Samo so se naprskav so aktiven kislorod, kolku vreme treba da stoi i dali treba posle da se izmie so voda?
Да за мрсна кожа. Значи што не ставав, ништо не ми помагаше, ова од прва употреба ми го среди лицето, ни една бубиличка немам. Инаку, од body shop, што нажалост кај нас го нема, ама можеш онлајн да си го порачаш околу 14€, ама навистина вреди и можам на сите со мрсна кожа и проблем со акни да го препорачам
@Xviuxy Пробај го и маслото од чајно дрво од истата линија , јас двапати по ред го купував бубулиците одма се сушат од него
Мака мачам со досадниве акни... во план сум за земам мицелармана вода. Која би ми ја препорачале? Дали секој ден де измива лицетп со неа?
Sakam da mi kazite kako mozam da gi otstranam bruncinjata na liceto...mi se pojavuvaat pred da mi dojdi i posle toa mnogu bavno isceznuvaat..koristam i pudri no mnogu retko samo za izlegvanje..
Мицералната вода ја користам за вадење на шминката од очите и лицето , ја користам моментално таа на Byphasse , 500 мл е околу 275 денари во ДМ. Само ако имаш проблем со акни тоа е др тема , мицералната вода баш и не помага нешто посебно во врска со акните
мака мачам со акниве и тоа ги имам само на брадава на друго место никаде..Имам повеке флеки што би ми препорачале да земам..Се мислам за активниот кислород побарав во зегин но го немале..Благодарам
Јас лицето го средив откако почнав еднаш неделно да ставам маска од зелена глина со 2-3 капки масло од чајно дрво. Секојдневната нега ми е задолжително отстранување на шминка или нечистотии со мицеларна мода, а потоа миење на лицето со пена (од Бекутан-пена за лице и рачиња, по совет на офталмолог затоа што имам осетливи очи). Потоа нанесувам само хидрантна крема, значи никакви средства против акни и сл. што само би го исушиле лицето.
Да ве прашам за активниот кислород, колку време се користи и дали после прекинување лицето останува чисто? И ако може некој расположен за одговарање да ми пише лп, мал милион прашања имам за ова
@mime87 Каде можам да ги најдам сапуните, ги има ли по аптеките? Девојки имате искуство со овај комплет, сте го користеле?
Dobro zenski maslo od cajno drvo kade da baram? Kupiv ednas dvapati od zegin ama premnogu e malo toa pakuvanjeto za 3,pati samo da klajs. ..