Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како до чисто лице?

Дискусија во 'Лице' започната од LovelyGirl, 21 февруари 2010.

1. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    24.013
    Јас го имам користено, 2 во 1 е, и маска и гел (бела боја има).
    Убав е, освежува многу. :)

2. SecretK

SecretK Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    9
    Мене само ми ги намали, но не ги снема трајно, ја користам веќе 2 недели.

3. angelamaleckoto

angelamaleckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    20 dena ja stavam i sega za sega e top, nova bubulica nema ! :* se nadevam deka ke bide trajno. Ako treba da kupam druga za edno 3 meseci pak ke bidam vo dobivka. :D
    Mislam deka vremeto ne e kaj site isto kaj nekogo pobrzo odi kaj nekogo posporo,ama vazno deluva sto e naj bitnoto :)

4. natashabutterfly

natashabutterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Ne ja upotrebuvam dovolno dolgo da determiniram dali e trajno resenie. Efektivnosta i rezultatite se premnogu golemi za da kazam nesto loso.Vsusnost go kazav moeto mislenje i impresii na temava za kremata.

Angelamaleckoto e sosema vo pravo, kaj nekogo celiot proces se odviva posporo kaj nekogo pobavno sepak se raboti za razlicni tipovi na koza, sepak ne reagirame site isto duri i na obicen Analgin da ne zboruvam ponataka.

Da ja iskoristam uste samo sega prilikava da izrazan blagodarnost kon lakrimosa po kojznae koj pat sto bese srcka i mi gi dade potrebnite informacii :*

[mod-kirilica:71bkcsrr][/mod-kirilica:71bkcsrr]

5. irenaaabt

irenaaabt Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    nina а со гелот од Леа, потребно е да се мие цело лице или се става само на акните, бидејки во упатството пишува да се става неколку пати на ден?? :)

6. irenaaabt

irenaaabt Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Nina а со гелот од леа, потребно е да се мие цело лице или да се става само на акните? Бидејки во упатството пишува да се става неколку пати на ден.

На xxAngelxx му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sharonn

Sharonn Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    незнаев каде да се обратам ,па мислев дека тука е најсоодветно да го направам тоа . веќе еден месец над очниот капак ( под веѓите ) кожата ми се лупи и ми се вцрвенува,што дури му дава друг облик на моето око. што може да го предизвика ова и кои се превентивните мерки ? :worried:

8. aliciakeys3

aliciakeys3 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    21

9. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36

Може ти е и од пудра некоја или пак сенка за очи..често се случува тоа ..провери ги роковите на сенките :)

10. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39
    половина месец немам ни бубуљичка на лицето,и два-три дена пред да добијам ќе почнат да ми излегуваат 2 до 3 бубуљички (на челото)
    имам пробано со многу лосиони и такви чуда..али не помага..иначе ми излегуваат само пред и додека имам добиено..а после половина месец немам ни бубуљичка..
    совет. ? :) :?:

11. Devojche

Devojche Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    36
    Пробај со кремичка Здраве..ја има скоро во секоја продавничка..се става навечер пред спиење :)

12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Повржано е со циклусот и хормоните, годинките ти се такви. Не ги чепкај, како излегуваат така и ке поминат, само оддржувај максимална хигиена на лицето. Користи медицински лосион за проблематична кожа и доколку многу ти пречат, земи коректорче мислам дека Орифлејм имаше такво за покривање на бубуљички.

13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Мене многу ми се мрси лицето и тоа ставам пења за чистење на лицето од авон и пак ми се мрси и користам пудра за мрсна кожа.
    HELP ME ;(

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.393
    а да ве прашам сакам да идам неделава до амбулантата пролече да ми земат брис од акни, дали некој го има правено тоа, колку се чека и дали е потребно упат од матично ??

15. srnicka2

srnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Nina ова лекување го споредуваше преку прегледи на доктор или некој друг ти кажа??

16. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ^^ за ова лекување имам слушано и од други, јас немам проблем со лицето ова ми го кажуваше другар ми, само што тој продолжи со миење на лицето ид авен исто и таа крема ја користи за балансирање на тенот на кожата.убаво е тоа што се користи далацин ц кој ги чисти каналите до крај а не само површински да ј алупи кожата и да си замислуваме дека немаме бруки -гнојници! и братучедка ми одеше со овј третман таа продолжи со еуцерин наместо со авен и задоволни се и двајцата!

17. srnicka2

srnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    А кој им кажа за вакво лекување Лина??

18. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    дерматолог, со што одеа и на неколку третмании во зависност од потребата за лекување на акните (одеа кај Нина дерматолог во карпош има ординација)
    ако ова е некаква реклама,извинете!

На Mila04 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Јас имам одено кај една докторка Нина (ако е истата) и презадоволна сум од нејзе :)

20. srnicka2

srnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Фала за информација Лина! Само сто мене ми треба некој добар дерматолог во Охрид бидејки ми е поблиску. Доколку некој знае нека пише многу би ми помогнало