Девојки дали кај нас се продава rose water, во аптеки или било каде (или во грција), сакам да си направам diy mac fix+, а воедно е и хит насекаде по бјути блоговиве? Ако некој видел pls share it
Da imaat po nesto od taa kozmetika Ama ne mi e jasno zosto ne nosat se od nea na internet bas ja falat
Сакам да ве прашам дали е дозволено да се користи Контратубекс кремата против дамки/флеки, или мора да се консултирам со дерматолог? Доколку имате искуство благодарам
најискрено ви препорачувам да го чистите лицето со хлоракол лосион, кај мене за недела дена се видоа резултати
Не знам во млади години немав што да кријам имав чисто лице, користев некој маски но само ми го уништуваа лицето. На 13 години ми излегоа многу брунки по лицето но одма по 14 години ги снема, не знам како дали е бил самиот пубертет. Од тогаш не ми треба ништо за чистење на лице, само си ја уништувате кожата, оставете ја да дише и секое утро мијте си го лицето со сапун најчесто се замивам со Dove или Teo и подоцна ставам Бекутан или Арко и совршено изгледам во текот на целиот ден без никакви други хемикалии.
Imas pravo od premnogu eksperimenti I hemikali si ja unistivme kozata jas probav sve I svasta za liceto ja preiritirav I presusiv kozata imav staklo cisto lice nitu za ciklusot ne mi se pojavuvaja veke akni,no za zal od mn golem stres dobiv hormonalni akni,sega edvaj cekam kozata da ja stabiliziram... Istoto mi go rece edna drugarka da prestanam da go tretiram liceto samo nautro go miela liceto taja samo so ladna voda I ponekogas so sapun ima preubavo lice a porano imase problemi so aknite,ke se pridrzuvam kon vasata rutina sega....
Можете да ми даде некој број од Николина дерматологот и да ми кажете дали е на старото место ординацијата? Немам повеќе нерви да зимам работи на свои раце..Имам правено само еден третман кај нејзе пред 2 години и лицето долг период ми беше чисто и сега пак стара песна..
Јас сум задоволна од тоа 3 во 1 и кремата за лице. Добри се за комбинирана и мрсна кожа, али немаат уау ефекти во врска со акни.
Имав многу акни..Еден период ми се исчисти..Е сега имам многу акни на брадата и кај надусниците Една снемува наутро кога одтанувам друга излегува..Дали е до зешкото или до хормоните што сум бремена сега па немам циклус Ама само таму ми излегуваат немозам што се вели надусниците да си ги издепилирам акна до акна ми се тие две места..Незнам што да правам што да ставим..Некој ако имал вакво слично искуство..
Jas se otkazuvam devojki I odam da ispitam hormoni utre navistina nemozam da se gledam poveke vo ogledalo I da go ignoriram ovaj problem moram da odam
@Biodevojka сакав да те прашам имам комбинована коза со мрсна Т-зона..Акни немам таму но во последно време почнаа многу да ми излегуваат акни кај надусниците и таму почна да ми се мрсни козата а исто и на брадата имам многу а не ми е мрсна таму..Само на тие две места имам акна до акна наутро кога одтанувам обавезно имам поо 2-3нови на тие места..Се мислам дали да го земам сапунот на асо дерм и кокосово масло читав за акни..Или ако знаеш нешто подобро препорачај ми ти..Да не штети да мозам да го користам бидејки сум бремена..