Поголем задник воедно зацврстен и подигнат неможеш да добиеш без 2 стандардни вежби. Чучњеви и расчекор. (во комбинација со тежински тренинг, кардио и средена исхрана) Посвети се сериозно и веќе за 2-3 месеца ќе видиш резултати
За да не отварам нови теми ќе прашам овде.. Значи вежбам 2 месеци 5 пати во неделата комбинирани вежби, чучњеви , расчекор и сл. По 1 час дневно , внимавам и на исхраната, целта ми беше да се затегнам , да го обликувам телото, да го подигнам и затегнам задникот , но што се случи како да ми се смали , како да ми ослабна , ми се чини дека ми е помал од порано , а иста килажа сум , дајте некој стручен совет зошто се случува вака , не сакам да ослабнам само да се затегнам
Значи ти повеќе си го ослабнала него ли истакнала. Тоа се случува кога не го храниш доволно мускулот. Неколку пати веќе спомнавме дека мускулот побрзо се гори од салото, затоа мораш да го храниш. Зголеми ги дневните дози протеин што ги внесуваш и не се плаши дека ќе се набилдаш ако го направиш тоа.
Најверојатно си го стопила (намалила) масното ткиво на задникот а си додала мускул на друг дел, затоа е килажата иста а задникот се смалил .
Не мешајте баби и жаби.Остајте ја вагата на страна. Јас имам 70 кг, а ако ме видите нема повеќе од 55 да ми дадете.Значи убаво обликувано тело НЕ СЕ МЕРИ,туку се ГЛЕДА во огледало. Зголеми го внесот на протеин за да го одржиш мускулот (и зголемиш) и тоа е тоа.
Јас сум слаба, 172 цм со 56 кг.. Нема врска тоа.. Прашањето ми беше.. Во нозете сум слаба, ама во колковите сум поширока.. А за задникот ми е мал кон среден.. Барем јас така мислам.. Вежбам уште од минатата година ама никако не станува поголем Што е проблемот? А јадам скоро се..
Еден интересен факт(збор): WORD OF THE DAY: CALLIPYGOUS is a word dedicated to describing a perfectly shaped beautiful butt.
Вежби за зацврстување на задникот Девојки како до поголем задник да дојдам ...и се осекам дека сум слаба сакам да се здебелеам и ниска сум предлог или вежби за извишување??? ПОМОШШ???
Прашањево ти е надвор од темава но еве: Лененото семе содржи растителни масла во чиј состав влегуваат глицериди на линолната, линолеинската и стеаринска киселина, белковини, витамин А,јаглехидрати, органски киселини,слуз, ферменти, гликонид линамарин Против камен во мокрачата- да се пие по 1 лажица ленено семе, навечер и на утро измешано со вода и млеко Се користи каша од лен која што е добиена од 1-4 лажици ленено семе, кое што одстоило во 1 чаша ладна вода. Повремено да се меша и да стои 2-3 часа. Средство за чистење на бубрезите- лажица ленено семе да се вари со една чаша вода. Течноста во која се варело семето ќе биде доста густа па треба да се разреди со малку вода.Доколку смесата не е вкусна да се додаде сок од лимон. Се пие по половина чаша на секои 2 часа во рок од 3 дена Бронхитис-10 гр.ленено семе се става во стаклена тегла се прелива со 300 гр.зовриена вода и се остава да стои 10 мин и повремено се меша,потоа се процедува. Течноста се зема по ½ чаша во текот на денот. Средството помага и за бронхитис. Ангина- 10 гр.ленено семе се вари во 300 гр.вода во емајлиран сад, добро се меша 10 мин.па се процедува. Течноста се користи за плакнење на грлото неколку пати на ден. Склероза- се зема ленено масло по 1 лажица 2 пати на ден во текот на јадењето 1-1,5 месеци. После 3 недели циклусот да се повтори. Младешки акни- чај од ленено семе и цвет од камилица се користат како облоги: се мелат 4 лажици ленено семе и 1 лажица камилица. Сместа се прелива со мала количина зовриена вода. Смесата се става со лажица на кицето да се направи слој,лицето се покрива со крпа и се остава да делува 15-20 мин. Потоа лицето се мие со топла вода. Од искуство можам да ти кажам дека мене најмногу ми помагаат да ја подтикнам перисталтиката(празнењето на цревата). Купувам лененови семки и си сомелувам во машинка за мелење шеќер во прав.
јас имам , ама треба да го затегнам малку , сега летово ќе бидам по активна точок , ролери и ќе го затегнам
Јас мислам дека нема шанси да е само од правење чучњеви, сигурна има хуруршка интервенција. Ако е за така сите ќе имавме задник како на Ким. Спојлер не дека секој сака како нејзиниот ама ја адов како пример
Еве везби кои ке во помогнат да го направите задникот поголеми и секси. http://www.youtube.com/watch?v=6ANvdueuTfw