Oвa е пенaтa, истo имaм и пилинг oд oвaa линијa тoј е супер. Амa јaс гo кoристaм зa рaце и мнг мие дoвaр вo тaa нaменa, за лице не е баш ни пилингот.
@My Make Up Bag M Фaлa ти , јaс мoментaлнo гo имaм гелoт зa миење лице нa Авен и oк е , сегa ми е при крaј пa бaш ќе гo прoбaм oвoј нa бaлеa штo ти си гo кoристелa или тoј зелениoт
Девојки, ви оставам линк до мојот нов пост на блогот, а се однесува на моите козметички фаворити чија цена е до 1000 денари. 3 од нив се производи за лице http://mymakeupbagm.blogspot.mk/2016/08/1000-favorite-cosmetic-products-under_24.html Искуство Ваше со овие производи?
Super post mozes poveke od valov tip na postovi da pisuvas ,dali ovoj stik od čajno drvo go nanesuvas konkretno na mestata ili na celo lice
И јас ја купив таа пена и воопшто не сум задоволна од неа. Премногу е агресивна и многу ми ја суши кожата. Пената е наменета за нормална кожа, јас имам комбинирана и пак е јака. Ни за раце не можам да ја користам, ем ги суши многу, ем мирисот не можам да го поднесам
Значи не е до мене, до производот си е. И мене не ми се допадна мирисот, ама ајде би мозел да помине да беше добар производот. Вака чист промаршај.
Сакам да споделам нешто што пробав,имам лице катастрофа,комбинирано,ама некаде премногу суво се лупи во лушпи а на др места мрсно и никаква крема не ми одговара пошто тие лушпи никакво средство не ми ги трга,ни пилинзи ни ништо до сега,а нон стоп пробувам.Сега направив смеса од сода и вода да дојде како густа паста и го истрлав лицесто убаво како пилинг и ја оставив да се исуши едно 20мин.Просто не ми се веруваше дека ќе се спасам од тие лушпи,лицето меко мазно не знаете колку,и било каква крема ми одговара сега немам проблем.Ви препорачувам јас сум презадоволна и на неколку дена правам.Мислев ќе ми ја иритира кожата ама не одлично е,нема веќе хемикалии да купувам. Лицето е сјајно ама од што е мазно,не е мрсно.
мене после козметички третман ОБАВЕЗНО ми се лупи значи нема промашување и ги купувам од ДМ маските за лице кои не се одмиваат ... последно ја користев од Афродита маската што не се одмива и да ти кажам добро е ... а ова со содата ќе го пробам
@Mishela јас скоро месец дена го користев хлораколот и стварно ми се исчисти лицето ама сега одеднаш уште повеќе ми се исфрли и незнам што да правам? дали да го користам пак или да престанам? како ситни бубуљички имам не се онакви големи, ама со ништо не ми се средува
Кaкoв тип нa кoжa имaш? Oдлични се прoизвoдите нa Yves Rocher. Јaс ги кoристaм oд неoдaмнa и мнoгу ми се дoпaѓaaт. Прирoдни се без пaрaбени. Фрaнцускa кoзметикa.
Mojata rutina vecerna se sostoi od dlabinskiot cistac od sapun od kozjo mleko crniot prekrasen e 100% priroden I koncentratot na Eucerin zasega zadovolna sum...
И мене тоа ми се случи и бев на кожно ми рекоја дека е некоја алергиска реакција и ми дадоја скинорен маст и од кога почнав да ставам скинорен немам акни.
Челото пред 2-3 дена почна да ми се нафрла со многу ситни брунчиња и ми идат на нерви. Кажете некој совет со што да го средам, иначе имам нормална кожа.
Мислам дека имав пишано и во друга тема мене гелот од истава колекција со лотус ми го пресуши лицево.
огромен проблем имам со акните..имав цела година мака и едната страна скроз ми се исчисти додека другата е лом..сега видов голема поткожна на чистата страна..користев само кокосово масло,глина и понекогаш сода... дали некој го користел овој лосион? ми го препорачаа бидејќи лицето ми е во навистина лоша состојба......
Јас го користам веќе некое време недела две и сум задоволен благодарение на некои членови на форумот да не ги набројувам сами ќе се препознаат на почеток 2-3дена малку се нафрлав но после сите ги исуши сеа имам уште малку на челото од тие што се нафрлав но се надевам дека и тие ќе ги снема сепак сеуште е рано да се фалам многу но се надевам дека ќе ми се исчисти лицето скроз..