160 од Зегин а другото 140 ,сестрами сабаjле ми кажа било сменато и било од гала фарм аптекарката не ми кажа ми ги продаде и двете дека подобро било од гала jако е мислев лицето ке ми изгори ,а од фито го земав ради реда ама испадна паковката му била смената
За жал од 9 месец оваа година веќе не се продава, причината која е не знам, но повеќето аптеки ги поминав и истото ми го кажаа. Ти конкретно кога го купи и од каде, кој Зегин?
Го пробав сапунот и кремот против акни на Doctors и малку ми се подрасчисти лицево, ама кожата ми стана ептен сува и почна да ме чеша.
Би ти предложила да продолжиш да го користиш сапунот, а после да ставиш крема од Clean and clear, таа ја навлажнува кожата, спречува создаање на акни и не е мрсна. Ја има во Зегин, Рамстор, ДМ. Или користи крема на база на краставица.
имам нормална кон сува кожа не толку проблематична но осетлива(по некоја акна пред пмс и некоја стара флека),сакам гел за миење лице.се мислам меѓу еуцерин,авене или неутрогена.некоја препорака за геловите а може предлог и за соодветна крема. ви благодарам однапред
Мојот недостаток се флеките од некогашни акни, не се страшни но многу ми сметаат. Пробував разни чуда, секакви креми, и на крај мајка ми ми го порача од телешоп Celltone гел со екстракт од полжав. Јас сум презадоволна.Ми ги избледи флеките и ми го обнови лицето. За месец и некој ден. Повеќе од половина ми е истрошено кутивчето, ќе порачаме уште едно и мислам дека за повеќе нема да има потреба. Сметам дека вреди за парите. Со достава до дома 2190 денари.
Во последно време почнаа да ми излегуваат како поткожни брунчиња на лицето, знаете оние што болат а не излегуваат на површина. Не многу ама по две-три се случува да ми излезат, имам исто и по некое ситно. Можете ли да ми предложите некоја крема или лосион на природна база, стварно не знам како да ги третирам, користам кокосово масло и Anti acne крем од Doctors, ама немам забележано некаква разлика.
Бела м ај те молам објасни убо како го порача лосионот од телешоп, на која програма е рекламата и кој е телефонскиот број за порачка и дали доставуваат до Битола. Само лосион е или е комплет лосион и крема. Поздрав и чекам повратен одговор.
Karmina reklamata odi na Telma a brojot kje se potrudam da go dobiesh. Dostavuvaat proizvodi nasekade niz mk. Inaku toa e gel vo kutivce kako od krema I se koristi kako podloga za pudra. Jas go stavam nautro pod shminka I navecer pred legnuvanje. 50ml e kutivkata, ne se troshi mnogu brzo. Se izvinuvam Za latinicata, pishuvam od mobilen.
Гледам во Ани фарм дермапен и дерма ролер се продавало, мислев дека кај нас исклучиво во ординации се користи. Појма немав. Во комбинација со што би се користел? Сакам да си го земам дермапенот за домашна употреба. http://mezoterapija.com.mk/
Некоја мала сума ми кажа, баш чудно, ама ете ми рече и дека не може да се користи за домашна употреба, морало дерматолог да го прави третманот. А доста имам читано на странски сајтови за луѓе коишто сами си го користат без надзор од стручно лице. Дерма ролерот ми го препорачаа за домашна употреба, а чини 1500 денари. Треба да појдам да видам и во комбинација со какви ампули би се користело.