Па да ти кажам и јас не сум за тоа сами да си го правиме третмнот ,сепак е др кога некој докотр ке ти го прави и ти сама..да и јас сум гледала и читала на странски сајтвои дека го употребуваат дома сами ама ете јас не сум за тоа..ама секој како сака
Каде се наоѓа Ани фарм јас би сакала да го пробам за мезотерапија за коса ,каков коктел на ампули треба тоа незнам само ме интересира дали кај нив има ампули? фала
Ани фарм имаш во Капитол мол, и во Хром (не го знам тој дел убаво, за да објаснам). Инаку ампули имаш кај нив. Еве ти и тел. броеви ако ти требаат за да ги контактираш. Аптека Хром тел.02 20 44 287 07.30-20.30 часот Аптека Аеродром-Capitol mall тел.02 24 45 935 09.00-22.00 часот
Препорачајте ми некој гел за миење на лице, да ја хидратира чисти и освежува кожата. Кога се потам лицето ми станува многу масно.
Маска за лице со минерали од мртво море.. Често ја користам и е многу добра Ја чисти и хидрира кожата Околу 100 денари е од Авон.
Poslednive tri meseci imam problem pocnaa da mi se javuvaat bruncinja na liceto osobeno po obrazite..koristev razni maski ama nisto pak gi ima ... Do sega ne sum imala problem so bruncinja po liceto...nekoj da mi predlozi nesto sto efikasno le gi otstrani? Pozdrav
@Biodevojka , што мислиш за употребата на чисто масло од семки од грозје наместо крема за лице/околу очи? Имам масна осетлива кожа.
Чистите масла се одлични за нега на тој дел од лицето со оглед на тоа што ја оддржуваат еластичноста на кожата. Јас имам комбинирана кожа а навистина многу имам користено масла за тој дел од лицето и тврдам дека се одлични. Кожата околу очите е понежна и многу посува и секако процентот на колаген е помал, така да тука најбрзо се гледаат знаците на стареење. Слободно користи го маслото. Најдобро малку навлажни го со вода тој дел па стави масло за подобар ефект и да се апсорбира полесно, секако со многу нежни движења без притискање или тегнење на кожата. Доколку имаш алое вера гел може да го комбинираш со маслото за да добиеш хидратантно хранлив ефект. Секако постојат и многу убави креми за тој дел од лицето и во зависност од возраста може да одбереш некоја која ќе ти одговара. Поздрав.