na site vi preporacuvam da ne zemate nisto na svoja raka tuku prethodno da se konsultirate so dermatolog, jas pravev taka zemav preparati na svoja raka i nisto ne mi pomagaja se dodeka ne otidov kaj dr. Aneta Tasevska od bitola zenata stvarno ja biva za se i dosega bllo kakov problem da sum imala so kozata mi pomogna megu koi i aknite
Здраво драга моја, кажи ми колку години имаш и до која цена? Има ефикасни средства за намалување на пори. Може да пробаш како за почеток маски од зелена глина. Кажи ми до која цена може да ти препорачам производ?? Колку години имаш? Да знам што да содржат кремите. Поздрав
Ти прпорачувам да отидеш кај др Агрон Старова и јас имав таков проблем ама ми гарантираше дека акните ќе ми изчезнаат од та терапија што ми ја препиша и стварно веќе се спасив од акни. Пробај сии
Од искуство ќе ви кажам дека за џабе давате пари по лекари и ако користите разни препарати за чистење на лицето ништо не правите, поготово ако сте во пубертет... Кога бев помала бев на дерматолог и ми рекоа а ништо не ти е се развиваш и затоа акни на лицето, демек пубертет. Ми препорачаа некоја крема или спреј не ми текнува што беше, за чистење на лице. Ми гарантираа дека лицето ќе ми свети од тоа и ај купив почнав да го користам препаратот чинеше околу 600 или 1000 и нешто денари. После само неколку дена од користење лицето ми се направи лом и препаратот отиде во канта. Само лажги со опашки. Ако користите нешто сега и имате подобрување немојте да бидете толку сигурни дека лицето ќе ви остане такво и дека нема да имате акни повторно за 1 месец или што и да имате! Подобро сменете исхрана малце ако јадете нонстоп благо, солено, брза храна земете овошје и зеленчук и повише вода да пиете и не користет пудри на лицето на ова жешто време. Пошто сум пушач имам приметено дека ако не запалам 3-4 дена лицето ми се чисти и таман ќе ми се исчисти и ќе запалам цигара и пак исто. Значи и цигарите влијаат. Ова од искуство ви давам совет. За 18 години користев и сапуни и глина за лице ништо не ми помага, оставете природно да ви се прочисти лицето!
@Biodevojka imam 20godini, malce poveke sum opsednata so cisto lice zatoa sakam nesto konkretno za namaluvanje pori ko rezultat od mrsnava koza sto ja imav. Sega mi e normalna. A za cena pa eve neka e do 1000.
Јас пред еден месец го земав овој сет на Clinique заедно со сапунот и лицето ми се исчисти мноооогу Премногу сум задоволна ! Го земав и овој пилинг и повторно би го земала преубав е !!
Имаш право јас знам по мене што ли не пробав и пак нема резултат траен , кога ставам некој крем лосион се нафрлам уште толку , кога само го мијам- лицето е многу подобро .. ми остана уште исхрана да пробам да пробменам јадам благо но не во големи количини исто и со мрсна храна , но сега ми е во план да почнам со ептен строг режим никако благо , мрсна храна , вода многу и антиоксиданти А Ц Е и селен витманим Ц да издржам така барем еден месец два можеби ке помогне ...
Каде може да се најде кремата Acne out и која цена е? И доколку некоја имала било какво искуство со неа нека пише
Девојки, ве молам за совет. Како би можела да ги отстранам ситните влакненцс што ги имам по лицето. Ми се направија во бременоста, испитував хормони сега и се е ок, ама целото лице ми е со ситни влакненца
акне аут ја има само во бг кај нас ја нема ,, за цената не се точно сеќавам но некаде до 400 500 ден мислам дека беше заедно со лосионот , не е лоша на многу и има помогнато, мене не во целост имаше некој резултат но не траен , сепак треба да си пробаш како ке реагира кај тебе секоја кожа е различна
Јас го користам тој со киви Преееемногу сум задоволна , многу добро ја чисти кожата и порите. Го користам еднаш до два пати неделно а ефектот е веднаш видлив кожата си ја осеќам многу мека и освежена. Исто така многу ми помогна со редовна употреба за акните и црнките .
Јас го земав од Германија 13€ Инаку кај нас во МК сум го гледала во некои добро снабдени маркети и аптеки
Ја има во аптеките а може и да си нарачате во било која аптека да се договорите толку кремата е околу 500 600 сапунот 200 мене исто ми помогна