20 dena ja stavam i sega za sega e top, nova bubulica nema ! se nadevam deka ke bide trajno. Ako treba da kupam druga za edno 3 meseci pak ke bidam vo dobivka. Mislam deka vremeto ne e kaj site isto kaj nekogo pobrzo odi kaj nekogo posporo,ama vazno deluva sto e naj bitnoto
Ne ja upotrebuvam dovolno dolgo da determiniram dali e trajno resenie. Efektivnosta i rezultatite se premnogu golemi za da kazam nesto loso.Vsusnost go kazav moeto mislenje i impresii na temava za kremata. Angelamaleckoto e sosema vo pravo, kaj nekogo celiot proces se odviva posporo kaj nekogo pobavno sepak se raboti za razlicni tipovi na koza, sepak ne reagirame site isto duri i na obicen Analgin da ne zboruvam ponataka. Da ja iskoristam uste samo sega prilikava da izrazan blagodarnost kon lakrimosa po kojznae koj pat sto bese srcka i mi gi dade potrebnite informacii [mod-kirilica:71bkcsrr][/mod-kirilica:71bkcsrr]
nina а со гелот од Леа, потребно е да се мие цело лице или се става само на акните, бидејки во упатството пишува да се става неколку пати на ден??
Nina а со гелот од леа, потребно е да се мие цело лице или да се става само на акните? Бидејки во упатството пишува да се става неколку пати на ден.
незнаев каде да се обратам ,па мислев дека тука е најсоодветно да го направам тоа . веќе еден месец над очниот капак ( под веѓите ) кожата ми се лупи и ми се вцрвенува,што дури му дава друг облик на моето око. што може да го предизвика ова и кои се превентивните мерки ?
Може ти е и од пудра некоја или пак сенка за очи..често се случува тоа ..провери ги роковите на сенките
половина месец немам ни бубуљичка на лицето,и два-три дена пред да добијам ќе почнат да ми излегуваат 2 до 3 бубуљички (на челото) имам пробано со многу лосиони и такви чуда..али не помага..иначе ми излегуваат само пред и додека имам добиено..а после половина месец немам ни бубуљичка.. совет. ?
Повржано е со циклусот и хормоните, годинките ти се такви. Не ги чепкај, како излегуваат така и ке поминат, само оддржувај максимална хигиена на лицето. Користи медицински лосион за проблематична кожа и доколку многу ти пречат, земи коректорче мислам дека Орифлејм имаше такво за покривање на бубуљички.
Мене многу ми се мрси лицето и тоа ставам пења за чистење на лицето од авон и пак ми се мрси и користам пудра за мрсна кожа. HELP ME
а да ве прашам сакам да идам неделава до амбулантата пролече да ми земат брис од акни, дали некој го има правено тоа, колку се чека и дали е потребно упат од матично ??
^^ за ова лекување имам слушано и од други, јас немам проблем со лицето ова ми го кажуваше другар ми, само што тој продолжи со миење на лицето ид авен исто и таа крема ја користи за балансирање на тенот на кожата.убаво е тоа што се користи далацин ц кој ги чисти каналите до крај а не само површински да ј алупи кожата и да си замислуваме дека немаме бруки -гнојници! и братучедка ми одеше со овј третман таа продолжи со еуцерин наместо со авен и задоволни се и двајцата!
дерматолог, со што одеа и на неколку третмании во зависност од потребата за лекување на акните (одеа кај Нина дерматолог во карпош има ординација) ако ова е некаква реклама,извинете!
Фала за информација Лина! Само сто мене ми треба некој добар дерматолог во Охрид бидејки ми е поблиску. Доколку некој знае нека пише многу би ми помогнало