во претходниот пост ти го сликнав, ама не ми е од кај нас, мислам од канада е, меѓутоа мора да постои и тука нешто слично.
Zdravo devojki dali nekoja go ima koristeno losionot i kremata proacne od dr bacheff? Ili da mi kaze nekoj dali e dobar da go koristam ili ne ?
Јас ги користев, али не забележав некое подобрување. А и доста ми пречеше тоа што остава боја, секој ден мора нова навлака за перница.
A neshto shto go imash koristeno i shto stvarno ima podobruvanje mi smetaat stvarno aknive, bubuljici kako i da e po grbov, ramena i pomalku na lice , deneska barav zelena glina no nemashe kade moze da najdam ?
Зелена глина има во Зегин и помага за акните. Јас ја користам Сона кремата и за лице и за тие на грбот и ми помогна доста. Ја купив во Еурофарм а ја има и во Зегин. Околу 300 ден. е.
Јас ги користев ама истовремено користам и други работи против акни и не знам баш дали токму проакне имаше ефект. Ги прекинав ради боја што пуштаат и сега користам young derm и задоволна сум.
Да и јас сона и акне оут меѓу тоа тука на форумот акне оут никој не користи а фантастична е Фала мн составот е мн добар меѓу тоа тука само посебно има, имсш ли резултати
Имам и тоа само од една недела користење, навистина кожата ми е премногу сува, знае и да чеша, но од друга страна ги снемува црвените акни кои изгледаа како иритирани.
Мислам дека масло од јојоба би било добро за твојот тип на кожа. Или евентуално маслото од роза на Алверде (кое е комбинација од повеќе, со јојоба како основно ако не грешам)
За лице не знам Можеш да раствориш неколку капки во вода како освежувач за простории или пак можеш да капнуваш на перницата за поубав сон (јас така правам).
Некој што користел масло од јојоба а има проблематично лице да ми објасни подетално како го користи кај го купува и дали има ефект?