Рано е уште,јас само што ги завршив и сум презадоволна,резултатите се драстични ама ќе мора да ги пиеш минимум месец,месец ипол за првите воочливи резултати. Јас лично освен сува кожа немав никаква нус појава со среќа
Колкава доза дневно пиеше? Јас пијам веќе 3 месеци од едни германски апчиња со иста генерика, 1х10 мг на ден и немам никакво подобрување, дури и ми е влошена ситуацијата, но ми беше кажано и од други кои ги користеле дека исто така им било и после 6 месеци почнало да им се подобрува.. Па ги пиеле и по година дена..
Кај секој може различно да делува но еве ке ти кажам мое искуство .Ги пиев 6 месеци првите 3 имав поголема доза следните 3 помала.Ништо не мис е дешаваше си бев баш релаксирана на психа само што имав распукан уста но си коритев вазелин и косата ми беше сува како барут ,е сега можа да кажам дека лицето ми е супер со оглед на тоа дека ги пиев 2014 год ,а косата пак мис е мрси. Јас го користам веке 2 месеци ла роше гелот за миење и ла роше кремот за несовршености и лзуни и можам само да ти кажам пофални зборови...АА и да првите 2 месеци може ти излгуватт акни но не е страшно потоа ке ти се исчисти лицето...Со среќа
Исто и ја користам глина зелена , ќе ти препорачам на био дерма cicabio ,после глината ,користи ја исто пред спиење ,ќе видиш резултати. Иначе глинава за 2,3 дена ми суши акни. На виталија ја користиш или? Пишува ако имаш суво лице ,пред неа да ставиш масло мислам дека маслиново.
Пред некое време прочитав дека најдобар лек против акни било кисело млеко.И пробав неколку дена се мачкав го држев некаде около 30-35 минути и да ви кажам има резултати.Има ли некој друг што пробал со кисело млеко?
Јас почнав со 1×60мг на ден првиот месец,и секој месец намалував по 10мг,ги пиев вкупно 6 месеци и нели завршив со 10мг. Кај некој на почетокот се влошува состојбата,ама после тоа се чисти се,еве јас лично последните три месеци дури ги пиев немав ни една единствена бубуличка,моите ги купував од Грција @IamSexyAndIKnowIt
И мене почна грозно да ми се лупи лицето и устата ми е распукана.. инаку други психички проблеми немам.. еве веќе втората лента ја почнав.. рано е уште да се каже нешто..
А зошто ти се лупи лицето ...да не правеше некој третман..мислам дека со сите што ги пиеле ми кажеле дека само устата им распукува а за лицето првпат слушам или?
Здраво девојки. Јас имам проблем што цело време си го чепкам лицето дури учам, и си оставам белеци по мене ако сум имала некое мозолче. Дали некоја од вас знае некое чаре против флеки, белеци или како и да се нарекуваат?
Земи си памучни ракавици, има од Орифлејм и Авон (тие на Орифлејм се поквалитетни). Нема да ти пречат, можеш и да пишуваш и да вртиш страници со нив, ќе се навикнеш. Друго чаре нема. За флеките, ќе исчезнат со тек на време со соодветна нега, и секако ако престанеш да го чепкаш лицето.
Ne sum sigurna ama mislam deka e od lenti za depilacija na lice, probav na nekoi mesta i bash tamu mi se lupi. groznoo HELP?
Па вака да ти кажам дали имаш проблем со мрсна кожа или кожата ти е нормална до сува..Јас имав мрсна кожа и кога ги пиев апчињата таман ми беше на кожата на лицето а ако ти е била сува и сега апчињата сигурно уште по сува ти ја направиле..
Epa sigurno do toa e..stavaj bekutan krem samo na toa meso kade sto si depilirana da ti omekne kozata..i dodeka gi pises apcinjata najdi si nekoj hidratanten krem za liceto ...
Дали мора со рецепт да се земат овие таблети или не? Која е цената и каде ги има? Се извинувам ако сте го пишале ова претходно, сум го пропуштила.