Имам средна уста и задоволна сум со големината но имам друг проблем..Не ми се познаваат контурите на устата.Исто така устата ми е многу бледа и без кармин не ми се познава..Има некое решение за зацврстување на контурите?
Каде ги има тие Dollips некој ако може да ми каже и дали стварно помагаат за барем малку поголеми усни?
Сестра ми го употребуваше. Жива глупост, од пуста радозналост го зема. Ако не е вбризган хиалуронот, нема ефект. Обичен сјај за уста.
Здраво девојки, дали некој знае или пак има искуство со некоја крема и нешто слично за зголемување на усни. Планирав да земам од тоа Pharma Hyaluron што го гледам секој ден на тв али не сум баш сигурна
Сега видов дека има ваква тема, а јас пишав во лабело за усни но небитно. Каде можам да најдам вакво долл липс?
Моја другарка го користи како силикони да има но не и е од овде. Дали знаеш каде можам да најдам за да купам?
Го имам, не ги испакнува усните многу, само измазнува, не прај чуда мислам повеќе делува сјајот од авон со пецкање и се што е на база на ментол
Luge pomossss go pravev toa so casa za pogolemi i se zgolemia ama ima modro naokolu. Ke iscezne li toa modroto??