Дали сапунот Dove помага за лицето да не е мрсно,пошто незнам каде,но читав некаде за мрсно лице да се користи Dove,па кажете ми дали некој користел и каков резултат има??
Било кој сапун ќе ти го пресуши лицето. Подобро купи пена за миење лице на Балеа за твојот тип на кожа. По темиве доста има пишувано за нив.
Ги имам користено од La Roche Posay кремата duo + и овој гел за миење на лице од сликата. Сега побарав на интернет и пишува дека уствари е истиот гел само ново паковање.Имам мрсна кожа склона кон акни и мене не ми ја суши кожата, така да пробај. Задоволна сум од гелот за лице го користам веќе две три години. 700 денари е и го користам по 4 5 месеци. ИИИИ да ке заборавев имам поголем ефект од кога почнав да се мијам со машинка за миење лице. Ги има по aliexpress за по 7 8 долари
За моето најмрсно лице на светот што се мрси 5мин после миење и 5мин после шминкање, имало лек, има спас и за вас. Кремот е магија, ми го држи лицето мат дури 6часа. Го користам и гелот effaclar. 1090ден. во Зегин. Вреди за секој денар. А за под шминка е совршено. Ниеден прајмер му нема рамен.
Било што, предложи ми и повеќе ако не ти е тешко, па ќе изберам некое. Со поприфатлива цена, само да ми го исчисти лицето, и побрзо да ми заздрават акните. Благодарам
Претпоставувам за гелот за миење лице мисли гелов мене премногу ми го сушеше лицето и воедно повеќе лачеше себум
Мислев да не има поширок асортиман effaclar колекцијата затоа прашав кој гел за лице. Јас после vichy , balea и garnier геловите барав подхитно да купам нов гел го барав овој од сликата горе го немаа во Зегин каде што бев па го земав овој производ претпоставувам е ист производ само во помали мл и го платив 750 ден Спојлер Мене супер ми е. Само слабо ми прави пења на виши бев навикната 4 месеци па малку ми е чудно. Ми се свиѓа мирисот многу и не ми го суши многу лицето( виши повеќе го сушеше) но после гелов ставам прајмер/хидратантно масло од the ordinary и супер ми е.
Дали ги има некој користено производите на Блерта? Ги фалат многу на инстаграм фб групи дека за краток период има резултати се нарачуваат од Косово ако не се лажам.
Ми го пофалија грчки сапун со маслиново масло, има некоја искуство со истиот? немал убав мирис бидејќи бил природен, ваљда е добар. .