Ајде малку помош... Слаба сум, нормално..имав донекаде рамен стомак али не затегнат.. е сега се здебелив малку односно само стомакот и воопшто не ми се допаѓа, она баш имам стомаче! Кажете ми начин , совет како да го намалам за две недели? Некој сантим, знам дека е возможно ама не го знам баш правилниот начин..конкретно ме интересира каква храна да конзумирам? Фалаа
za dve nedeli na plaza a? Hrana koja sodrzi vitamini i proteini. Leb NIKAKO Vitamini - Ovosje , zelencuk Proteini - Mleko, mlecni proizvodi, Tuna, riba, jajca vareni, oriz, pilesko meso... Kardio trening - Trcanje, vozenje velosiped, plivanje... Nesto od ova... i sekako stomacni vezbi..2-3 vezbi ...
Тоа со фолијава навистина има ефект,ама не е воопшто здраво.Една колешка на мајка ми така слабееше и за слабеење,ослабе,но потоа имаше проблеми,така што не си играјте со се’ и сешто. Инаку еве и од мене еден предлог вежби: Има уште многу,голем избор има.Јас ги имам правено сите вежби од двете видеа што ги поставив,а и од некои други видеа и навистина се супер. Иако немам проблем со тој дел,сепак ги правам. Подобро е да вложите труд,отколку да експериментирате со фолии,апчиња и што ли уште не. И здравата исхрана е нешто што МОРА да го практикувате.
15Мин вежaње,кoе препoтувaње гo дaвa?збoрaм зa вежбите штo јaс ги прaвaм.Нити препoтенa,нити нaмoкренa,нити рaзбoленa.Вежбите инaку и без фoлијa се прaвaт...не мoрa тoa .
Не може да не се намокриш кога користиш фолија. Баш препотувањето е начинот на кој фолијата ви помага вам да си го елиминирате вишокот. Ама носи здравствен ризик. Се што ви треба веќе ви напишале на темата, од вежби, до исхрана. Користење најлони, најлонска фолија, разни појаси, е непрепорачливо.
Рамен стомак, стомачни нешто мн убаво отсекогаш го имам ама сега е баш тип топ како што сакам за викенд одам во еден кафич на излегување носев кратка маичка и девојките од пуста љубомора цело време ми зјапаа во стомачните
Проѕирни фолии на стомакот и седете така дур не се запотите и после одма под туш ја ова го правам секоја недела и успева
Какви фолии, земите секој ден наутро и навечер по некоја вежба стомачни и така, па видете каков рамен стомак би имале..
@referentka легни доле,рацете под задник и прави со нозете како ножички и стегни стомак вака прави 2 пати по 50 А ако сакаш нешто екстра пиши на Јутјуб има многу