па ако ја правиш маската само со малце вода колку да се раствори држи ја додека не ти се исуши 15 минути... а ако ја правиш со мед тогаш нека ти делува подолго време најмалку 30 минути...
Црнки на лицето Јас слушнав дека помага талогот од кафето .. да го нама4каш и да почекаш додека да се здрви и после тоа да го измиеш лицето со ладна до млака вода.. поздрав
Да ве прашам како сте задоволни од Грин Лајн колекцијата ? Иначе мене против мозлчњата најмногу ми помогна Анти-акни гелот од Реплек.Ми го исчисти лицето.Не баш без ич ама мноогу е подобрена ситуацицјата откако го користам. Ви го препорачувам
ej a ke moze li da mi kazes kade se naoga taa Zaneta ili pak brojce da ostavis da se obratam jas kaj nea..i jas isto taka imam dosta problemi so liceto (
Бројот од Жанета е 3226-460, јас одам таму веке година дена, преку 300 евра имам дадено и ми се чисти лицето додека одам на третмани, ама не дај боже 2 недели да не отидам и хаотична сум... Прво најди ја причината (хормонски дисбаланс, стрес, инфекција) ЗОШТО имаш проблем со лицето и третирај го основниот проблем, а за последиците е најлесно.Поздрав
Јас веќе некое време ја користам колекцијата на Green Line. Подолго време го користам антибактерискиот крем, а од пред некое време почнав да го користам антибактерискиот гел за длабочинско чистење на лицето и ептен сум задоволна. И има три чекори, мене уште третиот ми фали, но и тој ќе го земам.
Јас за да ми се исчисти лицето го мачкав со чај од камилица со памук ама да не е ептем влажно лицето затоа што одозгора му ставав или бекутан или павловичева (пред спиење), а преку ден го мачкав со Lea лосион против акни,тој лосион мене ми е незаменлив,а лицето ми беше пречисто
Jas sum mnogu zadovolna od AVENE gelot za mienje lice cini okolu 800den go ima vo aptekite. Sega se zafrknav kupiv Eucerin okolu 500den e i katastrofa e,ic ne go cisti liceto
Да прашам го има ли некој користено Clearskin Professional од Avon? Многу го фалат сетот па се мислам дали да го пробам
Јас на лицето поточно на челото во последно време почнав да се редам мозолки.Ми кажаа дека хлорамфениколот помагал,го има ли некој пробано и колку пари е?
околу 90 денари е или 120 така нешто, ефтин е... а мислам дека клиндамицинот ти е подобар сварно има добри резултаати од него
Мене секогаш ми се појавуваат мозолчиња само кај образите па затоа решив да отидам кај Жанета. И навистина третманите се од 500 до 1000, меѓутоа ти требаат минимално 10 третмана за да има ефект сето тоа. Што значи дека вистинската цена би била од 5000 до кај 7000 зависно од тоа дали на крајот од третманот сакаш да ти стават маска или не. Додатни трошоци се кремите кои треба да ги користиш после се тоа. И тие третмани се прават секој ден, односно ќе треба да одиш секој ден. Затоа сакав да прашам какво искуство имате со државна? Дали навистина има добри доктори и кој би го препорачале?
Домашни рецепти за лице, тело и коса !!! Ја веќе стварно незнам што да правам Пробав со се и сешто, и сеуште имам бубулици, премногу црнки на носот, и мрсно лице Користам гле за чистење на лицето (green line, зелен е со бело) лосион и крема од doctors и не помагаа Знам дека сум во пубертет и се тоа али цтварно веќе незнам што да правам... Ве молам за совет..Позз
Домашни рецепти за лице, тело и коса !!! a da probas so losionot na YONG DERN na edna moja drugarka stvarno i pomogna a mislam i deka nee mnogu skap i imam cueno za toj losionot HLORAKOL hm ako ne se bas lazam za imeto ama mislam toj bese deka i toj e dobar pozdrav ke vidam vo edna kniga dali ima za akni prirodni losioni da si napravis mislam imase pa ke pisam samo da ja najdam imam edna takva kniga
Домашни рецепти за лице, тело и коса !!! Да еве веќе некое време го користам YONG DERN (морам да признаам дека нередовно...) али стварно се надевам дека ќе помине, еве денес пробав и со лимон да ми ги исуши бубулиците, и ќе го правам тоа почесто...а гелови, мислам дека од сите можни шо ги има во аптека ги купив..и пак ништо незнам веќе кој гел да го користам за ваква мрсна кожа полна со бубулици и црнки...
Багуфче, мене ми го даде една другарка пред некоја недела, и стварно помага, ама не би можела да ти кажам која е цената. Арно ама има сега некое ново средство за миење лице од Лореал, се вика Pure Zone, со четкиче е и одлично е! Ги прочистува порите, и мислам дека за секој вид на лице одговара.