Аман ма Вики, тогаш знаеш дека шетаат..вештерките, а тие нели имаат магични стапчиња, што ли се, и со магија можат да ти го зголемат задникот! Аааа.
Не е здраво да се јаде во тоа време! Што е поважно задникот или здравјето? А и по никоја логика со јадењето во 3-4 не би се зголемил задникот. Ако јадеш големи количини на храна во било кое време ќе се зголемиш во целост т.е ќе се здебелиш на нездрав начин ! Со големиот задник добиваш гратис сало ,целулит и стрии Неможе да се зголеми само задникот ,може само да се подигне со вежбање .
И во стомакот,спојлерите и уште неколку други места... Во ова не гледам никаква логика,само ќе се наталожат масти и ?Како што кажав вежбање е чарето.
Девојкиии може како не можело. Има начин. Јадете си, ама претходно стегнете се убаво секаде и оствете го ослободен само задникот. Така мастите ќе нема кај да одат па ќе мора во задникот
Со вежби и храна добро можеш да си го обликуваш и пополниш задникот http://www.youtube.com/watch?v=dRcI9-xgzVI http://www.youtube.com/watch?v=idHAwNlb ... re=channel
ZAVISI OD KONSTRUKCIJATA NA TELOTO ,ZADNIKOT MOZES DA GO ZACVRSTIS SAMO SO VEZBI ;I NEMOJ DA SE MISLIS MNOGU NIKOJ NE E SOVRSEN [mod-kirilica:lxpdduma][/mod-kirilica:lxpdduma]
фитнесот е решението,доколку и тоа не помага тогаш носете алишта со светли бои тие визуелно повеќе го одсликуваат нештото односно вашиот задник за разлика од темните
ај ве молам ставете некоја слика некоја вежба за зголемување на задникот или пак кажете некоја вежба напишете како се прави ама некоја покорисна и многу добра.. ај ве молам дури се имам кандисано да повежбам.... ексик имам ослабено малце не дека сакам таков ми е периодот секогаш овој период слабеам и да нејќам и ми треба некоја корисна вежба за да си го вратам газето во форма... еве некој го има зацврстено и кренато нека кажи некоја вежба .... ако можи мислам се разбира ако нејќи во ред.....
Задникот можеш да го оформиш и со играње зумба јас пак од што ми е заоблен и испакнат сакам да го намалам ама тоа е тоа секогаш е обратно тие шт немаат сакаат а тие пак што имаат сакаат малце промена
Ги прочитав сите совети кои ти ги посочиле феминките, јас мислам дека се е генетика и дека е многу важна исхраната, а секако и физичката активност за топ форма на телото. За поголеми гради знам дека може со силикони ама за поголем задник незнам. Незнам дали и вежбите би ти помогнале да ти се зголеми задникот, тие може само да ти помогнат да го офоирмиш. Па не се оптоварувај со задникот секој од нас има мана никој не е совршен, само треба добро да знаеш да ја сокриеш маната, а не да ја истакнуваш. По мое можеш да облечеш некои шик тесни фармерчиња со кои ќе ти се подигне задникот и на тој начин и ќе изгледа поголем но никако не го покривај со долги блузи или кошули или можеш да облечеш хеланчиња и тие го отцртуваат телото и во нив задникот ќе ти изгледа поголем. Се надевам дека од сите совети ќе го земеш она што е најдобро ти посакувам уиспех.
јас имав многу убаво газе само што сум ослабена и сега на ништо не ми личи и не можам да се гледам во огледало... стално кога ќе се видам се онерасположувам..... и затоа сакав да си го вратам во форма.... имаче по генот сум газлеста...