Моите се осветлени сеа ми се светлокафени нешто као лешник боја и многу подобро ми стојат и со очите и со косата отколку темнокафени.
Мислам дека поголем проблем е кога ќе почнат веѓите на белеат. Тек тук се појавува бело влакненце...страшно!
Дечки има ли некоја специјална боја за веѓи или може со фарба ? И каква боја препорачивате за црни веѓи..сакам светло кафени ...хелппп
Да но јас планирам да се фарбам плава..нема сигурно плава да ставан и на веѓите.. Имам скоро црни веѓи..немам никакво искуство ни со фарбанје на коса ниту со фарбање на веѓи..ептен сакам да се променам
Хахаха, на дечко ми братучетка се фарбаше од црни на плави, и испаднаа портокалови и потоа пак се офарба и доби плави
Неможам да се замислам со портокалови хаххаха .. Ако стаан светло кафена дали би ми испаднале кафени ? (think) не сакам баш онака плави како косата пошо кога ке ми раснат нови црни ке бидам плашило..сакам само за една две нијанси посветли инаку благодарамммм
Мене не ми се многу црни, сепак имам црни, значи посветло црни (ни јас сама незнам какви ми се), се фарбав светло кафени и така ми испаднаа стави малце појак хидроген но 1 капка до 2 и исфарбај се, можеби ќе успееш, нема ништо страшно.
eve vi farba za vegji, mojata kozmeticarka mi ja preporaca i top e ! okolu 500 den vo dm e ima kafena i crna boja.
Ima kao farba ama saamo za vegji e nameneta vo depileve -more blond se vika. mi kazaa ne ostetuvala mnn.. Inaku zenski sakav da ve prasam osven vo DM tie i vo Depileve , kade mozam drugo farbi za vegji da najdam ? povekje nijansi mi trebaat pa zatoa
Jas ovie gi imam i sum zadovolna, prvata na Delia mojata kozmeticarka ja koristi i e super, a vtorata mi e od Germanija no ja ima i tuka vo DM ) Inace vtorata e i za trepki bas super crni gi pravi