Имaм мaскa oд тиaнде зa лице и нa неa пишувa кaкo рoк еднo декa е oд 2015(12месец), не знaм дaли дa јa стaвaм, штo викaте виее?
Пена на Афродита се добро , иначе мицеларна на Corine de farme исто така е фина , 97% оргаанска башка 500мл вреди и не е скапа .
Може ли да ни кажете повеќе податоци околу човеков? дали мора да одиме до селото или тој врши достава на маста неколку пати неделно? за кое село станува збор ? И дали маста помага против флеки од акни и проширени пори? фала многу
@Biodevojka da mi preporacas nesto za mienje na lice do 500 denari?Imam mnogu mrsno lice so fleki i akni,i nesto za cistenje na fleki?
Цел живот имав проблеми со лицето, за на крај да дојдам до заклучок дека исхраната има голема улога. Јадете салати и овошје, пијте многу вода и проблемите со кожата ќе исчезнат ! Исто така, секојдневно лицето го дезинфицирам со Хлорамфеникол - лосион за лице. Со него се уништиваат бактерии и се спречува развивање на црнки. Чини само 125 денари.
За масно лице до таа цена земи го кремастиот гел за миење со лековита кал на алверде, цената му беше некаде околу 290 денари горе долу (не ми текнува точно). Е сега не ти гарантирам за флеките ама кај акните може да помогне (зависи од состојбата на кожата и секако како ќе реагира самата кожа). Не суши а го балансира себумот. Само ова го знам за масна кожа до таа цена другите се малку поскапи. Поздрав.
ако не ти е тешко да ми кажеш и која е цената, и дали се видовте со човекот пред да ти ја даде? дали ти го погледна лицето?
Имам ем мрсна, ем чуствителна кожа склона кон акни....Што и да ставам се нешто ми излага, неможам повеќе. Што според вас е најдобро да се користи како во мојот случај млеко,гел,пена? И препорачајте ми нешто ако знаете, до сега имам користено само гел и млеко, и млекото понежно деуваше и не ми се иритираше лицето..Помош?
Vo nikoj slucaj prviot go imav i jas zanikade e .. ke ti gi zemaat parite samo okolu 2500 bese ama ajde da ima efekt vo red.. zanikade i jas i drugarka mi go koristevme ne ni pomogna ni malku
@Matea94 збориш за Anti-acne, така? Мислам дека ќе го земам оној Effeclar duo зашто доста е фален, верувајте до сега ниеден крем за лице ми се нема погодено, освен оној со фактор...