за овде а можеби и не требаше да ја отворам но јас сум многу загрижена.Се работи за моите гради.На мои 21 година ми се многу мали,како да речам на 16-17 годишно девојче.
    ИмаМ 46 кг,и висока 153,дали е тоа проблемот што сум слаба и градите ми се малечки или има некој друг проблем?Навистина не знам што да мислам.
    Ке ве молам за важи совети.

17. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Загрижена сум

Братучетка ми е многу висока, 180 или 190, не знам точно и има 23 години. И таа има многу мали гради, но е преслаба, коска и кожа, на граница со анорексична. А пак јас, имам само 13 години, ама за моја возраст ми се големи. Ќе да е фамилијарно, и на сестра ми во 7мо почнаа да и растат, но јас и сестра ми сме пополнички (имаме некое килце вишок :lol: ). Да не бидиш загрижена, најверојатно е затоа што си слаба. Според моја претпоставка. ;)

18. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Загрижена сум

Јас имам 34 год., доено едно дете па пак ми се како бубуљички. :lol:
    Аман девојчиња не се преокупирајте со такви работи, уживајте си во животот.

19. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    373
    Загрижена сум

И јас имам мали гради, и имам 22 години и немам надеж дека ќе ми пораснат. Али сум си многу горда со нив и незнам дали ќе изгледам вака привлечно доколку ми пораснат.

Мора да си го прифатиме телото, такво какво што ни е од Господ дадено и да немаме комплекси со било што на него. Тие па што имаат големи гради, друго нешто им фали и коа ќе видиш на исто сме.

Не е важно како изгледаш, важно е како ти си мислиш дека изгледаш.

20. DarkandWhite

DarkandWhite Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Загрижена сум

Се е во ред тоа што го кажавте,некој период ми растеа ама сега?не можам ни да облечам фустанче а да не ми е широко кај градите :headbang: секогаш мора да ја стеснувам гардеробата за да ми стои поубаво :lol: