Како до чисто лице?

Дискусија во 'Лице' започната од LovelyGirl, 21 февруари 2010.

1. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    да не си нервозна нешто овој период...од стрес може да ти излегуваат...од некој храна примети дали ти излегуваат..исто така може и дисбаланс на хормоните .....земи си од аптеката далацин ц гел околу 300-350 ден е...само на бубалиците ке ставаш...

2. QueenElizabeth

QueenElizabeth Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Не не ми е од стрес,може да е до хормоните бидејќи немам добиено сеуште...

3. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    тие не се страшни ...јас ставам далацин на вакви моментални бубалици...и немој да ги факаш...

4. QueenElizabeth

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Да знам,ама никогаш не сум имала менструација и сега незнам дали ми е време или што се дешава

5. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    можеби имаш мрсна кожа..и можеби ти е време за менструација...

6. QueenElizabeth

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Мрсна не ми е,нормална е , али време не да ми е,туку и изминато веќе ми е времето

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461

Ја купив ноќната крема на Балеа ама како од неа да ми излегуваат повеќе бубулици? Дали само на почетокот е така или? Зошто еве веќе недела помина а уште ги имам? Ма да треба да добијам за некое време па можеби ми е и од тоа, не сум сигурна, ама баш сакав да те прашам тебе зошто ми текна дека имаше за неа нешто постирано.

8. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ни мене не ми исчезнаа веднаш, потребно е време и малку трпение. Јас ја користам повеќе за хидратација зошто ниедна крема не ми одговара, и до сега оваа ми е најдобра, и најбитно ми ги држи под контрола мозолчињата, за тоа тврдам.
    Не се откажувај веднаш, јас кога имам добиено, и пред да добијам што и да им ставам не помага.

9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ме чудеше тоа што од кога почнав да ставам некако ми се појавија повеќе, ама па ми текна вчера дека можеби и ми е од ПМС. Така да ќе продолжам да ставам па ќе видиме што ќе биде. И не знам дали си приметила ама кога ќе станеш некако лицето ти го прави помазно, и понегувано, тоа ми се допаѓа. :)

10. QueenElizabeth

Се зачлени на:
    16 февруари 2015
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    88
    Ставав белка на лице,гледав на јутуб со постапка со се,и го прави лицето многу позатегнато а воедно ги вади и црнките и ја чисти кожата од мртви клетки

11. gumicka

gumicka Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    33
    до чисто лице се доаѓа само со секојдневна нега
    -милење со соодветно средство спрема типот и потребите на кожата 2 пати дневно
    -по миење ставање на тоник
    и крем исто според потребите на кожата
    -дополнително користење маски за лице

производи кои ги користам
    8088-essence-bb-cream-7-1371582688.jpeg blackheads.jpg blackheads mask.JPG olive face.jpg pore toner.jpg

12. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    Ако имаш нормална или сува кожа да,можно е ама ако имаш мрсна кожа тогаш колку сакаш ставај соодветна козметика за типот на кожата и миј го по 5 пати дневно ако сакаш пак се мрси.Испробано и проверено.

13. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.041
    Каде може да се купи? Прогуглав и се што најдов е адреса и мејл. Не е ваљда само да се порачува?

14. Cat women

Cat women Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Devojki, dali nekoja ima koristeno lepten i dali e zadovolna ?

15. gumicka

gumicka Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    33
    кожата ми е мрсна

16. Madilyn

Madilyn Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2014
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    126
    2.png Untitled.png
    Дали некој има искуство со матирачкиот тоник и дневна гел-крема од Нутра ефект линијата на Авон? Јас овие прв пат ги гледам и немам до сега ништо прочитано. Барам нешто за мојава мрсна кожа ништо не ми помага, па ги видов овие, до сега сум задоволна од други производи што имам користено и се мислам дали да ги порачам овие.

17. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    јас сакам да ти се заблагодарам пре премногу, значи кога го прочитав твојот коментар решив да пробам, еве веќе 3- ти ден како ставам масло од кантарион, и црвенилото значително ми се намали, ќе продолжам со ставање, се надевам дека ќе ми исчезне цело, инаку мене ми се направи од прашина и во образите станав како да имам 3 кг руж |( бејбистајл уште една многу ти благодарам :*

На P.S.love, BabyStyle и maaraa96 им се допаѓа ова.
  18. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    8.955
    Многу ми е драго...се радувам ептен. Затоа сме нели тука да си помагаме... Уште еднаш :l::inlove:(y)

На P.S.love и fifi16 им се допаѓа ова.
  19. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.331
    тогаш секоја чест,мене и на повеќето со мрсна кожа не ни успева.јас прво имав комбинирана кожа и челото секогаш ми светеше,а сега после операција на нос имам многу мрсна кожа,претерано и пробав се ама пак свети и нема лек.

20. Love86

Love86 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    195
    Девојки како е можно од гелот на avene толку да ми се пресуши кожата. Значи само еден месец го користам заедно со емулзијата mat. Други никакви агресивни средства не употребувам. И сега од мрсна Т-зона јас имам сува Т-зона.(facepalm) И пудрата уште повеќе ми ги истакнува сувите делови(носот, оклу носот и устата).Ај ве молам за совет што да правам сега?