Да смееш и овој а можеш и на Now да земеш појак од 1000мг поубаво овој е послаб 400мг е а за почеток во бременост е убаво за плодот да се внесува
Не не сакам да кажам дека фолната ја даваат уште од планирање на бременост без разлика колку мг е дали 400 или 1000 ама по мене а и така примав кога почнавме да планираме бременост земав од 1000мг. Чим веќе си ги купила од 400мг допиј ги па можеш да си земеш други а и овие можеш да пиеш по 2на ден да ти дојде 800мг
Ti blagodaram na odgovorot jas mislam nemoj nesto da mi bide ako zemam poveke ama se nadevam ne e stetna za nisto hah
Девојки здраво, Со мм сме заедно скоро 5 години, на почетокот не пробувавме но не се ни пазевме. Имам ПЦОС и полип на матката. По две интервенции полипот го отстранија. Хормоните последниот пат беа во ред, циклусот ми е редовен. Веќе 2ипол години ништо да нема ме загрижува, сфаќам дека со ПЦОС е потешко и треба време, но веќе сум нестрплива и крајно разочарана. Да ми препорачате добар гинеколог кој би можел да ме води во следните чекори се до тие 2 цртки
Дали сопругот има направено испитувања? Брисеви, хсг, евентуално и проверка на мутации за тебе? Јас после лутање лутање, отидов кај др. Билјана во Ложанковски и со погодена терапија или ете така требало да биде, чекам да се породам.
Девојки дали ќе биди многу да почнам со : Ашваганда, чај од вирак и Агнус таблети ? Моментално сум со инозитол само, хормони ок но немам овулација(пцос) Гин ми препорача неккј период да оставиме да почекам , а не ми се чека