Можно е да е симптом на рана бременост, можно е да е те боли пред добивање менструација, можно е од сосема нешто трето, најдобро тест ќе ти покаже бидејќи болки во стомак е многу неспецифичен симтпом. После 14 дена од однос можеш тест да си направиш домашен со мокрача, а ако сакаш побрзо, после 10 дена од однос тест преку крв.
A dali mozhe so Self Clear testot za bremenost posle 8dena od polov odnos?Dali e mozhno da dade tochen rezultat
Здраво феминки, Сакам да останам бремена но килограмите ми прават проблем и во циклусот не само во бременоста.. пијам метформин од 850мг.. тешко слабеам но не ми требаат повеќе од 15кг за да се вратам во нормала па се мислам дали да земам Хербалајф шејк за да намалам и останам бремена.. совети плс..??
Повеќе би те советувала на здрав начин да ја намалиш тежината. Физичка активност обавезно, без тоа не може.
Здраво девојки, читав тука коментари за вино рен смокви .. дали некој точно знае да ми каже што и како за мене а што за мм ми? И дали има на некој што му има помогнато?
Имате кај Хотелот Русија. 02 240 3311 Многу љубезна девојка. Јас земав мака, и фала на Бога подобро е.
Ubavici podolgo vreme probuvame za bebuska ama ne sakaaa.Probavme so babini lekovi i caevi.Redno e poseta na ginekolog.Me interesira kakva e procedurata,sto se ispituva,koj dava upat za hormoni na sprugot itn.....Psihata me ubiva
На гинеколог ке отидеш и он ќе те упати што се треба да испиташ. Нека не те убива психата колку и да звучи клише. Добар гинеколог и се ќе те упати. Јас ќе менувам гинеколог зашто некако ми е лабава, по препорака на другарка ќе менувам гинеколог и се јово на ново. Почнувам од денес со прегантол и чајот од вирак чекам да стигне. Па што е мое ќе си дојде.