a kakva e taa masr (павловиќева) i kaj da ja najdam ?? [mod-kirilica:2ur90e7j][/mod-kirilica:2ur90e7j]
За секси треба вежбање, така побајаги....а за мазно кое било млеко за тело во комбинација со бадемово масло, убаво да се измасира, и по масирањето уште малку само бадемово масло......мазно, помазно здравје....
http://www.femina.mk/images/articles/538/08.jpg јас само оваа вежба ја знам како добра за подигнување на задник,ама некако досадна е веќе се таа па таа... срце мое се сложувам со тебе со оваа вежба најдобро се затегнувам задникот а нормално и ако потрчнувате малкуу <3
http://www.femina.mk/%D0%B4%D0%B8%D0%B5 ... 0%B8%D0%BA Јас последната вежба ја правам секојдневно...има ефекти! Само треба да сте упорни..
Еве две ефикасни вежби кои ги користам подолг период и кои даваат вчудоневидувачки резултати за многу кратко време . По 20 повторувања на ден од секоја вежба. 1.Положба - легната а грб ,нозете свиткани во колк и колено. Бавно се подига карлицата ,се задржува до 5 секунди и се спушта полека. 2.Положба - четириножна ,рацете да имаат иста ширина колку рамената , а меѓу колената да нема растојание . Се подига едната нога ,свиткана во колено додека колкот не се постави во нормална позиција ,се задржува до 5 и се спушта . Истото се повторува и со другата нога,по 20 пати секоја .
Што убаво си ја утнав темата јас... За овде сакав да пишам за кафето, дека пилингот со кафе мазни неверојатно, да си пробате.
За такво газе потребно ти е салам вежбање ....ама баш вежбање! И малку треба генетика..не се сите родени со газето на Кајли Миног.
Имам убаво тело, сите ми викаат дека сум згодна! Но во газот сум тотално ДАСКА ! МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ НЕКОИ ВЕЖБИ ЗА ПО ДОМА ИЛИ НЕШТО ШТО ПОМАГА ЗА ДА СИ ГО КРЕНАМ ЗАДНИКОТ И ДА СИ ГО ЗАЦВРСТАМ?! :'( Било каква помош кје ми биде добредојдена.
Клише е ама само вежбање треба, џабе креми и се друго...освен ако нема некој воља и нешто друго за оперативни зафати кои може да успеат, а може и да не успеат и пак најсигурно е вежбањето
душичке најубаво е со талог од кафе...пробај,ке видиш каква кожза ќе имаш..не ќе може да ти одолее...така правам јас од време на време,па да видеш што бејби кожа е тоа...значи се стриеш со талогот од кафето..и потоа се плакниш со млака-ладна вода....ммм
Јас си се запишав на пилатес и аеробик! Охохооо за кратко време, многу добри резултати D скоро сите вежби се за газот и за стомакот
Јас сакам да прашам дали масажата со талог од кафе ќе ми помогне да ми исчезнат мозолчињата по задникот? имам убаво газе , кое преубаво изгледа во полубоксерки,ама грди се мозолчињата, не ги сакам
Кафе на газе? Сол на газе? Мед на газе? BITCH, PLEASE! Абе девојки жити се шо правите бе??? Божеееееее, ау! Јас ставам павловиќева два пати годишно хах и ич не се замарам, за газов пф, некој ќе ти го проверува дали ти е мазен...Ај за лето океј е сето ова али цела година јас газенце да масирам не иде у предвид! Спојлер Ако ви е нешо за /сопругот/дечкото/мувачот...Тој да не си го мачка со нешто па за да му биде мазен стојкото?! - - :geek: !?
Па некои девојки едноставно сакаат да бидат негувани преку цела година, и тоа замисли, лично за себе. Не за некој трети. Плус природните маски и пилинзи се најчесто подобри од оние вештачки произведените.