@BOY12 vidi probaja ovaja vo zegun e na popust ,ako ima nekoj iskustvo so nea dobro ke bidi I da spodeli...
@mime87 те молам кажи каде може да се купи овој сапун со активен јаглен? До сега нигде го немам заприметено..
Јас само да потврдам за активен кислород . Го прочитав тука, за 1 ден користење сум презадоволна. Друг сјај има лицето, свежина...
Samo vo Vero marketite mila vo Bitola go ima samo vo ovie marketi,I ne sekogas mozi da se najdi mn brzo se trosi zatoa jas zedov 2 od toj so aktiven jaglen za aknite I od toj sto e so med... Crniot so aktiven jaglen go koristam sekoja 2ra vecer a toj so med sekoj den prekrasni se...
Оваа? И јас ја земав денес, периодов се изнакупив ствари и ништо некако не ми одговара, а ниту мрсно јадам, ниту сум во пмс. Ако и од оваа се исфрлам, само со вода ќе го одржавам лицево еден период. А за миење што користиш, гел/тоник? Нешто од сетот што им е, или?
Даа, да, таа е. Sebum Control пишува на неа. Баш пробај ја и кажими како е.. Јас не користам веќе подолго време ништо друго освен неа, и презадоволна сум..не ми било никогаш почисто лицето... Само со вода се мијам, и ставам од неа под пудра евентуално, а навечер редовно. Чекам да ми пишеш дали ќе ти се погоди...се надевам дека да
Mene poradi stres poslednive 3 godini mi se pojavija akni,bev na ispituvanja ama nisto nemav,potoa aj od slatki proizvodi demek (deka premnogu gi jadam),gi isfrliv skroz i pak ne mi pominaa. Koristev skapi kremi,mi pominuvaa aknite odreden period i potoa povtorno mi se pojavuvaa i toa sitni akni,kako i da e,bev vo Herba Stojanovi kade mi preporacaa i kupiv caj od crn slez.Sekoja vecer go mijam liceto so cajot i potoa stavam krema od krastavici i magdonos za fleki isto od kaj niv.A sminkata pocnav da ja ostranuvam samo so micelarna voda.Ovoj proces go pravam veke 1 godina i mi se iscisti liceto od akni i fleki,osven koa ke sum pred PMS imam,normalno. Bidejki imam koza sto se prezasituva od vreme na vreme od kremi i sl,skoro 4-5 meseci naizmenicno stavav lala krem za pegi i fleki i kremata od magdonos i krastavici za fleki.I sum mnogu zadovolna. Prethodno gi koristev Neostrata i Ducray anti brown spot,protiv fleki,efikasni se,ama liceto veke posle 3 meseci mi se zasituvase od istite.Se nadevam ova ke Vi bide od korist
Zdravo go procitav tvoeto iskustvo i sakav da te prasham dali si koristela nekoj od proizvodite na garnier i dali moze da go spodelish tvoeto iskustvo bidejkji jas go koristam ovoj gel i koga go mijam liceto so nego mi se javuva reakcija kako liceto da mi gori ili peche dali moze da mi kazete ako ste go koristile gelot dali vi se javuvala takva reakcija
Како продолжение на моите рецензии на линијата Sebo Vegetal на Yves Rocher со која конечно го средив моето лице, ви оставам линк до мојата најнова рецензија за нивната гел крема и пилинг http://mymakeupbagm.blogspot.mk/2016/09/yves-rocher-sevo-vegetal-matifying-gel.html Дали некој од Вас има искуство со користење на оваа линија за нега на лице? Некоја препорака за гел крема за лице, за масна кожа?
@Milena7 ovaj proizvod od garnier ne e za sekojdnevno mienje na liceto premnogu e agresiven I cetkata dlabiski ja cisti kozata I ke ja presusis,so toa ke napravis kontra efekt kozata pocnuva da laci uste poveke sebum I poveke mozolcinja ke ti izleguvat... Ova koristigo 3pati vo nedelata maksimalno a ostatokot ti preporacuvam sapun od kozjo mleko so med mn ja hrani kozata I smiruva ili bebeskoto sapunce na becutan so kamilica ostavi go malku liceto neka odmori go imas presuseno zatoa go imas toa custvo na peckanje... Inaku od garnier od linijata pure active go imam sredstvoto 3 vo 1 sto e I go koristam kako maska 2pati nedelata samo nisto poveke...