Пилингоот не е добар за секоја ден имам слушнато дека доколку се употрбува почесто ја гребе кожата,по правило треба да се употребува еднаш до два пати во неделата!
тоа е вистина, ама зависи како пилинг има и пилинзи за секој ден со нежни гранули и тие може и почесто да се употребуваат
Da navistina i jas imam slusanto za talogot od kafeto,da go tries teloto koristi piling za teloto,onie so topcinja i bebesko malso
а ако ставам од оној путрот за тело од авон што ќе биде? тој путер стварно не ми е јасно што улога има... а и веќе два три пати по ред си ставам од на мамa кремот за лице за брчки што е нивеа q10
хаха луда си анннни, да ти кажам јас си правев пред некој ден масажа со мед и кожава по мазна никогаш не ми била и дечко ми примети разлика, пробај намачкај се со мед ќе видиш
Ова со медот ќе го пробам на надлактиците... ужасно ми е сува кожата таму, и плус имам како поткожни малечки зрнца, ама таква сум откако знам за себе. Ај ќе направам пилинг, па ќе се мачкам со мед... само немој сите оси и пчели од градов по мене да трчаат, т.е летаат. Доста ми се и комарциве
мене некој ми кажа да пробам со сол...и пробав си го изгребав цел гас.....девојки ама газто после е мммммммммммммммм.....си ставив и бекутанче одма после и многу сум задоволна од овој домашен третман!!!!1 а за путерот некој да не знае нешто да ми каже???
Јас не ставам сол , само талогот од кафе го собирам и ставам и на лицето и на телото.Малце правам лом во бањата ама тоа е се остава малце талогот да постои , и масажа се прави ... после тоа кожата е ептен мазна , а помага и за целулит .Супер е пробајте.
да да само со мед, мислам дека кожата никогаш не ми била толку убава како после таа масажа, а имам многу сува кожа
да ова со медот е точно,јас си ставам на устата зимно време наместо вазелин и многу ми е мека а девојки кажете ми што да правам со брунчињата на г***нцето?
Ке скокаш на јаже 3пати на ден по 10мин и за еден месец ке имаш ефекти.И јас го имам истиот проблем големи гради,а мал задник...помага проверено...позз
едно прашање ве молам..на задникот имам многу влакна како да ги отстранам да ги депилирам :/ ???имав забележано дека има влакна меѓутоа денеска подобро се загледав и имам многу а и мозолчиња имам (ке пробам со сол за мозолчињата и со пудра бебешка)ПОМОШ
За мозолчињата направете си пилинг И носете памучна долна облека и избегнувајте да носите влошки кога немате потреба од тоа
Убави совети женски а сакам да прашам за талогот од кафе, што тој всушност прави на лицето? па еве и на газето, ама па на лицето? добар ли е за мрсна акнеста кожа?