Како до поголем задник?

Дискусија во 'Фитнес' започната од unknown, 4 март 2010.

1. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620

На LadyInTheDark и Matotheja им се допаѓа ова.
  2. LegallyBlonde13

LegallyBlonde13 Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    1.967

На Acka22, LadyInTheDark, Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.745
    Со пораѓај :emo:

На blackwave, BoyL, Kimberly11 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Можеби ке звучи чудно затоа што е кардио ама мене од џогирање како да ми е збуфнат малку повеќе него претходно. И потоа дома чучњеви обични и од оние со одскокнување од земја.

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.157
  6. Плавуша123

Плавуша123 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    188
    Здраво, имам голем газ, но ми се појавуваат стрии, ни не знам од каде дојде тоа, и како да направам за да немам стрии пошто одсекогаш имам голем газ.. Не знам више што да правам ..:|

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Јас ти препорачувам да вежбаш,да пожмеш да одиш во теретана.Ти кажувам од искуство бидејќи и јас имам голем газ природно и наследно и воедно одам во теретана,но повеќе вежбам отколку што трчам бидејќи ми беше страв да не го изгубам но не се деси такви нешто за среќа можеби и дека така сум градена неможе да ми исчезне напротив понапрчен ми стана како топки ми се :lol: и многу секси изгледа целото тело заоблено,рамно меше.А и несакам да ми исчезни вака добивам многу комплименти за телото дека ми е привлечно :!: без задник нема убаво тело.Со вежбањето ќе ти ги снема стриите и целулитот а задникот ќе ти стане поубаво оформен и понапрчен повеќе отколку што ти е,исто и нозете ќе ти станат затегнати посекси и без стрии и мешето ќе ти стане позатегнато и многу секси изгледа телото. Само теретана ти е спасот доколку сакаш да си го имш задникот а стриите да ги снема. :)

На Bjutii, meganbaby, Arthur и 2 други им се допаѓа ова.
  8. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    со вежбањето сигурно дека нема да и ги снема стриите само целулитот. За стриите нема спас дури и напротив може да ти се појават поради вежбањето зошто се појавуваат со нагло зголемување на мускула маса и оптегување на кожата

На Safira26 и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  9. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    :?: можно е што викаш (еднаш читав една статија на нет со вежби помагало и за стриите па затоа ме помисли тоа) а за целулитот секако може да го отстрани а за стриите повеќе помасни креми(павловичева бебешка маст),
    масните креми помагале дури и за брчки што им претставува најголем проблем и знак на стареење на жените па наскоро ќе излегле нови креми по природен пат од чиста свинска маст преработена во креми за против стареење и ќе биле многу скапи.Барем така слушнав, колку е точно незнам
    Или нека користи чисто масло на пр од кантарион стрикно за кожа е а може и од другите сите помагаат и сончогледово и кокосово ја хидрира сувата испукана кожа... Природно си е природно секогаш е најефикасно, хемикалии и други глупости многу не помагаат се е лага и по вештачки пат. Како тие маслата од авон никогаш повеќе на таква лага пари не би фрлила. Полни вода, нема ни еден процент масло а за хидрирање сува кожа го одбрав, за посјајна кожа бидејќи сува ми е. Сега земам од сенсилис од аптека чисто масло и задоволна сум. Мека ми ја прави кожата и ми светат нозете сјајни ми се, а пред тоа како сува и дека бела сум и како брумчиња црвени ситни да имав и стриите се намалуваат а и неможе одеднаш треба подолго време да се користи. :)

На teteks, Anacid и Petar80 им се допаѓа ова.
  10. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    630
    И јас имав стриии... кога почнав да ставам антицелулитен лосион пред вежбање и да се масирам со талог од кафе не ми исчезнаа, но ми се израмнија, избледија во секој случај има позитивна промена.... Пробај со тоа. Јас го користам Сатва на Алкалоид....

11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.082
    Допаѓања:
    5.146
    Женски јас сум ослабена 10 кила и задникот ми го снема.
    Правев по 70 squats дневно и само ги ослабев нозете, а за задник не приметувам некоја разлика
    Некои проверени вежби да препорачате?

12. Matotheja

Matotheja Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.208
    Допаѓања:
    9.359
    И јас се надоврзувам

13. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2016
    Пораки:
    1.232
    Допаѓања:
    4.867
    за да имаш ефект мора теретана и squats со тежина .. инаку дома ако сакаш и 170 денвно прави задникот не се зголемува така

На Tina2017 и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  14. meganbaby

meganbaby Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Стотици вежби ги има барем во денешно време за зголемување на задник. Само малку пребарување по интернет. Би ви препорачала Katya Henry да ја заследите, таа навистина има чуда направено од себе. Има на инстаграм профил workouts by katya, тој или официјалниот заследете го, па натаму и сами ќе си најдете инструкции.

15. anonimna.999

anonimna.999 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    61
    Девојки хелп, некоја вежба за поткревање на задникот пошто вежбам активно пола година и зацврстен ми е ама не е подигнат :/

16. meganbaby

meganbaby Активен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2017
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    84
    Squats, kick-backs.. Вметни тежина во тренинзите, зголемувај ја постепено. Bridges исто, една од најдобрите за задник, незнам зошто не е по популарна и од squats..

17. anonimna.999

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    61
    Squats, kick-backs правам имам и тежини вметнато, сега почнав и со јаже да скокам демек помагало за тоа, оваа bridges незнам колку е ефективна за да ја почнам

18. Versace Btch 24

Versace Btch 24 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    1.233
    Прави Donkey kicks ама не само обично дигање нога па спуштање. Напрај 14 donkey kicks, па 14 пулсирања значи ногата нагоре и само за сантиметар подигај и спуштај (ќе осетиш како ќе те боли) и после пак 14 donkey kicks па 14 пулсирања. Се ова без прекин без одмарање. Уште подобро ако имаш онакви тегови на нога што се ставаат. Кај мене значително е подигнат и тоа за кратко време вежбање ама секако правам и други вежби

На anonimna.999 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anonimna.999

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    61
    Кои други вежби ги правиш ?

20. Versace Btch 24

Versace Btch 24 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    1.233
    Почнувам со овие три http://www.femniqe.com/2017/04/24/butt-and-thighs-workout/
    Зависи за тој ден колку серии и репетиции имам толку правам и за другите вежби.
    Значи тие три прво, потоа легнувам на земја и една нога дигам под прав агол па спуштам (пример 3 пати по 20 или 4 пати по 15,зависи од денот), потоа bridges, потоа на страна легнувам и пак ногата ја кревам и спуштам без да се допре до земја, потоа squats, па hydrants и на крај donkey kicks со пулсирања како што ти објаснив во претходниот пост и после не можам да мрдам и се комирам до сабајле :)

Ако нешто не ти е јасно пиши лп ќе ти објаснам